- 10 Ocak 2010
- 34
- 0
Bana uyku tutmadı gece gece ya. Hala kulaklarımı düşünüyorum. O kadar yapışık olmadıklarını düşünüyorum. Lazerle yaptıkları için önde nokta nokta yaralar var onların hassasiyetleri var onları düşünüyorum. Kulaklarımın tepesini kafama dikmişler ufacık bi yer tutuyo. Eriyen dikiş, atacak onlar dediler. Dikişlerim eridiğinde nası görünecekler onu düşünüyorum. Çünkü şu an bile bana açık geliyor kulaklarım bi de tepelerdeki dikişler eriyip yelkenler serbest kalınca nası görünecek onu düşünüyorum. Benimki ne ödem oldu ne morluk. Ama hassasiyet var. Bazı yerleri hala uyuşuk sanki. Bant bile takamıyorum. Kulağımın arkasından söz etmek bile istemiyorum. Aynayla bakıyorum arkalara. Resmen arkayı mantı büzer gibi ya da etek pilesi yapar gibi büzüp dikmişler. Maymun götüne benziyo aynı töbe yarabbim. O düzelecek mi onu düşünüyorum. Sonra bi de arka tarafını kapatmayla mı geçecek ömrüm. Neresi estetik bunun?.. 1-2 hafta sonra doktora kontrole gidicem. Ne dicek çok merak ediyorum. Çünkü ben her geçen gün daha da stresli ve sinirli oluyorum. Hayallerimin suya düşmesinden korkuyorum. Sıraladım laflarımı şimdiden...
Sırf buraya yazıyorum ki okunsun tecrübelerim. Çünkü ben de operasyonu geçirmeden önce çok yazı okudum, çok sitede yorum okudum sayfalarca. Neler hissettiklerini de anlıyorum.
Sırf buraya yazıyorum ki okunsun tecrübelerim. Çünkü ben de operasyonu geçirmeden önce çok yazı okudum, çok sitede yorum okudum sayfalarca. Neler hissettiklerini de anlıyorum.
Son düzenleme: