- 22 Ocak 2011
- 70
- 0
canimmm ck tsk ederm:) skila skila girdm doktrun yanina ama iyiki gtmsim..herks en azindn muayne olmli doktrla sohbt etmli..arkdslr herks gbi yni lokal olucm 1_1:5saat suruyrms..3.gun sargi cikiyr 10gun byunca surekli bandna takicm..snra sadce yatarkn..kulagm ck yapismasn azck istyrm dedm cnku aynda kulak gormye alistm ayy ck rahtladm yaa:) bayramdn 3_5 gun once olursan bayrma sargsz gecirirsn dedi..is tende bayrmdn snra iznliyim yni hic skinti olmayack inss:) aramzda kalsn bi kac hastyi gostrdi cok guzl ya bi an kendmi oyle hayl ettm Allahim acayp mutluyum ya:) bayrama bu skintidn kurtluyrm inssss:) hee unutmdn iz kalirmi dedm izi sadce bi plastk cerrah anlar dedi baktm resmlre gerctnde oyle ins hherks kurtulr bu skintdn annemede anlttm heranne gbi hcbseyn yk ama mutszsan ol dedi acayp mutluym canlar:)
saol canım ya valla beni o kadar yadırgadılar ki cins olduğumu ilan etmiştim artık :) yalnız değilmişim. o vurduğu sedasyonmuş ve inanabiliyo musun resmen bağışıklığımız var biri eterle falan kaçırmaya çalışsa yandıı bize vız gelir tırıs gider:) bugün pansumana gittim 3. günüm... iyi durumda olduğunu söyledi. ama ben bakmak istemedim pzt sargılar çıkınca görcem inş.Senin iyi olduğuna sevindim Allah nazarlardan korusun dilimizi ısıralım aman aman :) darısı başıma :)
kızlar ben ameliyat olalı 20 gün oldu ama hala morluklar var ne zaman gecer ki bunlar :44:
benimde sargım dun cıktı.durum gayet iyi.eski kulagımdan eser yok:)en basından beri düşündüğüm gibi bir agrı cekmedim.öncelikle ankara'da olmak isteyenler için Serdar Öztürk'ü kesinlikle tavsiye ederim.ben bir cok dr arastırdım ama Serdar bey le konusunca kesinlikle ona olmalıyım dedim ve gönül rahatlığıyla ameliyatımı oldum.hemde yanımda kimse olmadan tek basıma gittim.
bosuna kendinize zaman kaybettirmeyin.karar verdiyseniz korkmadan gidip olun cunku "keske daha onceden olsaydım"diyeceksiniz.
sevgilerimle..
kızlar bunca yıl bekledik veee çoğumuzun dediği şey keşke daha önce yaptırsaydım.... keşke ...keşke... keşke.... bugün saçlarımı yıkadım,kuruttum,arkadan tokayla tutturdum ve aynada başka bir ben gördüm sanki.... önceden zil çaldığında saçlarım toplu ise hemen bozardım ama bugün saçımı açmadan gerine gerine gelen doğalgazcıya kapıyı açmak çok bambaşka bir duygu(biraz morluk birazda şişlik olmasına rağmen)....bunu da sanırım benimle aynı dertten muzdarip biri anlayabilir. hani bu mağduriyeti yaşamamış için biri için ne kadar da gereksiz gelir kendimizde biraz değişiklik yapmak istemek.... biz böylede güzelmişiz,zaten saçlarımız kapatıyormuş,erkekler napsın..falan filan diyen bir sürü terane...
ameliyat olmak isteyenlerrr!!!! bırakın her şeyi bir kenara.kendinize halinizden anlar iyi bir doktor bulup ameliyat günü için sıra alın... bence daha da geçe kalmayın. çünkü sonuç çok güzel...:))))
Benim de salı günü kontrolüm var canım 26. günüm olcak salı günü, artık bandanayı çıkarabilirsin dicek mi bakalım yoksa daha takmaya devam mı edicem bilmiyorum :) sargıların çıkınca yaz merakta bırakma :) ben bepantene kullanmaya başladım sanırım bu daha iyi gelicek , arada bandanayı çıkarıyorum günde iki kere sabah ve akşam birer saat rahatlamak için.ve o zamanlarda saçımı topladığımda kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki :)) aynanın karşısından alamıyorum kendimi , çok güzel bişey bu umarım herkesin dilediği gibi olur :))
canimmm ck tsk ederm:) skila skila girdm doktrun yanina ama iyiki gtmsim..herks en azindn muayne olmli doktrla sohbt etmli..arkdslr herks gbi yni lokal olucm 1_1:5saat suruyrms..3.gun sargi cikiyr 10gun byunca surekli bandna takicm..snra sadce yatarkn..kulagm ck yapismasn azck istyrm dedm cnku aynda kulak gormye alistm ayy ck rahtladm yaa:) bayramdn 3_5 gun once olursan bayrma sargsz gecirirsn dedi..is tende bayrmdn snra iznliyim yni hic skinti olmayack inss:) aramzda kalsn bi kac hastyi gostrdi cok guzl ya bi an kendmi oyle hayl ettm Allahim acayp mutluyum ya:) bayrama bu skintidn kurtluyrm inssss:) hee unutmdn iz kalirmi dedm izi sadce bi plastk cerrah anlar dedi baktm resmlre gerctnde oyle ins hherks kurtulr bu skintdn annemede anlttm heranne gbi hcbseyn yk ama mutszsan ol dedi acayp mutluym canlar:)
öncelikle merhaba canım şimdi nasılsın gene memnunmusun kulaklarından ?
bende ankarada yaşıyorum ve kepçe kulak ameliyatı ile burun estetiğini aynı anda olmayı düşünüyorum Serdar hoca burun konusunda nası acaba tavsiye edermisin bilgin varmı ?? birde ne kadar ücrete oldun sen kulak ameliyatını ?? ayyy ne cok soru sordummmm
ben ameliyat olalı 11 gün oldu ameliyattan 1 hafta sonra banyo yaptım bandanayı çıkarmıştım.doktor da saçın geriye doğru olsun demişti kuafördeki gibi o şekilde yapmıştım.
canım bana bir şey sormamışsın amaçevrim içi olduğunu görünce cevaplamak istedim bir kere en güzel haberi veriyim artık kepçe kulak , hastalık statüsünde değerlendirildiği için ssk tamamını karşılıyo :) canım ben bilmem serdar hoca falan ama ikisini aynnı anda olursan bence ağır gelebilir çok sıkıntılı olur senin için
canm yarın saat bir buçuğa randevum var sonucu görücem artık ...inş güzel şeyler yazarım size ... yalnız şeyi sorucam bu bepantene'i sargılar çıktıktan sonra kendimiz pansuman gibi bişi amçlımı sürüyoruz.. bundan bahsetmemişti doktor, gerçi yarın söyler heralde banada .. bide ameliyatını okudum bana dikişte hangi ip kullancağını söylememişti ama koyu bi renk kullandığını gördüm heralde kendiliğinden eriyen bi ip değil umarım bende de iz kalmaz.
şu aynaya saçlarımı toplıyıp bakınca ne hissedicem acaba merak içindeyim :)
@noki... @cerencemil ve diğer kızlar pansumandan geliyorum sargılarım açıldı saç bandına geçtim iki gün sonrada yıkanabilceğimi söyledi .... kulaklarım böyle yumuşacık gözüküyodu... yani ne bilim çok güzel olmuş ama görünce bi yadırgadım bu benim kulaklarım mı dedim... şekli falan güzel sadece biraz yapışık geldi bana e tabi yılların tecrübesi alışmışım açılı kulaklar görmeye ... onda da doktor dedi ki sargılardan dolayıda böyle duruyo birazcık açılma yapıcak o dedi.. yınede begenmezsen açarız biraz bizim elimizde dedi.... güzel ya ne bilim iyi ki yaptırmışım yanii çok kibar duruyolar böyle hokka gibi derler ya aynen öyle.. sadece birden kendimde görünce yadırgadım bi şoklardayım.. kızlar bişey sorucam saç bandı kullanıyosunuz ya şimdii normal sıkılıkta mı nasıl yanii sıkı sargılardan sonra benim taktığım band çok rahat.. tmm kulaklarım biraz yapışık geldi ama çok ta açılma yapmasın yani sonra korkuyorum.. ay benmi çok kuruntu yapıyorum kızlar ilk açıldığında siz neler hissettiniz lütfen yazın
nersinde canım morluklar , benim geçti artık morluk yok şişlik var birazcık