Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

qecicek canim bu hali de:) :) anneme iyce incelettm de sislik iner az da acilirsa cok bnziycek otekine dio:) simetrik olmus yani bi sewiniorum ki anlatamam :):):):)))))

Canim normal yani su an hersey cunku bicok kisiyi okudum aynilarini yazmislar ha gayret 1 ay sayalim hersey guzel olsun :)))))))))

Canim normal yani su an hersey cunku bicok kisiyi okudum aynilarini yazmislar ha gayret 1 ay sayalim hersey guzel olsun :)))))))))

ewet cnım hemen hemen herkes 1aya düzeldiqni yazmş.. İylesmeye qeri sayım başladı :))))) yanlz 3aydan snra baya açilması olan da olmus..

ins cnım qereken bkımı yapıcaz dua etcez.. Yarın su sarqımın hepsi alınsa artk diorum ya.. Daha tez iylescez qbi qelio öle hawa alınca

bn daha önce amelyt olmadm ama kaza qeçrmstm çenemin alt kısmına dikis atılmstı.. Ama o zman kücüktm estetk dkis fln da yktu heralde ızler hafiften belli ama acımısmıydı hatrlamiorm :)) suan hassas oldqndan acıyablr ama ya?

ya bu ameliyatı olup dikişleri aldıran biri bu knuda bzi aydınlatrsa çok sewincem.. Nası alıolar dkişleri aqrı acı ws. Oluyo mu??

canim ben yikadim simdi :) sarqiyi cikartmadan sadece sac bantini cikarttim annem sarqinin olduqu yere yaklastrmadi bile suyu.. Kalan yerleri quzelce yikadim.. Snra topladim sacimi tarayip.. Sarqiyi oyle actm baktm kulaqma.. Ya ust kismi cok sis duryo ama sislikler qecip biraz acilirsa baya iyi olcak.. Buqun renqini biraz daha iyi qordum we aynada daha az yadirqadim qoruntumu:) arkasina da aynayla baktim ama yapisikliktan qorunmuyo ki bise :):):))) wala rahatladm canim.. Su deqmediqi icin bi sorun yok die dusunuorum.. Tabi demiycem bunu doktoruma ben:) kndi basima kalkisiom islere :) napiyim bn sormadan soyleseymis o da:)))))

canım sen doktorun sardıgı sargının ustune saç bandımı taktın ? ve sonrada agrım neden gecmedımı dıyıorsun nedenı cok acık değil mi sence ?

iyi ama canım doktorum takmamı söledi sarqının üstüne???

walla hıc ole bırsey duymadım ılk defa sızden duyuyorum canım.. gazlı bez zaten olcak 2-3 hafta arası.ben ameliyatımı oldum ertesı qun qıttım buyuh sargıyı cıkardılar normal daha hafıf bır sargı yapldı qazlı bez ile.2 qun snrada sac bandına qectım ama gene kulakların arkasına krem ı surup sargı bezını koymak sartı ıle.sargı ne kadar baskı yaparsa o kadar agrı yapar.benım 2 tane bandım vardı bı tane sıkıydı mesela onu taktıqımda uyuyamıyordum kulaklarım ama dıqerını taknca rahatlıodum. sıkıda basım agrıyordu kı dusun sen sargının ustune tkıyrsn.zaten sargı nın baskısı odemı we sıslıqı azaltmak ıcın ustune sac bandı bana hıc mantıklı qelmedı we daha oncede bunu kımseye y aptrdkları sanmıorm cnm.

walla hıc ole bırsey duymadım ılk defa sızden duyuyorum canım.. gazlı bez zaten olcak 2-3 hafta arası.ben ameliyatımı oldum ertesı qun qıttım buyuh sargıyı cıkardılar normal daha hafıf bır sargı yapldı qazlı bez ile.2 qun snrada sac bandına qectım ama gene kulakların arkasına krem ı surup sargı bezını koymak sartı ıle.sargı ne kadar baskı yaparsa o kadar agrı yapar.benım 2 tane bandım vardı bı tane sıkıydı mesela onu taktıqımda uyuyamıyordum kulaklarım ama dıqerını taknca rahatlıodum. sıkıda basım agrıyordu kı dusun sen sargının ustune tkıyrsn.zaten sargı nın baskısı odemı we sıslıqı azaltmak ıcın ustune sac bandı bana hıc mantıklı qelmedı we daha oncede bunu kımseye y aptrdkları sanmıorm cnm.

Benim 4.günüm şu anda
Kulaklarim şiş baya
Normalde kulaklarimda gazli bez ve sargi vardi
2.günü sargilarim cikti yine pansuman yapti gazli bezle kulagimi kapatti ve simdi sac bandi takiyorum.doktorun bana dedigi sac bandı çok rahat olmucak biraz sıkıcak baskı yapicak ki ödemin gitsin şişligin insin.hatta nette de okudum aynısını canim .....

canım yk bnde sarqı ddqm kulaqmın ustunde qazli bez yani basima dolanmis olani doktorum cikartti sadece kulaqmin ustunde war onun ustune bandi takmami soyledi.. Ama krem surmuyo doktrm sadece pansuman yapio batikonla.. Yarin sorucam kremi de.. Bant cok sikmio qewskte deil o iyi yani aqrm kulaqmda dql arkasnda oluyodu. Suan cok aqrmio sûkür..

çok iyiym tatlm şükürler olsun şuan hc aqrm yok:) sen naslsn canım? Dqişklik war mı?

Agrin olmamasina sevindim canim :)
Bende iyiyim allaha sükür agrim sızım yok :)
Bidaha acip bakmadim kulaklarima yarin doktor baksin o anlar nası oldigunu :)
Antibiyotigimi ictim arada buz yapiyorum allahin izniyle atlaticaz tatlim bu günleri :))))

Agrin olmamasina sevindim canim :)
Bende iyiyim allaha sükür agrim sızım yok :)
Bidaha acip bakmadim kulaklarima yarin doktor baksin o anlar nası oldigunu :)
Antibiyotigimi ictim arada buz yapiyorum allahin izniyle atlaticaz tatlim bu günleri :))))

bn sbh aksam iciorm ilclarmı cnım ama buz yapmiorm pek hssetmedm :) ama nette qezerken buldm tuzlu yemek ödemi arttırıomus we amelıyat olunan yer yüksekte durması qerekiomus. Atlatcaz tatlm az kaldı:) yarın sbtan doktora qtcem bkalm ne dycek :)))))))

X