Ameliyat olalı nerdeyse 1,5 ay oldu. Neyse ki diğer ameliyat olanlar gibi morluklarım olmadığı için şanslıydım. Doktor kulaklarımı çok yapıştırmadı. Normal olmasına özen gösterdi. En son kontrole gittiğimde de dikişlerim alındı. Bi iki dikiş bırakmış yalnız. Hala elime geliyorlar =)
Kulaklarımın arkasında hala dikiş izleri duruyo. Daha iyileşmediler. O yüzden saçlarımı tamamen toplayamıyorum. Ne zaman düzelecek, düzelecek mi onu da bilmiyorum. Arkası pek çirkin duruyo =P
Önceden kulaklarımın yapışık olmadığından şikayetçiydim ama gittikçe alışıyorum. Özellikle de diğer doktorların kulağı kafaya dikmesinden ve kulak memesiyle kulak ucunun yukarda, kulağın ortasının kafaya yapışık olduğu bi durum yok. Ufaktan tepelerde tuhaflık var ama sorun etmiyorum.
Hala kulağımın üzerine yatarken acıyo. Bu yüzden sırtüstü yatmaya özen gösteriyorum Bu acılar ne zaman geçer bilmiyorum. Tekrar eski haline dönmesin de razıyım buna. Artık taç takabiliyorum, saçlarımı yarım toplayabiliyorum, rüzgar yüzüme yüzüme estiğinde hiç rahatsız olmadan kafamı dik tutup rüzgara doğru yürüyebiliyorum. Çeşit çeşit tokalar alıyorum. İçimde kalmış hep. Şimdi saklamam gereken bir kusurum da yok. Yeni kulaklarımı (ameliyat olduğumu bilen) herkes çok beğeniyor. Ben de alıştım sanırım yeni kulaklarıma. Mükemmel değiller belki ama eskisinden kat kat daha iyiler. Oh be dünya varmış
öncelikle geçmiş olsun canımm benimde olalı 27 gün oluyo ve bende kulaklarımın üstüne yatamıyorum çok acıyo bazen gün için de de kulaklarımı korumak için bandana takıyorum sağ kulağım çok acıyo sanki bıçakla kesiyorlarmış gibi oluyo ama sol kulağımda böyle bir problem yok aslında benim sol kulağım daha çok kepçeydi ama nedense sağ kulak acıyo bu arada sağ kulağım biraz daha açık duruyo sol kulağım öyle değil doktora söylüyorum ama 3 ay sonra belli olur diyo pek üstünde durmuyo sanki bana gün geçtikçe kulaklarım tekrar eski haline dönecekmiş gibi geliyo sanırım açılmaya mı başladı ne ama eşim sana öyle geliyo diyo bilmiyorum ya kulaklarımın arkası güzel duruyo eriyen dikişlerin bi kısmı gitti bile zaten estetikli yapmış doktor eriyen dikişlerin olduğu yerde tek bir iz bile yok normal sanki hiç dikiş atılmamış gibi o yüzden içim rahat ama iki kulağım önden aynı durmuyo işte sağ biraz daha açık bu duruma çok sinir oluyorumm yaa offffffffffffff tekrardan düzeltmek için 3 ay beklemem gerek zaten doktorda kendiside anlıcak bu durumu o kadar para verdim düzeltsin bana ne yaaa özel oldum bide ben