Bandajım ayın 13'ünde açıldı. Herhangi bi pansuman falan da yapmadılar. Kulaklarımın arkasında dikişler var. Bi de kulağımın üst kısmını kafama tutturmuşlar. Eriyen dikişmiş ama onlar erise de rahatlasam çünkü çoğu zaman çekiştirişini hissediyorum. Çok ufak bir alanı dikmişler. Aynayla bakmaya çalışıyorum böyle derim çekiştiriyo. Derim dur gitme diyo, dikiş ben gidecem bana ne diyo resmen =P Bi de sanki sol kulağım sağ kulağımdan daha açık duruyo.
Ama benim kulaklarım yapışık olmamış ya. Hatta bana hala açık gibi geliyo. Tamam kepçeliği gitmiş ama ne biliyim. Galiba kulağın üst kısmına kıkırdak yaptılar. Arkasını da hafif kesip kıvırdılar. Önden görebiliyorum böyle nokta nokta yaralar var kıkırdak yerlerinde. Çok hassaslar bişi dokunsa hemen acıyo =( Ne yatarken bant verdi doktor ne normal gün için. Sanırım eriyen dikişlerle tutturduğu için olsa gerek. Off şu dikişler bi erise de son halini görebilsem. Ama istediğim gibi yapışık görünmüyorlar. 1 haftadır sırt üstü yatmaktan sıkıldım yemin ederim. O kadar para saydım ya bilmiyorum artık. Biraz gel gitler yaşıyorum. Gerçi annem gayet iyi duruyo eski halinden kurtuldun ya daha ne istiyorsun diyor ama ne biliyim ya öyle işte... Diğer doktorlardan farklı bi teknikle yaptılar ama ne biliyim bazen diyorum alsaydı kulağımı yapıştırsayd arka tarafa daha mı mutlu olurdum.. O kadar acı çekiyosun para bayılıyosun. Neyse beklemedeyim bakalım.
Dikişler eriye dursun, 2 hafta sonra zaten kontrole gel dedi doktor. Bakalım artık. Eskiden kepçeydi şimdi yarı kepçe oldu sanki. Püffffffffffffffffffffffffffffffffffffff