çok iyiym sekerim :)) aklima estikce sac bandi takiom arada cikartiom yapiom biseler haliyle rahat kulaklar :)) doktorum dikis aldirdiqimda qeceleri tak qunduzleri takma ddi ama korkudan aklima estiqne qore harekete dewammmsen napiosun bebeim durumlar nasi ?? :):)
ailem dışındaki kişiler kulağımdaki ağrı yüzünden ameliyat olduğumu sanıyor normaldede kulağımı saklayıp giderdim okula ama kulağım bayağı yapışık arkadaşlarım şeklindeki değişikliği kolayca anlayabilirler ve sınıfımızdan bi kız daha bu ameliyatı 2500 tl ye oldu ama onun kulakları gerçekten çok kötü görünüyordu.
bende saç bandımı takıyorum canımm ama saçımı bozuyo bi yere çıkıcağım zaman takmyorum bi de işte sağ kulağımın üstüne yatmaya çalışıyorum tatlım bu kadar bu arada artıkk takıntımıı yendimmm babyyyyyy takmıyorum kafama kulaklarımı seviyoruummm :):):)
iste bu tatlim ya :) eskiye qore her hali quzel simdi :) ustune yatmak umarm ise yarar canim ama ben yillardir yatiodum qene biraz olsun qeriye qtmemisti :)) careyi bnde japonda bulmustum o da bitince ameliyat oldum kurtuldum iste :)) sac bandi da cidden sac bozuyo ya.. Qerci ben qunduzleri takmiom daha 15qun qece takicam snra bitio :) sen ne zmn kurtulcan?
bende ameliyat olduqumu bilenlerin hepsi aqridan sanio.. Sozlum bile.. İnsan diyemio:) ya yapisik olsun.. Benimkide otekinden baska we suan daha yapisik.. Ama ben bu haliyle bile topluyorum sacimi ustune azcik bi sac hicbisey anlasilmio oyle:) bu sekilde kmseye aciklaman qerekmez.. Soran olursa da aqridan oldum dikisler kaynasn die sac bandi taktrdi doktor o da yapistirdi biraz dersin .. Sen ucretsz oldun dmi?? Arkadsn dewlette olsaymis ben tek kurus odemedm[/QU
bende izmir atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde tamamen ücretsiz oldum gayette memnunum ama arkadaşım özelde olduğu halde memnun değil bi daha ameliyat olur belki beni ameliyat yapan doktor asistan doktordu ama ben çok memnunum :) artık sınıftakilere bişey söylicez bizim sınıfta 4-5 tane var kepçe kulak problemi yaşayan
bilmiyorum ki eylülün ilk haftası doktora kontrole gidicem artık o ne derse canım... şimdi kulak ameliyatlı olunca belki bi ihtimal işe yarar dedim canım ben tedbirimi alayımda takdir Allah ın :) senın çok az almış kurtuluyosun artık :)
ben smdi qece takiorum eylulun ilk haftasi qitcem o zamn buyuk ihtimal daha takma diycek die bekliorum :) sen yat yine tatlm ne olur ne olmaz bakarsin daha cok yapisir :)) bana da bazen ust kismi az acilmis qbi qelio hemen qeri sac bandi takiorum daha sıkı bi tane bakiom snra qorunmuycek kadar yapismis duryo:) sende sıkı bi sac bandi deneyebilirsn etkili :))
bilmiyorum ki eylülün ilk haftası doktora kontrole gidicem artık o ne derse canım... şimdi kulak ameliyatlı olunca belki bi ihtimal işe yarar dedim canım ben tedbirimi alayımda takdir Allah ın :) senın çok az almış kurtuluyosun artık :)
baby çok sıkınca benimm kulaklarıma bi süre sonra kıramp gibi bişeyler batmaya başlıyo acaip sızlıyo sende de oluyo mu öyle
sen ameliyat olalı kaç gün oldu ? memnunmusun şu an kulağından ?
bende arkadaşlarım anlamadığı sürece söylemiycem çünkü gerçekten türk milletinin huyu bişey duyuldumu hemen yayılıyor sinemkrat,takma kafaya bencede eski halinden çok daha iyi sonuçta hem biz bu ameliyatı mükemmel kulaklara sahip olmak için değil normal kulaklara sahip olmak için olduk
bende arkadaşlarım anlamadığı sürece söylemiycem çünkü gerçekten türk milletinin huyu bişey duyuldumu hemen yayılıyor sinemkrat,takma kafaya bencede eski halinden çok daha iyi sonuçta hem biz bu ameliyatı mükemmel kulaklara sahip olmak için değil normal kulaklara sahip olmak için olduk
benim ameliyat olan arkadaşımı görsen yarıyıl tatilinde oldu e haliyle bandajını okulda da taktı ve çok rahattı ameliyat olduğunu herkese söyledi ama işte her insan farklı biz çekiniyoruz ama o çekinmiyo bu arada mesajımıza nasıl fotoğraf ekleyebiliriz
kızlar yorumlarınızı okuyınca yine duygusala bağladım çok sinirim bozuldu bugün ama başka bi hastahaneye daha gidicem doktorun kendisi bile yoktu salak bi asistanı vardı :S salı günü de oraya gidicem
canim bozma moralini.. Baska hastanelere de qit tabi ama olmazsa biraz qecikmeli olur ama yine olursun.. Qec olsun quc olmasin derler.. Belki o doktor iyi yapamiycakti wardir bundada bi hayr de.. Bozma moralini..