- 30 Nisan 2012
- 47
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bugun iple operasyon geçirdim. saç bandı acayip dercede sıktı acaba iki dakikalığına açsam bisey olurmu .cok sıktı saç bandı
Sağol neva81 , güzel temennin için teşekkür ederim bi tanem. Umarım yeni kulaklarınla dolu dolu ve güzel bir ömür geçirirsin, aslında bu derdi çeken ben dahil herkes umarım bir gün sizin gibi kemale ereriz :). Özelde nereye oldun canım birde kaç tl ödedin, bende önümüzdeki 15 günde herşey bitsin istiyorum ama öğrenci halimlede çok gücüm yok malesef, Yapabileceklerimi gözden geçirmeme yardımcı olur belki. tekrar teşekkür ederim canım.
Arkadaşlar kulaklarımın güzelliğinden uyuyamıyorum :))
canım qecms olsun oncelikle.. İnsallah sende istedqne kawusursun.. Ama acitacak kadar sıkı sac bnda kullanma bu fayda saqlamaz yani.. Ne cok sıksın ne qenis kalsn ortasi bi bant kullanmanı tawsiye ederm.. Arada 5dk fln hawa aldrmanin da bi zarari olucaqni sanmiorum.
merhaba arkadaşlar uzun süre önce yazmıştım iple kulak estetiği hakkında. arkadaşım sonunda iple operasyon geçirdi. 5-6 ay oldu. ameliyatı 20 dk sürdü. 4 gün bandajını hiç çıkarmadan taktı ilk ameliyattan çıktığında kulakları yapışıktı resmen, 1 hafta sonra güzel oldu yavaş yavaş açıldı. sonrada geceleri taktı. şuan gayet normal 6 ay falan oldu sanırım. ipler dışarıdan hiç bir şeklde belli olmuyor çok aradım nerde diye ama:) bir de herkese yapmıyolar. fikir olsun sizlere de.
ilahii pofuduk yok yok nie baksınlar hergün kaç tane çıplak hasta görüyordur onlar görsede alışmışlardır normal bişe gibi karşılıyorlardır kaş göz gibiya bncede oyle ama canim annem sormus bn ameliyattaykn kulaqn camasrla ne ilqsi war dursaydi die.. Hemsirede ameliyat bu uyucak uyanamazsa her ihtimale karsi uzernde kndine ait bise bulundrmuyrz ki acil bi mudahalede onluqu ckartilablr ama uzernden olum qbi durumda ckanlar aileyi mahfediyo dmis.? Nese qecti qitti artk bnde cikti ya qenel anesteziyle olduqum icin midir bilemiycm de uyuyrken de kmse bakmamistr heralde dmi orama buram?? Ayy aklima cins cins dusunceler qeldi iyi mi :) :)
kızlar ben bugun iple operasyon geçirdim. saç bandı acayip dercede sıktı acaba iki dakikalığına açsam bisey olurmu .cok sıktı saç bandı
tesekkür ederim canım ilgilendiğin için, allah herkese istediği gibi kulakları nasip eder inşallah, çektiğimiz acılara değer :)
ilahii pofuduk yok yok nie baksınlar hergün kaç tane çıplak hasta görüyordur onlar görsede alışmışlardır normal bişe gibi karşılıyorlardır kaş göz gibi
:)) napiyim qeldi aklima bn sahsen merak edebilirdm kasi qozü saka yapiyorm tbiki ama qecti saten bakmis olsalar bile bn uyuduqum icin blmiorum blmediqim icin de utanmiom wala kasimdan qozumden :)
Kızlaaarr bende birşey sorcam bi yardımcı olunn... bu bandaj çıktıktan sonra kulaklarınız aynı zaman dilimindemi açıldı yoksa farklı zaman dilimlerinde mi benm biri hafif açıldı ama biri hala yapışık napcezz açılır mı oo :) ama hafif açılan kulağım süperr olmuş eheheh :)
darısı diqer kulaqna superliqin tatlm :) bnm sacbndi cktiktan snra yani dkislerm alndktan snra acildi cok azck.. Ama arkasi hala ayni kapali onden belli acildqi.. Dkis alindktan snra o da azck acilir merak etme :) dkis alndimi qerci blmiorum da acilir yani :)
:) güzel sonuç alalım hepimiz boşver kaşı gözü ...
doktorum estetik dikiş olduğunu söyledi kendileri atacakmış sağ kulağımda sıkıntı yok ama sol kulak biraz şiş mor ondan mı atmadı acaba anlamadım ki antibiyotik verdi bide.
ondan sanmiorum tatlm morluk sislik dikisi pk etkilemz sanirim. morluktan sislik yapilan isleme qore fazla olmustur.. İslem fazla olunca o da braz daha yapisik kalmistr bnce.? Dikisler attikca o da ona qre brakr kndini azcik rahat ol quzel olcaklar :) antibiyotiqi de ihmal etme bn hala yazdiqi ilaclari bitiremedm icmeye dewam ediorum :)
saol canım benim bir hafta sonra yine giderim doktoruma açılmazsa :) dün banyo yaptım heme şekil veriyorum topuz falan eheheh annemlere diyorum yeni kulaklarıma meraba deyin şenlik havasında
ameliyat olmak isteyen arkadaşlar hiç düşünmeyin devlet hastanelerinin plastik cerrahi bölümüne başvurun ve rahatça ameliyatınızı olun benim kadar korkak bi insan bile lokalle ameliyat olduysa siz hayli hayli olursunuz :) pofuduk,isimbulamadım; ben de aynı sizin gibiyim saçıma bir sürü modeller deniyorum çok güzel bi duygu :) annem kızıyo artık kızım yeter kulak lafı duymak istemiyorum diyor :)