Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Kizlar malum bayram dolayisiyla 2qun sabahtan sac bandini cikarttim ewden cikarken cunku hic hos durmuyodu.. Aksamlari ewe elince taktim hemen.. Dun aksam takarken dikkatimi cekti ust kismi acilmis qbi.. Daha doqrusu boyle siwrilmis yukariya doqru oyle acik duryo bi qarip qeldi.. smdi daha sıkı bi band taktim ama ins acilmaz daha cok korkuyorum bundan.. Yarin dikis alincak.. Dua edin lutfennn bi sorun olmasin Allahim hepimize hayallerimzdeki kulaklari wersin ..

benimde yarın alıyo dikişlerim çok korkuyorum doğrusu zor kısmı atlattık saç bandınada dayanıcaz artık bunlar kolay kısımları aynen canım umarm hepimizin öle olur

benimde yarın alıyo dikişlerim çok korkuyorum doğrusu zor kısmı atlattık saç bandınada dayanıcaz artık bunlar kolay kısımları aynen canım umarm hepimizin öle olur

kac qün oldu cnım snin? Bi de bktıqn zman qarip hssediomusun? Ya sac bndını aclmasn yterki daha ckartmam ble ya.. Dkis alınrken az acıyomuş ama bnim bi tane dkism warms iyi olsun yterki dayanırz cnım

kac qün oldu cnım snin? Bi de bktıqn zman qarip hssediomusun? Ya sac bndını aclmasn yterki daha ckartmam ble ya.. Dkis alınrken az acıyomuş ama bnim bi tane dkism warms iyi olsun yterki dayanırz cnım

9 gün oldu canım garip hisstmiyorum aslında geçmeye başladı biraz şiş güzel ya beğendim :) inş açılma yapmaz

9 gün oldu canım garip hisstmiyorum aslında geçmeye başladı biraz şiş güzel ya beğendim :) inş açılma yapmaz

ins acılma yapmaz hcbirimizinki canim.. Ben ne biliyim eskiye qore tabiki beqeniorum snucta sacin arasindan el sallar qibi cikmio :) duz sacta malum arada kendini qosteriodu :) ama bi qarip qelio suan bana anlam weremedim. Sac bandida skıyo suan baya.. Üff skıldım bi an once 6ay olsa hayrlisiyla :) filmlerdeki qbi hizli qecse zaman bi anda ne quzel olurdu :)

Haklısın o kadar alışmışız ki saç bandı çıkar çıkmaz eski haline dönecekmiş gibi geliyor ama senin çok olmuş artık kolay kolay açılmaz bence.. :) kaçıncı gün saçlarını yıkadın sen? benimkiler eriyen dikiş ve 6. günümdeyim.

canım sen nasi oldun sislikler indimi durum ne merak ettm seni??

Ben cok iyiyim allaha cok sükür canim
Yarin alicaklar bakalim dikislerimi kulaklarim cok iyi durumda simdi iyice alistim yeni goruntume :)
Şişliklerim epey bi indi kulaklarim Yapisik halde hala ama sıkıntı etmiyorum simdi :))

aynen canım ya böle sıkma olamaz ölüyorum resmen

Ben cok iyiyim allaha cok sükür canim
Yarin alicaklar bakalim dikislerimi kulaklarim cok iyi durumda simdi iyice alistim yeni goruntume :)
Şişliklerim epey bi indi kulaklarim Yapisik halde hala ama sıkıntı etmiyorum simdi :))

bende cok hafiften dokunmazsam anlamiycam kadar sislik kaldi.. Cok sewindm canim iyi olmana :)

Kizlarr hastaneden qeliorum doktorum ustte kabuk seklinde duran yerleri temizledi dikis estetikmis sadece qiris cikislari warmis onlari aldi.. Cok acimadi.. Hani kupe takmaya calisirz da delik kapanmis olur oyle bi aciydi.. Doktorum suan iyi qorunduqunu soyledi.. Acilirmi boyle kalsa raziyim ben ddm acilirsa derken ddi eskisi qbi olmasindan korkuyorum ddm yok olmaz ddi.. İns olmaz wala.. 16.qunumdeyim doktorum bandi artk sadece qece takabilirsin ddi qunduz takmama qerek yokmus ben arada qunduz de takarim am nolur nolmaz :) foto cekti tekrardan onden arkadan yandan.. 2hafta snra kontrole qdicem tekrar.. Memnunum suan :)

bende yarın görüşmeye gidicem kararımı verdim sizin yazdıklarınızı hep okudum ve kararımı verdim burdaki devlete olucam annemlerle de konuştum ikna ettim onları da sonunda :) bana sorularımla ilgili yardımcı olursunuz umarım

oluruz tbıki canim:) bi an once ol kurtul nasi olursa olsun eski halinden cok cok iyi bu bile yetio yani.. Sorun olursa sor tatlim.. :)

Kizlarrrrr
Bugun doktoruma gittim bnde dikislerimi aldi ama orta kisimda 1er tane dikis birakti cuma gel o zaman alirim dedi.gayet gusel durumdasin dedi.20 gun daha sac bandini gunduz kullan snra 15 gun geceleri tak dedi.ellerimde kulagima masaj yapmami soyledi gosterdi nasi yapicagimi ve dus al guselce dedi :)))
Eve geldim melek gbiyim smdi cok gusel bi dus aldim ve kulaklarim super gozukuyo su anda :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…