- 22 Ocak 2011
- 70
- 0
canimmm ck tsk ederm:) skila skila girdm doktrun yanina ama iyiki gtmsim..herks en azindn muayne olmli doktrla sohbt etmli..arkdslr herks gbi yni lokal olucm 1_1:5saat suruyrms..3.gun sargi cikiyr 10gun byunca surekli bandna takicm..snra sadce yatarkn..kulagm ck yapismasn azck istyrm dedm cnku aynda kulak gormye alistm ayy ck rahtladm yaa:) bayramdn 3_5 gun once olursan bayrma sargsz gecirirsn dedi..is tende bayrmdn snra iznliyim yni hic skinti olmayack inss:) aramzda kalsn bi kac hastyi gostrdi cok guzl ya bi an kendmi oyle hayl ettm Allahim acayp mutluyum ya:) bayrama bu skintidn kurtluyrm inssss:) hee unutmdn iz kalirmi dedm izi sadce bi plastk cerrah anlar dedi baktm resmlre gerctnde oyle ins hherks kurtulr bu skintdn annemede anlttm heranne gbi hcbseyn yk ama mutszsan ol dedi acayp mutluym canlar:)
öncelikle hadi inşallah diyerek şşimdiden geçmiş olsun diyorum canım sana :)daha sonra merakla soruyorum kimdir bu doktorun nerdedir hangi şehirde devlet mi özel mi özlese ne kadara mal olucak??? inşallah beni mazur görürüsün umarım kulakların en güzel şeklini alır Allh yardımcın olsun şimdiden