Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

iyiymiş o zaman sevindim :) doktor bana bactroban dye bi krem verdi de onu sürüyorum.ama sanırım biraz abartmışım kaşıntı yaptı krem yn etkisiymiş vücudumda kabarıklıklar oldu

arkadaşlarrr aranızda tercihen kocaelide devlet hastanesinde yada özelde ameliyat olan var mı?????doktor tavsiyesi istiyorumm....ilginize şimdiden teşekkürler

iyiymiş o zaman sevindim :) doktor bana bactroban dye bi krem verdi de onu sürüyorum.ama sanırım biraz abartmışım kaşıntı yaptı krem yn etkisiymiş vücudumda kabarıklıklar oldu

hadi yaa :/ çok geçmiş olsun o zaman canım bende kullanırdım eskiden bişey olduğunda bactrobanı ama hiç öyle bi yan etkisiyle karşılaşmadım ama kişiden kişiye değişiyo demekki nasıl düzeliyormuş peki?

kızlar ben iple olduma ama sol kulağım açıldı gibi, cerrahiyle olmayı düşünüyorum, devlet hastensi uludağ ünv, hangisini tavsiye edersiniz?? bu sefer ücretsiz olucam 2000tl verdim iple estetiğe (

birde sol kulağımn kıkırdağı sert cerrahiyle olsam gene açılırmı acaba?

ayrıca estetik olursam bandanaylaamı dolaşıyoruz sadece yoksa sargı bezi fln doluyolarmı kafaya, kimsenin bilmesini anlamasını istemiyorum çünküü (

sağol canım..ben günde 2 kez sürdüm bide bol bol :) sanırım o yüzden oldu.şimdi 2 günde bi kez sürüyorum

canım ben devlet hastanesinde oldum şuan gayet memnunum 20 gün oldu olalı sadece ilk gün ve gece ağrım oldu o kadar . ama iyileşme dönemi biraz uzun sürüyo sargı oluyo bi hata kadar , gerçi bu doktordan doktora değişiyo yani.sonra bandanayla devm ediyosun

kızlar ben yazamadım yaklaşık on gündür ... dün ameliyatımı oldum. genel anestezi olmak istiyodum ama doktorum beni ikna etti local oldum.. aslına bakarsanız iyi ki local olmuşum diyorum ama şöyle bir durumum oldu. doktorum hastalarına sakinleştirici iğne vuruyomuş ameliyattan önce bana da vurdu bu iğneyi yiyenler böyle bi iki bira içmiş gibi oluyomuş bana etki yapmadı sonra kulağıma iğne vurdu iki tane iyi uyuşturmadı tam anlamıyla acıyı hissetmedim ama normal bi yerinizi yardığınızda dikiş nasıl canınızı acıtırsa o kadarını hissettim bi tane daha vurdu yine geçmedi resmen hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım sağ kulağımda farklı daha yüksek dozlu bi ilac kullandı onda acı duymadım ... ama görevliler bile şaşırdı normalde ilk vurdukları sakinleştirici bile hastaları ameliyattan sonra ıkı saat uyutuyomuş bu yüzden yoğun bakıma alıyolarmış. bende sadece bi iki dakka etki yaptı.. ameliyatım zordu yani ama doktor ilk defa bana böyle rastlamış yani bu benim cins oldugumu gosteriyo :) hatta ameliyat sırasında doktor bana "kızım bu ilaçlarla millet ameliyat masasında horluyo sen nasıl böylesin" diyip durdu:) ağrılarım çok değil ama hala sürüyo nasıl olduklarını çok merak ediyorum... hatta tedirginim o kadar hissettim kesilip biçildiğini bi kulak o kadar aşamadan sonra nasıl gözükebilir ki ? umarım çektiklerime değer .. tam yapışık yapmadığnı biliyorum çünkü doğal durmasını istedik.. saçımı toplayım sıkılıp utanmayım yeter... hadi çok uzattımm benden bu kadar :)

canım geçmiş olsun :) benim yaşadıklarımın aynısını sende yaşamışsın, banada ilk sakinleştirici tarzı bi iğne yaptılar ama hiç bi etki olmadı :) sonra kulağıma en az bi beş tane iğne yaptı anca hissetmedim o zaman :) diğer kulağıma daha çok yaptı çünkü acıyı hissettiğimi söledim.benimkide aynen seninki gibi yapışık istememiştik doğal dursun diye ve şuan 22. günüm gayet memnunum allahıma şükür :) inşallah sende memnun kalırsın

Merhaba arkadaşlar öncelikle ben aranıza yeni katıldım ve 10 gün önce (lokal) kepçe kulak ameliyatı oldum doktorumla sohbet ede ede :) şimdi şişlikleri baya azaldı ben bu ameliyatı olanlara birşey sormak istiyorum kaç gün içinde tamamen iyileşiyor görünüm olarak şimdiden teşekkürler :)

saol canım ya valla beni o kadar yadırgadılar ki cins olduğumu ilan etmiştim artık :) yalnız değilmişim. o vurduğu sedasyonmuş ve inanabiliyo musun resmen bağışıklığımız var biri eterle falan kaçırmaya çalışsa yandıı bize vız gelir tırıs gider :) bugün pansumana gittim 3. günüm... iyi durumda olduğunu söyledi. ama ben bakmak istemedim pzt sargılar çıkınca görcem inş.Senin iyi olduğuna sevindim Allah nazarlardan korusun dilimizi ısıralım aman aman :) darısı başıma :)

ben yeni oldum ama araştırdıklarıma göre ödemi şişliği bir hafta on güne atıyomuşun.... seninkide herhalde bir kaç güne şişliklerin hepsi gider diye düşünüyorum... kıkırdağın tam yumuşaması ve şeklini alması altı aymış. ilk bir buçuk ayda darbe almaması için çok önemliymiş. bu yüzden ben en az 6 ay içinde özellikle geceleri yatarken saç bandımı devamlı takmayı düşünüyorum... ne kadar çok takarsak o kadar iyimiş. doktorumun söylediğine göre kıkırdağın hafızası olan bir yapısı varmış yani eski haline dönmeye çok meğilliymiş... o yüzden biraz kulaklarımızı ağrıtcaz kızlar, napalım :)

canım keşke hiç ipliye bulaşmasaydın biraz daha araştırsaydın... ipin zaten hiç bir garantisi yok illaki bir zaman geliyo ve açılma yapıyor. ama cerrahi müdahalede bir aksilik çıkmaz ve ameliyat olduktan sonra kısa bi süre doktorun dediklerini uygularsan açılma yapmıyor.. canım vala kimsenin anlamamasını istiyorsan evden dışarı çıkmıcaksın çünkü bir hafta kadar bandajla geziyosun mesela beni bugün görenler kafamı yardım zannettiler komple bandaj öyle söyleyeyim... bende çekiniyorum çünkü millete laf anlatmak zor geliyo ama biyere kadar yanii kime ne bizim derdimizi bilmeyen bide ağzı olan herkes konuşuyo takmıyorum artık... bide ben izmirliyim ama üniversite araştırma hastanesi mi devlet mi dersen kesinlikle DEVLET (!) çünkü 9 eylül hastanesinden biliyorum insanları kobay yerine koyuyolar

Son düzenleme:

Canım selam,öncelikle ben Bayadir yazmıyorum umarım buralardasindir ve okursun. Ben ameliyatımı barış Çakır'a oldum,1 ay önce. İlk bir kac gun acılarım,ağrılarım oldu. Sargılarım ise 3.gun çıktı ve bidaha pansuman filan olmadım. Doktorum kendi geliştirdiği özel bir teknik kullanıyor,bana suan ne durumdasın diye sorarsan harika. Kulaklarım sanki boyle doğmusum gibi doğal ve cok güzeller. 2haftadan sonra uyuşukluk gitti,ağrılarım gitti. Sadece 1 hafta fln gündüzleri tenisçi bandı tak dedi,geceleri ise 1 ay tak demişti doktorum. Doktorumu dinledim geceleri hafif baskılı bı sekilde tulbent bağlıyorum daha rahat oluyor,evde oldugum zamanlar gündüzleri de takiyorum nolur nolmaz diye. Ama kızlar boyle uzun yazıyorum ki detaylı bilin diye,kesinlikle cok mutluyum. Cok rahat sacımı topluyorum,topuz yapıp gözlük takiyorum ve kulaklarım cok doğal cok güzeller. Düşünenler kesinlikle olun diyorum :) hepinizi öpüyorum.

Kizlar ilk defa bu konuyu doktorla konuscm ck heyevnlym randevuma 5dkka kaldi utanyrm biraz bklim ne olcakk :)

hadi hayırlısı canım utanma hiçç güzel haberlerini de paylaşş :) merak ettim doktor ne dedi

Çok teşekkür ederm sözlerin için :) Allahım okadar mutluyumki iyiki doktora gitmişim..Bu sorun normal hastalık gibiymiş zaten..Hani utancak hiç birşey yokmuş meğersem..
Normal arkadaş gibi konuştuk.Valla bir teşhis koydu adını unuttum ama..Kısaca kesme küçültme felan yapılmıcakmış sadece çoğunuzda olduğu gibi kulağa yaklaştırılcak..Çok ısrar sonucu yaptığı bi kaç kişiyi gösterdi..İnanılmaz doğal duruyorlar..Dedim zaten ben çok yakın istemiyorum ççünkü aynada kulağımı görmeye alıştım..Birazcık içeri yatsın yeter :) Zaten normalin o olduğunu herkesi öyle yaptığını anlattı..Olay şuymuş..Kıkırdağa eğim veriyormuş ve asla geri açılma ihtimali yokmuş..Dediki kırmıyorum kırsam tekrar kaynama ihtimali olabilir..Ben yumuşatıp eğim veriyorum ve asla geri düzelmez dedi..Zaten ipi sormadım bile..Olay böyle..Bayramdan önce olamk istediğimi söyledim çünkü çalışıyorum bandaj gündüz takmam çok zor..Rapor istedim 1 hafta yazarım dedi işte bende bayramdan sonraya izin alıcam..Yani 10-15 gün ameliyt sonrasını evde geçiricem..ameliyat lokal olcak 1-1.5 saat sürcek olduktan 2 gün sonrada sargılarım alıncak inş..Kısacası bayramda bende aranızdayım en güzel bayramım bu olcak inşşş..

valla canım çok sevindim... gerçi hepimizin yazdıkları aynı senin doktorununda öyle diceğini tahmin ediyodum ama yani heycanın resmen yazdıklarından belli oluyo...ben bile burdan bi heycanlandım valla.. :) aslında başkalarına göre ufacık bi sorun ama bizim için ne kadar önemli dimi.. ben hatılıyorum doktorla konuştuğumda aynen senin doktorun gibi pozitif şeyler söyledi ben böyle bi duygusallaştım heycan yaptım ağlıcaktım resmen zor tuttum kendimi:') ... inş canım şöyle gerine gerine saçımızı toplayıp gezicez yakındır.. güzel şeyler düşün çünkü her şey güzel olucak :))))

canimmm ck tsk ederm:) skila skila girdm doktrun yanina ama iyiki gtmsim..herks en azindn muayne olmli doktrla sohbt etmli..arkdslr herks gbi yni lokal olucm 1_1:5saat suruyrms..3.gun sargi cikiyr 10gun byunca surekli bandna takicm..snra sadce yatarkn..kulagm ck yapismasn azck istyrm dedm cnku aynda kulak gormye alistm ayy ck rahtladm yaa:) bayramdn 3_5 gun once olursan bayrma sargsz gecirirsn dedi..is tende bayrmdn snra iznliyim yni hic skinti olmayack inss:) aramzda kalsn bi kac hastyi gostrdi cok guzl ya bi an kendmi oyle hayl ettm Allahim acayp mutluyum ya:) bayrama bu skintidn kurtluyrm inssss:) hee unutmdn iz kalirmi dedm izi sadce bi plastk cerrah anlar dedi baktm resmlre gerctnde oyle ins hherks kurtulr bu skintdn annemede anlttm heranne gbi hcbseyn yk ama mutszsan ol dedi acayp mutluym canlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…