Merhaba arkadaslar,
ben yeniyim burda. Öncelikle bu foruma ve forumdaki kullanicilara tesekkür etmek istiyorum. Gercekten güzel bir forum.
Ben 21 yasindayim ve kepce kulak ameliyati olmak istiyorum. Almanyada kaliyorum ve Augustos ayinda Kayseriye, memlekete gidecegim. Hemen ordayken ameliyat olmak istiyorum, cünkü burda fiyatlar felaket yüksek.
Ben bu ameliyati yaptirmayi yillardir düsünüyorum ama kötü sonuc cikacak diye korkuyorum. Yani bi ikinci ameliyat yapmam uzun zaman alir yurtdisindan geldigim icin, ve o uzun zamanda o kötü kullaklarimla gezmek istemiyorum. Zaten pek anlasilsin istemiyorum. Izindeyken yaptiriyim, Almanyaya normal hayatima döndümmü hersey gecmis olsun yani. Zaten yaklasik dört hafta Türkiyede olacagim. Kayseride Dr. Saffet Örs'ü duydum ve okudum nasil bir doktor. Cok iyi bir doktor diyor herkes, bu forumdada ama nerdeyse herkes ya burun estetigi veya
meme büyütme estetigi yaptirmis. Kepce Kulak estetigi yaptiran yokmu? Fiyatida cok uygun, ortalama 1000ytl dedi. Benim icin ama önemlisi cok iyi bir sonuc cikmasi. Hangi doktoru önerebilirsiniz? Istanbula gitmekten biraz üseniyorum, cünkü cok uzak Kayseriye. Ama Ankara olabilir. Orda Dr.Murat Özdemir, Dr. Ferruh Bingül ve xxx bana iyi geldi. Bunlarda ameliyat yaptiran varmi acaba veya en iyi kepce kulak ameliyati yapan hangi doktoru önerebilirsiniz? En iyi bölümü kepce kulak olan bir doktor taniyormusunuz?
Lütfen bana yardim edin, cünkü ben ameliyat edilmis cok kisi veya fotograf gördüm ve hepsi hosuma gitmedi. Bazilari cok yapisik, bazilari aciliyor, bazilarin sadece alt veya üst kismi olmus ama öbür taraflari acik. Yani dogal ve tam istedigim düzgün bir görüntüsü olmasi gerek cünkü ben perfeksyonistim, yani hersey mükemmel olsun istiyorum. Tabii böyle birsey bekleyemem bir doktordan, ama en azindan mükemmele yakin olsun istiyorum.
Cevaplarinizi bekliyorum ve simdiden tesekkür ediyorum