Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Hadi bakalım hayırlı olsun :))

Şişli Etfal'de hangi doktora gittin? bana da ücretli dediler ama doktordan ziyade vezneye sormak lazım ücreti herhalde. Doktorlar net olarak bilmiyor.

hadi hayırlısı inş yarın sen de gazi oluyosun benim gibi canım şu sözlüne takıldım, ben de erkek arkadaşıma söyledim.. biraz zor oldu tabi oda benim tek kulağımı görüyodu hep. kepçeliğimi çok farketmemiş. ben çok önceden söyledim çünkü biz yazlık ortamında falan bulunuyoruz denize girsem görcek görmeden ben söyleyeyim demiştim. o zamandan beri çektiğim sıkıntıları görüyodu. denize girerken kafamı suya sokmuyodum başkaları bilmiyo tabi beni batırmaya çalışırlardı o benim önüme atlardı dokunmayınn sevgilimee diye bide bunu itiraf etmek aramızda daha güçlü bi bağ oluşturdu bence şuan beni olduğum gibi sevdiğine daha çok inanıyorum. ameliyat olcağımı söylediğimde de sen bilirsin aşkım ama canın acımıcak mı emin misin gibi şeyler söyledi... sonuna kadar bana destek oldu yani. ameliyat olmak zaten zor yani estetik deyip geçmemek gerekiyo bide ondan saklıcam diye uğraşıp dursaydım ne kadar zorda kalırdım kim bilir .... tatlım bence söyle ama sevgilini en iyi sen tanırsın sonuçta ben sadece seni düşünüyorum....

saolasin canim :) yarin qazi olucaz bakalim :) ya.. Ne quzel soylemissinz.. Soyleyebilmissinz.. Bende cok isterdm paylasmayi ama olmuyo.. Daha once bi cok knuda aqzini aradim ama bu tur seye hic sicak bakmio biliyorum.. Ben istiyorum desem de kizar tawir yapar izin wermez.. Hatta knuyu actiqima bile pisman eder is ariyorum basima ona qore oyle.. Ama hastaneye qittiqmi blio simdi.. Hani yarin da kucuk bi operasyn qecircem diycem.. Ama kepce kulak ameliyati olduqumu blmiycek.. Qerekli deil ona qre bu tur seyler.. İlk kez ondan bise qizliorum.. We cok aqrima qidio bu..

Annem de diyo bişey olursa yarın halleder gerek yok diyo ama bakalim

ben 16 ağustosta olucam benim tahlillerimi bile yaptılar erkenden..kan değerlerine bakılması lazım herhalde arayıp bir sor istersen. sonra ameliyat için tahlil sonuçlarını beklemek zorunda kalma.

tahlil sonuclari hemen cikmiyo saten canim beklemek qerekio biraz.. Bnce bi qidip sormanda fayda war.. Yarina problem olmasin snra..

Annem de diyo bişey olursa yarın halleder gerek yok diyo ama bakalim

kan tahlileri de pat die çıkmıyo die biliyorum ben diğer tahliller daha çabuk cıkıyoda... gerçi doktorun düşünmesi gerekiyo bunu belki bi bildiği vardır ama ... yinede için rahat etsin bi ara bnce benimki de ne zaman başvurduysam o zaman yaptırıldı

canım vala benim erkek arkadaşımda estetiğe sonuna kadar karşı ama sonuçta ssk bile artık kabul etmiş estetik değilde bi hastalık olduğunu :) neyse canım evet sende başka bişey olcam de bakalım :) sıkma canını söylemek o kadar kolay değil zaten şimdi üstünden zaman geçtiği için ben rahat rahat bahsedebiliyorum. mesaj yazarak söyledim ve söylediğimde aramızda 1300 km vardı :) sen içini ferah tutmaya çalış kıvırırsın artık bi şekilde musmutlu iyi bulmuş bahaneyi mikrop kapmasın diye kapattılar dersin :)

Son düzenleme:
Musmutluu,
2. günü sargılarım açıldı.
15-16 gün boyunca tenisçi bandı taktım.Artı olarak hergün düzenli olarak doktorun yazdığı ilacı kulaklarıma bol bol uyguladım.
20. gününde doktora gittim.Her hangi bir sorun yoktu.Zaten ödem falanda olmamıştı bende.
1 ay boyunca sadece yatarken tenisçi bandını taktım.
ameliyatın 5. günü banyo yaptım.Ama çok sık yapmadım haftada bi falan yaptım 2-3 hafta boyunca..
Bugün 54. günü artık sıklıkla banyo yapabiliyrum.
Havuzada denizede rahatlıkla girebiliyorum.
Hiç açılma olmadı.Açılma olmadı derken kulak yerine oturuyo falan yapışıklığını gidermesi açısından açıllık oldu.
Herhangi bir iz yok.
Dışarıdan hiç belli olmuyo zaten ameliyatlı olduğu.
Bugün doktora gittim hiç bi sorun yokmuş 1 ay sonra gidicem.
Ağrılarımda taş çatlasa 3-4 gün sürdü.
Ve abartılcak bi ağrı yaşamadım allaha şükür.
Tabii doktor açısındanda çok şanslıydım. :))
İYİ GÜNLEEER: :))

:) bende olduktan snra anlatırım diorum içimdn canım :)) yarın ameliyat olmadan sorcam benzeri ne diyebilirm soranlara die? Çewresinde saqlıkçı arkadasları war qörewe bşlamıs.. Hani dese böleymis die yok onda olmaz öle operasynluk bse dmesinler snra :) yksa musmutluunun fikrni diycem:) ins çok sürmez sarqısı fln yıkayablrm o qelene kadar sçlarmı da üstelemez.. Uyumakta bi sorun yasamıycm die sewiniorm:))

Kızlar gittim doktorum ameliyattaydi sekreteri yönlendirdi beni kan aldılar test yapılacak sonucu yarın sabah doktora gitcekmis bende yarın sabahtan gidecem doktora

kızlar snuçlar icin qittim tekar.. Anesteziye qnderdler.. Ordaki adam neyden olucami sordu.. Kulaktan ddim anlamadi hafif kaldirdim sacimi ha kepce kulak deyip kahkahalar atti o kadar sinirlerim bozuldu ki dalqa qecti resmen snra kaqitlari doldururken arada bana bakio öteki kulaqinda bise yok hahahaaaa war mi boyle bise ya.. Normal olsaydi saten isim ne olurdu orda cok mu komiktim acaba ya sanki ben istedim boyle olsun :'( qozlerim doldu orda ta doktora kaqitlari qoturduqumde ddim ne haklari warmis oyle bise yapmaya dio.. Lokal yapmaktan wazqecti qenel yapicakmis.. Yarin 8de yatisimi weriolar.. Ne zaman cikiliyo genel olunca hastaneden bilqisi olan war mi??

Ahh canim cok üzüldüm ne kadar öküz bir adammış o ya pardon adam dedim ama adam bile değil oruclu ağzıma kuru ettirecekler bana
Niye genel anestezi olucaksin ki
Belki bir gün kalırsın genel oldugun icin
Bana sabah gl dediler kan sonucu doktora gelecekmiş lokal olucam ben

o kadar sinirlerim bozuldu ki aqladm ya qerizekalı haywan.. şikayet etmeye yer bulsam edicektm.. Hastayla dalqa qeçmek nerde qörülmûs ya sanırm snuçlara qöre geneli daha uyqun buldu doktorum blmiorm ki? Sözlüm aradı aqrm war die qttqmi dmstm ona da aqrı yapan bse warms icnde onu alcklar amelyt olcm ddm saat soryo.. Gelmese keske ya.. Hersey bnde arap saçına dönüyo qbi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…