Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

15 gün devamlı taktım şimdi sadece geceleri takıyorum artı olarakta özel bi pansuman yapmadım ben annem hergün kulağın kıvrımlarına ve arkasına krem sürdü o kadar. :))

benim kardeşimde kepçe kulaklı, şu an 14 yaşında ameliyat olması için 18 yaşını beklememiz gerekiyor mu??

14 yaşı mükemmel bi yaş hem lsieye geçiyo yazın herşey bitmiş oluyo mesela ben 15 yaşında oldum ve yeni bi hayata başlamış gibi oluyo insan. :))

sinem her doktor farklı bir kesi mi yapıyorki anlamadım hepsi aynı değilmi hatta bana cumartesi günü yapıp pazartesi sargıyı açarız dedi. salı günü işe devam edebilirsin dedi. tenisci bandı da sadece gece takarsın dedi. burdaki yorumlara bakıyorum herkesin yöntemi farklı.
ama bu istanbuldaki barış çakır olan 2 arkadaş var onlar tenisci bandı hiç takmamış ve morarma ve şişlikte yokmuş.

Bugün Şişli Etfal'e gittim ve ssk'nın karşılamadığını söyledi doktor..1000-1500 arasıymış fiyatı ama tam olarak onlar da bilmiyor vezneye sormak lazımmış..

o tenis bandı hiç takmamış olan arkadaş acaba iplemi diktirmiş ameliyat olmadan... onlar hiç takmıyor şişlik morarma hiç olmuyor biliyorum ama ...
ameliyat olanların da genelde iki hafta falan devamlı sonra geceleri taktığını okudum, duydum.. şeyde olabilir acaba senin kulağında ki problem çok küçük bir şey ondan mı öyle dedi çünkü benim kulağımda belirgin problemler var doktor bana dedi ki sen ameliyat olduktan en az iki hafta süreyle denize falan giremessin darbelere karşı çok özenli korumalısın tenisçi bandını sürekli takmalısın sonuçta ben bu kıkırdağı parçalıycam yeniden yapılandırıcam kulağa gelecek bi darbe felaket olur dedi bunlara dikkat etmen lazım istersen yaz sonunda yapalım dedi ben istemedim.

15 gün devamlı taktım şimdi sadece geceleri takıyorum artı olarakta özel bi pansuman yapmadım ben annem hergün kulağın kıvrımlarına ve arkasına krem sürdü o kadar. :))

sen baya memnunsun anlaşılan :) Darısı benimde başıma inşallah :) Allah nazarlardan korusun

mrb kızlar bende dün ameliyat oldum.genel anestezi aldım doktorum kendisi de aynı ameliyatı olmuş o yüzden tüm başıma gelecekleri anlattı ağrılarına kadar ama yine de vazgeçmedim umarım sonucu iyi olur :)eğer genel anesteziyle olcaksanız pek tavsiye etmem açıkcası çünkü ameliyaat sonrası sersemlik yaşıyorsunuz mide bulantısı anesteziyi vücuttan atmaya çalışmak falan kötü oluyor..dün sadece akşam ağrım oldu ağrı kesiciyle hafifledi o da hastanede kaldım zaten doktor ve hemşire ilgilendi surekli kanama sızıntısı oldu tek bi kulağımdan o da kıkırdağı sertti zaten zor olur demisti ama o da normalmiş aşırı olmadığı sürece bi işlem yapmaya gerek yok dediler kafam sımsıkı sarılmış durumda şu an sargı ve bandajlarla :)bugun de ağrım devam ediyo ama saç bandını sanki surekli takınca bi acı duyarsınız ya öyle bişey ne zaman geçer bilmiyorum cuma günü sargılarım açılcak tenisci bandına gecicem umarım guzel olmustur cektigimiz sıkıntılara degmistir

Bende ameliyat oldum 12 gün oldu.Ben devlet hastanesinde oldum hiç para vermedim.6.günümde sargım çıkıcaktı ama tenisçi bandı bulamadığımızdan daha geç çıkardılar.Ama kulağım şuan hala şiş tam anlamıyla inmedi.10 gün sonra falan gel dedi kontrole tekrar.Acaba şişlikler ne zaman incek çok merak ediyorum.Bandı taktığım zamanlar ağrı oluyo biraz ama çıkardığımda gayet rahat şekli de gayet iyi , ama şişlikler inse daha iyi olcak

5-6 güne iner şişlikler merak etme benım bır ay 6 gün gayet ıyı Allah'a şükür cok rahatım hiç sıkıntım yok üstünede yatabiliyorum kabuklar tamamen attı ve ne iz var ne başka birşey inş senınkide öyle olur içini ferah tut :)

Geçmiş olsun..hangi hastanede ameliyat oldun?

oncelikle gecmiş olsun bende subat ayında devlet hastanesinde ve ucretsiz oldum kulagın tam şeklini alması kıkırdaklrın yumusaması 6 ayı buluyor su an itibarı ile dikiş izlerim yok denilebilecek kadar silik .. kulaklarımın ustune cok rahat yatıyorum acı agrı yok cok şukur tabı en güzeli bu sıcakta saclar hep toplu.. şişlikleri kafana takma canım sadece iyileşmeleri için zamana ihtiyacın var yanlız bantı cok uzun süre kullan şekillenmelerinde cok büyük rol oynuyor sevgiler...

Bugün ağrım var diye doktora gittim acaba bi sorun mu var dedim ama gayet iyi bi sorun yok zaten artık mikrop kapma zamanını geçti dedi.Şişlikler inince daha da güzel olucak dedi 10 gün sonra gel fotoğrafını çekelim dedi. Senin baya olmuş canım bende görebilsem o günleri keşke :) Teşekkür ederim canım bu arada geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun :) Bende zaten baya bi özen gösteriyorum bantı çıkarmamaya , sıcakta hiç çekilmiyor ama şeklini alması için buna değer :)

acaba ameliyattan kaç gün sonra banyo yaptınız bide bandanayı çıkarıpta mı yaptınız , doktorum bana bandanayı çıkarmadan yapmamı söyledi de

Ekim'de devlet hastanesinde bende ücretsiz oluyorum. Dikişlerin açılma ihtimali varmış ama eskisinden daha kötü olamazmış açılırsada 2. bir kez ameliyat yapıyorlarmış.

Benimki şuan tam yapışık değil , doktor yapışık yapmıycağını doğal durmadığını söylemişti ameliyattan önce. Şişliklerimde inmeye başladı baya , ama daha açılır mı bilmiyorum 15 gün oldu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…