- 12 Mayıs 2011
- 136
- 1
Ebruliebus kulaklarına açılma oldu mu peki? Yaptıranlar genelde bundna şikayetçi sanırım ama senn 4-5 ay olmuş ameliat olalı. Kulakların da açılma oldu mu yoksa normal yaptıkları şekilde mi? Yani normal derken şişliklerin indikten sonraki hali gibi.
kızar cumartesi günü bende ameliyat oldum ve bugün 3.günüm aksam pansumana gittigimde doktorum biraz kanama oldugnundan pansuman yapıp sargıyla geri kapattı ve kulagımın tam ortası kan toplamıstı ameliyat olan biriyle özelden görüsebilirmiyiz doktorum hiç ilgilenmedi
2000 liraya oldum üstelik lütfen yardımcı olun
devlet hastahanesinde hangi bölümden randevu alıcaz
slm canım mesajözelden konusabilmen için mesaj hakkının 100 olması gerekiyor..
kanaman olmuş korkma bu ameliyatı olalı benim2 bucuk ay oldu ilk haftası 2 gün boyunca sag kulagım sızıntı şeklinde kanadı dr. normal oldugunu soledi..
ama dr ilgilisiz davranması kötü olmuş ben devlette oldum hemde ücretsiz
dr cok önemli faktor ..
----
cakıltası sargıların acıldıktan sonra buraya tekrar yazarmısın canım hemen hemen aynı tarihlerde ameliyat olmusuz bende cumartesi oldum ve hala sargılıyım :)
sargılarım cıktı bıkac saat once :) ustumden yuk kalktı resmen yaa.kulaklarımı gördüm suan icin cok sekilsizler,kızarıklık haff morluk ve hafıf odem var ama iyi oldugunu soyledı doktorum.kucuk bı pansuman yapıldı kucuk sargı bezlerı var kulaklarımda ve bandana taktım suan daha rahatım.haftaya carsamba alıncak dikişlerim sormak ıstedıgınz bısıy varsa beklıyorum :)
kulagının tam ortasında kıkırdagı aldıkları yerde dikiş izlerinin üstünde kan toplama ve kızarıklık varmı canım benim cok kötü orası şekil olarak nasıl beğendinmi yeni kulağını :)
herkesin kepce kulak operasyonu farklı sanırım canım benden kıkırdak alınmamış şekil verilmiş sadece.cok yakından göremedim kulağımı ama sordum önce dikiş varmı diye doktoruma,sadece arkada gözükmicek şekilde dikişlerin var dedi.yeni kulağıma gelince şuan çok korkunç gözüküyo açıkçası yani görüdüğümde içim gitti ben böyle şeylere çok bakamam zaten.rengi bi garip ve tamamen yapışık duruyo.ama bekliyorum düzelmesini güzel olucağına eminim doktoruma güveniyorum.kızarıklık ve hafif morluklar var.aşırı şiş değil kulağım yine küçük yani ama uyuşuk o kıkırdak bölgesi yani sanki benim değilmiş gibi hissediyorum :) senin nasıl ?
kulagının tam ortasında kıkırdagı aldıkları yerde dikiş izlerinin üstünde kan toplama ve kızarıklık varmı canım benim cok kötü orası şekil olarak nasıl beğendinmi yeni kulağını :)
evet benden kıkırdak aldılar benimkinde kızarıklık ve şişlik yok sadece morluk var ve kıkırdak alınan iç kısımdaki yerlerde dikişler var :) birde benimki malesef yapısık degil eskisinden tabikide iyi ama tam olarak istedigim gibi olmadı umarım kendisini bırakmaz ileride göreceğiz.
bu arada ne kadara oldun ameliyatı ?
1500 TL mal oldu ameliyatım. ya benimkide cok yapısık ama doktor dedi sargıdan oyle hafif acılma olucak normale dönücek.nasıl istiyodun nasıl oldu ? bide sen kaça oldun ameliyatı nerde oldun ?
canım 2000 tlye oldum ben herşey dahil benimki acılmaz umarım yapısıklıgından memnunum simdilik :) tam yapısık istiyordum bende mersinde oldum ben ameliyatı özel bir doçentin ameliyathanesinde
sargını açtılarmı açtılarsa acıkmı bıraktın yoksa bandana falanmı taktın bugün benim 5.günüm ve sargı yerine pansuman yapıp üstüne steripackle kapattılar üstüne tenisci bandı koydular cok sacma oldu ameliyatım anlam veremiyorum senin durumun nedir acıkmı sargılımı yoksa ?