Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

öncelikle hadi inşallah diyerek şşimdiden geçmiş olsun diyorum canım sana :)daha sonra merakla soruyorum kimdir bu doktorun nerdedir hangi şehirde devlet mi özel mi özlese ne kadara mal olucak??? inşallah beni mazur görürüsün umarım kulakların en güzel şeklini alır Allh yardımcın olsun şimdiden

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle herkese merhaba. Yarın Ankara Gazi Hastanesinde muane olucam ameliyat için daha önce olan varmı gazide bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Benim de salı günü kontrolüm var canım 26. günüm olcak salı günü, artık bandanayı çıkarabilirsin dicek mi bakalım yoksa daha takmaya devam mı edicem bilmiyorum :) sargıların çıkınca yaz merakta bırakma :) ben bepantene kullanmaya başladım sanırım bu daha iyi gelicek , arada bandanayı çıkarıyorum günde iki kere sabah ve akşam birer saat rahatlamak için.ve o zamanlarda saçımı topladığımda kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki :)) aynanın karşısından alamıyorum kendimi , çok güzel bişey bu umarım herkesin dilediği gibi olur :))

Arkadaşlar ben ameliyatımı anlatmamıştım ama şuan yeni ameliyat olanlar için anlatmak istedim :) Biz aslında annemin yüzünde ben vardı onu aldırmak için gitmiştik ve o arada sormuştum doktora :) devlet hastanesinde oldu ameliyatım estetik cerrahiden almıştım randevumu.neyse işte sordum o da yaptıklarını ücret alınmadığını falan söyledi bikaç detay anlattı ve istiyosan tahlilini yapalım dedi , bende o gün yaptırdım ve öğleden sonra sonuçları aldık.Bi sorun olmadığnı ameliyat olabilceğimi söyledi ve 5 temmuza gün verdi.Ameliyat günümde tabikide aç gittim, en merak ettğim şey aslında nasıl uyuşturucakları nerden iğne yapıcaklarıydı :) Sonra hemşire serum taktı bitanede iğne yaptı sanırım bu sakinleştiriciydi rahatladım baya ama korku alarak yoksa bi uyuşukluk falan hissetmedim yani :) ameliyat önlüğümü giydim sedyeye yatırıp ameliyathaneye götürdüler , o kadar eğlenceliydi ki sanki ameliyat olmaya değil gülmeye gelmişim gibi :) Herkes de bi espriler sormayın gitsin , yatırdılar beni sonra bi kolumda serum bi kolumda tansiyonumu 2 dk da ölçen bi alet sonra kalp atışlarımı ölçmek içinde bişey taktılar ameliyat sırasında.kolumdan sedasyon verdiler ve ameliyathane o kadar soğuk ki ben üşüdüğümü söyledim hemşireler üstümü falan örttüler muhabbet ettik baya , sonra doktorum geldi. sırtüstü yatıyosunuz bi kulağınızın üstüne sonra onu yapınca diğerinin üstüne yatıyosunuz .doktorum iğne geliyo şimdi bu biraz canını yakıcak dedi ve kulağıma en az bi beş tane iğne yaptı , yalnız bu iğne bildiğimiz iğne gibi değil ince uçlu şu dişçilerin kullandığı iğneden.evet canınız birazcık acıyo o sırada ama ne yalan söyliyim serum takılırken canım daha çok acımıştı :) zaten sonra kulağınızı hissetmiyosunuz bi hoş oluyo :) keserken o sesi duyuyosunuz sanki makasla kumaş kesiyomuş gibi bi ses ama sedasyon verdiklerinden heyecan yapmıyosunuz sakin oluyosunuz o an :) sonra baya bişeyler yaptılar kıkırdak falan aldıllr bi aletle törpü yapıyolar sonrada dikiyolar işte. doktorum doğal olmasını istemişti ve çok yapıştırmıycam demişti bana bende tamam dedim.estetik dikişle diktiler ve dikişler kendiliğinden eriycekmiş.neyse ikiside bittikten sonra kulaklarıma krem sürüp ilaçlı pamuk kodu üzerlerine ve sargıyla sardı.benim ameliyatım 2 saat kadar sürdü, sonra odama getirdiler ilk yatrım saat hiç bi ağrı sızı hissetmedim sonrasında ilk yapılan kulağım ağrımaya başladı yavaş yavaş bi saat sonrada diğeri başladı , ağrı kesici yaptılar ve eve gönderdiler.ama ne yalan söyliyim ilk gün hele o ilk gece çok ağrılı oluyo , hiç uyuyamadım 10 dk bile. ama onu atlatınca diğer geceler yavaş yavaş azalıyo ağrı acı. 3.günümde pansumana gittim sonra tekrar sargıya aldı ve 6. günümde sargım açılıp bandanaya geçicektm tenisçi bandı bulamadığımız için 11. günde çıktı sargım ve şuan normal saç bandı takıyorum . 1. gün banyomu yaptım ama bandanayı çıkarmadan kulaklarımı korusun diye öyle demişti doktorum.şuan 24. günüm hala bandanayla yapıyorum,salı günü kontrolüm var inş artık bandanayı çıkartırım diye umuyorum :) bu arada ağrı kesici ve antibiyotiklerinizi asla ihmal etmeyin çok etkisi var ameliyattan sonra.şuan sadece arada çok hafif ağrım oluyo sanırım o da sürekli bandana takmaktan çünkü ben hiç alışık değilim saç toplamaya ve bandana takmaya hep salardım saçlarımı :) ama allah razı olsun doktorumdan çok mutluyum şuan herkesin istediği gibi olur inşş :)

kızlar ben ameliyat olalı 20 gün oldu ama hala morluklar var ne zaman gecer ki bunlar :44:

öncelikle merhaba canım şimdi nasılsın gene memnunmusun kulaklarından ?

bende ankarada yaşıyorum ve kepçe kulak ameliyatı ile burun estetiğini aynı anda olmayı düşünüyorum Serdar hoca burun konusunda nası acaba tavsiye edermisin bilgin varmı ?? birde ne kadar ücrete oldun sen kulak ameliyatını ?? ayyy ne cok soru sordummmm

canım senın ne kadar oldu yaptıralııı memnun musun varmı bir sorun bende düşünüyorum ancak kararsızlıklar var işte bazı olumsuz yorumları görünce pişman olurmuyum acaba diye , olumsuz bir şey yasadın mı suana kadar yatarken filan veya ne biliyim hissizlik veya acılma tarzı şeyler yasadın mı ??

canm yarın saat bir buçuğa randevum var sonucu görücem artık ...inş güzel şeyler yazarım size ... yalnız şeyi sorucam bu bepantene'i sargılar çıktıktan sonra kendimiz pansuman gibi bişi amçlımı sürüyoruz.. bundan bahsetmemişti doktor, gerçi yarın söyler heralde banada .. bide ameliyatını okudum bana dikişte hangi ip kullancağını söylememişti ama koyu bi renk kullandığını gördüm heralde kendiliğinden eriyen bi ip değil umarım bende de iz kalmaz.

şu aynaya saçlarımı toplıyıp bakınca ne hissedicem acaba merak içindeyim :)

canım cidden doğru söylüyosun annelerimizin gözünde hiç bir şeyimiz yok ama ben eminim bu ameliyatın sonunda en azından özgüvenimiz artıcak,... senin adına çok sevindim.. artık bayramdan sonrada işe giderken farklı farklı modeller yapar gidersinn :))

canım bana bir şey sormamışsın amaçevrim içi olduğunu görünce cevaplamak istedim bir kere en güzel haberi veriyim artık kepçe kulak , hastalık statüsünde değerlendirildiği için ssk tamamını karşılıyo :) canım ben bilmem serdar hoca falan ama ikisini aynnı anda olursan bence ağır gelebilir çok sıkıntılı olur senin için

ne olabilirki canım ya ben olmusken 2sinide aradan cıkartıyım diyee düşünüyorum hem genel anestezi olur bişi hissetmem kendime geldiğimde de artık her şey bitmiş olurr :))

inş güzel haberler verirsin canım :) evet bepantene sargılar çıktıktan sonra sürülüyo mikrop falan kapmasın yaralar çabuk kapansın diye.aslında doktorum bana başka bi krem vermişti ama o bende kaşıntı yaptığı için buna geçtim.iz kalcağını sanmam canım ama eriyen dikiş değilse zaten dikişleri alması gerekiyo merak etme :)

arkadaşlar ameliyatta korkulacak bişey kesinlikle yok olmak isteyenler kesinlikle bi an önce olmalı :))

kızlar ben istanbul avrupa yakasında otruyorum önerebileceğiniz doktor var mı? ve ameliyat fiyat aralığı nedir bilgilendirebilir misiniz?

@noki... @cerencemil ve diğer kızlar pansumandan geliyorum sargılarım açıldı saç bandına geçtim iki gün sonrada yıkanabilceğimi söyledi .... kulaklarım böyle yumuşacık gözüküyodu... yani ne bilim çok güzel olmuş ama görünce bi yadırgadım bu benim kulaklarım mı dedim... şekli falan güzel sadece biraz yapışık geldi bana e tabi yılların tecrübesi alışmışım açılı kulaklar görmeye ... onda da doktor dedi ki sargılardan dolayıda böyle duruyo birazcık açılma yapıcak o dedi.. yınede begenmezsen açarız biraz bizim elimizde dedi.... güzel ya ne bilim iyi ki yaptırmışım yanii çok kibar duruyolar böyle hokka gibi derler ya aynen öyle.. sadece birden kendimde görünce yadırgadım bi şoklardayım.. kızlar bişey sorucam saç bandı kullanıyosunuz ya şimdii normal sıkılıkta mı nasıl yanii sıkı sargılardan sonra benim taktığım band çok rahat.. tmm kulaklarım biraz yapışık geldi ama çok ta açılma yapmasın yani sonra korkuyorum.. ay benmi çok kuruntu yapıyorum kızlar ilk açıldığında siz neler hissettiniz lütfen yazın

ohh ohh herkes ne güzel mutlu mutlu bitiriyor bu işi :) Bende aranıza katılıcam..Bu hafta içine gün alabilirsem olucam ameliyatı..Bayrama ve 23 eylül ablamın düğününe bu iş tamamdır :) çok mutluyum kızlar ya geçrkten 22 sene neden bekledim blmiyorum..Belkide kendi paramı kazanmam ve örnek gösterebileceim sizler olduğunuz için..Hani herkesin özel arkadaşları olur ya sizde öylesiniz sırdaşımsınız..Kartal eğitim ve araştırma hastanesinde yarın tekrar randevum var..Konuşup ameliyat tarihi alıcam inş bu hafta içi yada diğer hafta olacağım..Okadar mutluyumki sürekli aynaya bakıp kulaklarıma güle güle diyorum :) Artık sürekli saçlarımla oynamak rüzgarda düzelmek zorunda kalmayacağım..Rahat bırakıcam onları ben kulaklarımdan saçlarımda ellerimden kurtulacak..İstediğim gibi denizdie yüzüp banyo yapıcam..Her zil çalışında kapıya koşup açabileceğim..Otobüste millete bakıp imrenmeyeceğim artık..Biliyorum herkes çok çekti bu dertten..Ama kurtuluyorum inş herkes kurtulur..Ve ilerde çocuğum olurda ilk 4 ay bandajla yatıracağm..Çünkü ilk 4 ay şekilini alırmış ahh anne ahh babaa :) sorsan hiç bişeyin yok manyakmısın be ela gözlerin yeter derler :) Hepsini çok seviyorum arkadaşlarımı herkesi çok seviyorum..Artık kuaföre gidince sana bırakıyorum istediğini yap diyebileceğim..Okadar mutluyumki anlatamam anlarsınız zatne beni :) Kızlar asla utanmayın sıkılmayın..Devlet de bizim yanımızda karşılıyor ameliyatımızı..Bandaj vs bir tek onlarda bunun yanında kum tanesi kalır..Yarın 9da randevum var .Son kez size yazacağım ve ameliyata kadar susup sizleri takip edecğim..Aylar sonra bu konu güzel bir hatıra olarak kalacak inş :) İnş karşılaşırız birgün :)

canım ben çok sıkı bi tenisci bandı takmıştım kulaklarımda yara oldu o yuzden ne cok sıkı ne de cok gevsek olsun.ben de kulaklarımı ilk gorugumde yadırgamıstım sanki boyle alıp yeni bi kulak takmıslar gibi hissetmistim ama alısıyosun zamanla..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…