Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

arkadaşlar benimde kulaklarım biraz kepçe çok değil ama yine de çok rahatsızlık verici. artık 27 yaşındayım evlendim 1 kızım var yani bu yaştan sonra yaptırmalımıyım sizce :KK43:

acaba ameliyattan kaç gün sonra banyo yaptınız bide bandanayı çıkarıpta mı yaptınız , doktorum bana bandanayı çıkarmadan yapmamı söyledi de

ben ameliyat olalı 11 gün oldu ameliyattan 1 hafta sonra banyo yaptım bandanayı çıkarmıştım.doktor da saçın geriye doğru olsun demişti kuafördeki gibi o şekilde yapmıştım.

arkadaşlar benimde kulaklarım biraz kepçe çok değil ama yine de çok rahatsızlık verici. artık 27 yaşındayım evlendim 1 kızım var yani bu yaştan sonra yaptırmalımıyım sizce :KK43:

bu yaştan sonra falan diye düşünme bence..ağrılarına dayanabilceksen zorluklarına katlanabileceksen yaptır bence uzun bi süreç önemli olan ameliyat sonrası bakımı zaten.

ben ameliyat olalı 11 gün oldu ameliyattan 1 hafta sonra banyo yaptım bandanayı çıkarmıştım.doktor da saçın geriye doğru olsun demişti kuafördeki gibi o şekilde yapmıştım.

Ben 11.günde yaptım banyomu korkudan :) Bandanamı da çıkarmadan yaptım ve şuan 16. günüm hala çıkarmadan yapıyorum

Ben 11.günde yaptım banyomu korkudan :) Bandanamı da çıkarmadan yaptım ve şuan 16. günüm hala çıkarmadan yapıyorum

bandananın durduğu yer terden kaşınmaya başlıyo ama ya :)bir de sen normal saç bandı yada bandana mı takıyorsun yoksa tenisçi bandı mı?

arkadaşlar bende 21 yaşındayım yaptırıcam randevumu aldım cuma gününe kartal eğitim ve araştırmaya.Ne olur ne olmaz diyede cumartesiye özel bir kliniğe aldım..ordan çıkıcak sonuca göre özele başvurucam..Ama tahmin ediyorum eğitim hastanesi olduğu için ameliyatı ya bedava yada çok az bir ücretle olurum..Merak ettiğim tek şey ameliyat olupta üzerinden aylar seneler geçenler yokmu onlar şimdi ne alemde nasıllar..resim yokmu hiç konuda yüzünüzü değilde en azından kulak fotoğrafı olsa

arkadaşlar bende 21 yaşındayım yaptırıcam randevumu aldım cuma gününe kartal eğitim ve araştırmaya.Ne olur ne olmaz diyede cumartesiye özel bir kliniğe aldım..ordan çıkıcak sonuca göre özele başvurucam..Ama tahmin ediyorum eğitim hastanesi olduğu için ameliyatı ya bedava yada çok az bir ücretle olurum..Merak ettiğim tek şey ameliyat olupta üzerinden aylar seneler geçenler yokmu onlar şimdi ne alemde nasıllar..resim yokmu hiç konuda yüzünüzü değilde en azından kulak fotoğrafı olsa

şimdi düşünüyorum da neden gençken yaptırmadım. o kadar da sinir olurdum kulaklarıma

bandananın durduğu yer terden kaşınmaya başlıyo ama ya :)bir de sen normal saç bandı yada bandana mı takıyorsun yoksa tenisçi bandı mı?

Sadece bandananın durduğu yer olsa yine iyi kulaklarım fecii kaşınıyo dokunamıyorum da :)) Ben tenisçi bandı bulamadığım için siyah bandana aldım onu takıyorum canım..

Sadece bandananın durduğu yer olsa yine iyi kulaklarım fecii kaşınıyo dokunamıyorum da :)) Ben tenisçi bandı bulamadığım için siyah bandana aldım onu takıyorum canım..

keşke sadece bandananın olduğu yer kaşınsaa yine iyi :) kulaklarım feci kaşınıyo kaşıyamıyorum da deli oluyorum :)) ben tenisçi bandı bulamadığım için siyah bandana aldım canım onu takıyorum..bide pansuman yapıyo musun , kaç günde bir yapıyosun , ne sürüyosun yazar mısın ?

valla canım ameliyat olup üstünden baya zaman geçen var mı bilmiyorum ama benim bugün 18. günüm istersen özelden atabilirim foto

valla canım ameliyat olup üstünden baya zaman geçen var mı bilmiyorum ama benim bugün 18. günüm istersen özelden atabilirim foto

valla canım çok süper olur biraz yenerim korkumu belki..Cuma randevum var ama çekiniyorum..Bir bakabilirmiyim fotona önce ve şimdiki gibi çok merak ediyorum vallahi ins kurtuldun bende kurtulcam

mrb kızlar.benim ameliyattan sonraki 50.günüm. şu an halimden ve görüntümden gayet memnunum. düzgün simetri yapabilen ve dikişleri sağlam atabilen bir doktor araştırın:)) çünkü istediğiniz gibi bir durum oluşmazsa ilk 6 ay müdahele edilemiyormuş. ameliyat olayı biraz can sıkıcı gelebilir lakin sonrası ancak yaşayanlar anlayabilir... özgüvenim arttı resmen. sizde beklemeyin. araştırmaya bir yerlerden başlayın...

valla canım çok süper olur biraz yenerim korkumu belki..Cuma randevum var ama çekiniyorum..Bir bakabilirmiyim fotona önce ve şimdiki gibi çok merak ediyorum vallahi ins kurtuldun bende kurtulcam[/QU

nasıl atıcam peki fotoyu :KK43:(

mailini ac yeniye tikla orada bnim adresmi yaz..asagida ekle var ona tikla cikan yerde gonderecgn resmlri sec tamm de snra gondere tikkla..ama once cektgin resmlri blgsyra at canm:)

keşke sadece bandananın olduğu yer kaşınsaa yine iyi :) kulaklarım feci kaşınıyo kaşıyamıyorum da deli oluyorum :)) ben tenisçi bandı bulamadığım için siyah bandana aldım canım onu takıyorum..bide pansuman yapıyo musun , kaç günde bir yapıyosun , ne sürüyosun yazar mısın ?

benim de kulağım çok kaşınıyo ya ama onu doktora sordum kaşınması kulağın iyileştiğini,ödemini arttığını gösteriyomuş iyi bişeymiş yani kaşınması :))yok canım pansuman yapmıyorum ama kulağıma en başta çok sıkı bi bant takmıştım o yara gibi bişey yaptı ondan hergün bepanthen plus sürüyorum sonra gazlı bezle kapatıyorum

X