kizlar hastaneden qeliorum simdi.. 5tüp kan aldilar.. Eliza-hormon biyokimya kan qrubu ws testleri icn.. Ekg cekindm bi de.. Fotolar da war tabi.. Saclarimi ormemi soyledi arkadan onden saqdan soldan cekti.. We tekrar sordum herhanqi bi ucret yok.. Yesilkart ssk sosyal quwence herseyi karsilio.. Yarin allahin izniyle oluyorum ameliyatimi...
Hadi bakalım hayırlı olsun :))
kizlar hastaneden qeliorum simdi.. 5tüp kan aldilar.. Eliza-hormon biyokimya kan qrubu ws testleri icn.. Ekg cekindm bi de.. Fotolar da war tabi.. Saclarimi ormemi soyledi arkadan onden saqdan soldan cekti.. We tekrar sordum herhanqi bi ucret yok.. Yesilkart ssk sosyal quwence herseyi karsilio.. Yarin allahin izniyle oluyorum ameliyatimi...
Bende düşünüyorum acaba doktora gitsem mı bugün test felan yapacak mısınız diye sorsam mı die
musmutluu.. Canım bi qidip sor istersen? Yarına bi prüz çıkmasın?
Annem de diyo bişey olursa yarın halleder gerek yok diyo ama bakalim
Annem de diyo bişey olursa yarın halleder gerek yok diyo ama bakalim
saolasin canim :) yarin qazi olucaz bakalim :) ya.. Ne quzel soylemissinz.. Soyleyebilmissinz.. Bende cok isterdm paylasmayi ama olmuyo.. Daha once bi cok knuda aqzini aradim ama bu tur seye hic sicak bakmio biliyorum.. Ben istiyorum desem de kizar tawir yapar izin wermez.. Hatta knuyu actiqima bile pisman ederis ariyorum basima ona qore oyle.. Ama hastaneye qittiqmi blio simdi.. Hani yarin da kucuk bi operasyn qecircem diycem.. Ama kepce kulak ameliyati olduqumu blmiycek.. Qerekli deil ona qre bu tur seyler.. İlk kez ondan bise qizliorum.. We cok aqrima qidio bu..
kızlar snuçlar icin qittim tekar.. Anesteziye qnderdler.. Ordaki adam neyden olucami sordu.. Kulaktan ddim anlamadi hafif kaldirdim sacimi ha kepce kulak deyip kahkahalar attio kadar sinirlerim bozuldu ki dalqa qecti resmen snra kaqitlari doldururken arada bana bakio öteki kulaqinda bise yok hahahaaaa war mi boyle bise ya.. Normal olsaydi saten isim ne olurdu orda cok mu komiktim acaba ya sanki ben istedim boyle olsun :'( qozlerim doldu orda ta doktora kaqitlari qoturduqumde ddim ne haklari warmis oyle bise yapmaya dio.. Lokal yapmaktan wazqecti qenel yapicakmis.. Yarin 8de yatisimi weriolar.. Ne zaman cikiliyo genel olunca hastaneden bilqisi olan war mi??