benim kardeşimde kepçe kulaklı, şu an 14 yaşında ameliyat olması için 18 yaşını beklememiz gerekiyor mu??
teşekkür ediyorum... merak ettim ameliyat olduktan sonra bana doktorum on gün boyunca bizzat kendisine pansumana gideceğimi çünkü bunun özel bi pansuman olduğunu söyledi.. sen pansumanlarını nasıl yaptırdın. ve o tenis bandını ne kadar taktın ? çıkardığında kulak hassasiyetin geçmişmiydi...
benim kardeşimde kepçe kulaklı, şu an 14 yaşında ameliyat olması için 18 yaşını beklememiz gerekiyor mu??
4. günü nasıl sargılar çıkıyormuş beni doktorum 10 gün pansumana çağırdı... ve 3 hafta tenisçi bandı kullancaksın dedi... kıkırdak dokusu kendini çok kolay yapılandıran bi dokuymuş ama bu kadar çabuk olucağınıdaa sanmıyorum yani bana hiç güven vermedi...
sinem her doktor farklı bir kesi mi yapıyorki anlamadım hepsi aynı değilmi hatta bana cumartesi günü yapıp pazartesi sargıyı açarız dedi. salı günü işe devam edebilirsin dedi. tenisci bandı da sadece gece takarsın dedi. burdaki yorumlara bakıyorum herkesin yöntemi farklı.
ama bu istanbuldaki barış çakır olan 2 arkadaş var onlar tenisci bandı hiç takmamış ve morarma ve şişlikte yokmuş.
15 gün devamlı taktım şimdi sadece geceleri takıyorum artı olarakta özel bi pansuman yapmadım ben annem hergün kulağın kıvrımlarına ve arkasına krem sürdü o kadar. :))
sen baya memnunsun anlaşılan :) Darısı benimde başıma inşallah :) Allah nazarlardan korusun
Bende ameliyat oldum 12 gün oldu.Ben devlet hastanesinde oldum hiç para vermedim.6.günümde sargım çıkıcaktı ama tenisçi bandı bulamadığımızdan daha geç çıkardılar.Ama kulağım şuan hala şiş tam anlamıyla inmedi.10 gün sonra falan gel dedi kontrole tekrar.Acaba şişlikler ne zaman incek çok merak ediyorum.Bandı taktığım zamanlar ağrı oluyo biraz ama çıkardığımda gayet rahat şekli de gayet iyi , ama şişlikler inse daha iyi olcak
Bende ameliyat oldum 12 gün oldu.Ben devlet hastanesinde oldum hiç para vermedim.6.günümde sargım çıkıcaktı ama tenisçi bandı bulamadığımızdan daha geç çıkardılar.Ama kulağım şuan hala şiş tam anlamıyla inmedi.10 gün sonra falan gel dedi kontrole tekrar.Acaba şişlikler ne zaman incek çok merak ediyorum.Bandı taktığım zamanlar ağrı oluyo biraz ama çıkardığımda gayet rahat şekli de gayet iyi , ama şişlikler inse daha iyi olcak
5-6 güne iner şişlikler merak etme benım bır ay 6 gün gayet ıyı Allah'a şükür cok rahatım hiç sıkıntım yok üstünede yatabiliyorum kabuklar tamamen attı ve ne iz var ne başka birşey inş senınkide öyle olur içini ferah tut :)
Geçmiş olsun..hangi hastanede ameliyat oldun?
oncelikle gecmiş olsun bende subat ayında devlet hastanesinde ve ucretsiz oldum kulagın tam şeklini alması kıkırdaklrın yumusaması 6 ayı buluyor su an itibarı ile dikiş izlerim yok denilebilecek kadar silik .. kulaklarımın ustune cok rahat yatıyorum acı agrı yok cok şukur tabı en güzeli bu sıcakta saclar hep toplu.. şişlikleri kafana takma canım sadece iyileşmeleri için zamana ihtiyacın var yanlız bantı cok uzun süre kullan şekillenmelerinde cok büyük rol oynuyor sevgiler...