- 3 Ekim 2010
- 11.445
- 3.684
canım, ssk kepçe kulak ameliyatını tamamen karşılıyor. Sadece sargı parası falan adı altında çok küçük bir miktar ödüyorsun. Araştırma hastanelerinde de ücretsiz dediğim gibi. Ama senin anlattığın gibi doktor faktörü çok önemli sonuçta ben memnun kalmayacaksam neden o kadar acı çekiyorum, değil mi? Ssk hastanelerine de güvenemiyorum malum. Özelde ameliyat olabilmek için okulumun bitmesini beklemem lazım ama ben dayanamıyorum artık, moralimi bozuyor. Aslında çok kepçe de değilim kulağımın açısı geniş, sadece biraz arkaya yapıştırtmak istiyorum. Kulakların ne durumda bilmiyorum ama tamamen yapışık kulak da çok yapay durabilir, biraz mesafe kalması lazım. İnan artık küpe bile takamıyorum o bile moralimi bozuyor.
Cerrahpaşa tıp fakültesinde Prof. Akın Yücel varmış. Muayehanesine gidip konuşmayı düşünüyorum eğer aklıma yatarsa cerrahpaşa'da olacağım artık. Hiç ameliyat olan var mıdır acaba? :S Bir de ssk karşılayacağı için yeteri kadar kepçe değilsin yapamayız derlerse dünyam yıkılır cidden. Sen de bişi yok, kepçe değilsin diyenleri de kör olmakla suçluyorum gerçi.
Ben gercek bir kepceydim canım
Kafama yapısık istemedim tabiki bir kulagım gayet güzel hala kepce olan kulagımı elimle kendim ufak bir hamleyle geriye dogru alıyorum digeriyle esit oluyo yani cok mu zordu?? Doktor, 2 saat boyunca o ameliyathanede ne yaptı cok merak ettim.
Benim teyzem cerrahpasa'ya kac yıldır gider gelir bir hastalıgı var ilacla tedavisi yok. Kendi hocalarına benim durumumu sormasını istedim bakalım cevap ne olacak. Onlar bana öneride bulunurlar dedi ya hic birsey degil cektigim acıyla kaldım acılara katlandım cünkü 3-5 gün sonra o kabus bitecekti. Ama bitmedi iste.