Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Çok teşekkürler... Ben de Ali Mezdeği'ne yazdım, aynen şöyle bir cevap geldi..
"Kulak estetiğinde uygulanacak teknik hastanın muayene bulgularına göre belirlenir.Muayene bulgularınız uygunsa iple askı tekniğiyle değilse klasik teknikle size yardımcı olabilirim.Ancak şurası gerçekki klasik teknik daha güvenilirdir yani revizyon gereksinme oranı çok düşüktür.Tecrübelerime göre hangi tekniği kullanırsak kullanalım kulak eskisinden daha kötü hale gelemez.Ben tarz olarak revizyon vakalarımdan ücret talep etmiyorum.Bu ameliyatlarda izle ilgili sorun yaşayan hastam ise olmamıştır."

İple askı yöntemini başlatan sanırım Bülent Bey, ben bu doktoru daha çok benimsedim revizyondan para istememesinden dolayı. İstemesinler de zaten, gözlerimle gördüm 15 dakikalık bir işlem için bir sürü para alıyorlar yahu... Yakın tarihte olamıycam maddiyattan dolayı.

Bugün ameliyatımın ikinci günü. Dün lokalin etkisi geçtikten sonra 3 saat boyunca inanılmaz bir ağrı yaşadım, hatta ameliyat olduğuma bile pişman olmuştum. Ama o üç saatin ardından ağrım azaldı. Sadece dün bir tane ağrı kesici içtim ve onun dışında ağrı kesici almadım. Şu anda kendimi iyi hissediyorum, ağrım çok azaldı. Bu arada kulaklarımı da ameliyatın ardından gördüm ve çok beğendim. umarım sargım açıldıktan sonra da aynı güzellikte olur.

5.ayı doldurdum çok memnunum....keşke daha önce olsaymışım...

yeni resimlerini yayınlamışsın ama kulaklarını göremedim saç bandı takmışsın:) nasıl memnunmusun kulaklarından ben çok memnunum kendi halimden ilk 2 hafta çok yapışık gibi gelmişti ama şimdi doğal halinee dönütüler benimde 3 ayım bitti. senin kulakların nasıl eski yapışıklığı kalmadı değil mi? son bişey daha 3 ay olmasına rağmen hala kulaklarımın üstüne yatarken hafif ağrım var seninde uzun süre devam etti mi yani hala hasas kulaklarım

Bugün sargılarım alındı ve banyo yapmam söylendi. Mis gibi temizlendim ve bütün ağrılarım geçti. Kulaklarımın arkasına iki ayna yardımıyla baktım ve hiçbir iz bir görünmüyor. Dikişler kendiliğinden eriyecekmiş ama görünürde hiçbir şey yok. Hiç ameliyat olmuşum gibi durmuyor en çok da buna şaşırdım ve sevindim. Ben kurtuldum, dilerim bu problemi yaşayan herkes benim gibi rahat bir nefes alır.

Canım amaliyatı nerede oldun kaç praya maal oldu bende artık yaptırmak istiyorum ama korkuyorum eskı halini alır diye

normal amaliyat olupta eskı halını alan varmı. burda bir arkaşdaşım olmuş hiç bi şey belli degil kulakları guzel duruyor

Canım ameliyatı Barış Çakır'a oldum. Şu anda çok memnunum, çok zahmetsiz oldu benim için. Cuma günü ameliyat oldum, bugün sargıları aldı ve tekrar bir ay sonra kontrole gideceğim. Kulaklarım inanılmaz doğal oldu. Şimdi dahi saçımı toplayıp dışarı çıkabilirim çünkü arkada hiçbir iz yok. Gönül rahatlığıyla ameliyatımı oldum ve kafamda hiçbir tereddüt yaşamadım. Ben kendi adıma tavsiye ederim, en azından gidip bir görüşün derim. Bu arada fiyatı 3000 tl.

Aslında bende barış çakırı düşünüyorum.. Ama korkum tekrar eski halını alması..

aaa şaka gibi 4 gunde nasıl sargılar cıktı yenı bir sistem deniyormuş tv de görmüştüm o şekildemi ameliyat oldun? Agrı sızı nasıl bende olsammı diye düşünüyorum 2 kulağım kepce

Evet canım dört günde çıktı. Hatta ben bir hafta falan sonra muayeneye çağırır diye düşünmüştüm, hiç gerek yok dedi. İnanılmaz mutlu oldum. Bu kadar basit olduğunu bilseydim daha önceden ameliyat olurdum. Ameliyattan sonra, uyuşturucunun etkisi geçtikten sonra ilk üç saat ağrı oluyor. Hatta ben toplamda üç tane ağrı kesici içtim. Şimdi kafamda saç bandı var. Doktor sadece geceleri taksan yeterli dedi. Bu arada ameliyat esnasında uyanık olduğumdan, doktor ayna ile kulaklarımı gösterip beğenip beğenmediğimi sordu ve benim isteklerim doğrultusunda yaptı kulaklarımı. Bu sebeple sargılarım varken kulak şeklimi düşünüp tereddüt yaşamadım. Şu anda da çok beğeniyorum kulaklarımı şiş ve ödemli olmasına rağmen :)

Şuanda yurt dısındaymış, bende 15 mayıs gibi randevu alıcam facebok adresin varmı resımlerini görme sansım varmı mrk ettım simdi:)

ben 1 hafta izin alabilirim iş yerinden şişlik ve odemler gecmezki

Ankara'da Gazi üniv.hastanesi,hacettepe ya da GATA'da kulak estetiği olan var mı?asistanlar yapıyormus,ne kadar guvenilir acaba???

revizyona bülent beyde ücret almıyor. iple yaptırdı arkadşım eğer sorun çıkarsa bile normali tekrardan yapabilirz dedi. yada tekrar iple... arkadşm norml ameliyt olmak istemiyordu çünkü hem çok acılı hem de güzel olmazsa revizyon olayı çok daha ağrılı ve kötü bir süreç. sorun çıksaydı tekrar iple revizyon yapılacaktı. çok şükür sorun çıkmadı. foto koyardım ama kendisinin izin vereceğini sanmıyorum. kulaklarının üst kepçesi dışarı dönüktü. ordan 2 iple yaptı normlde 3-4 ipe de çıkabiliyormuş . bide kulak kepçesinin yumuşaklığına bakıyor işte. ama ameliyata başlarken 6 ay geçmeden garanti veremeyiz diyolar. 6 ayı doldurunca rahatladı o da

Şuanda yurt dısındaymış, bende 15 mayıs gibi randevu alıcam facebok adresin varmı resımlerini görme sansım varmı mrk ettım simdi:)

ben 1 hafta izin alabilirim iş yerinden şişlik ve odemler gecmezki

Canım ben facebook, twitter kullanmıyorum. Ayrıca ameliyat öncesi kulaklarımın da resmi yok. Ameliyattan sonra aklıma geldi, keşke hatıra bıraksaydım dedim :) Ama görüşmeye gittiğinde ameliyat olanların fotoğraflarını Barış Bey gösteriyor zaten.

kızlar kuzenimle şişli etfal hastanesinde ameliyat olduk kuzenim benden 2 hafta önce oldu şuan sargısı falan yok çok iyi gözüküyor. bende 2 mayısta oldum şuan sargılı kulaklarım. ssk karşılıyor sadece ipi siz alıyosunuz 60 tl tutuyor o kadar gerisine para ödemiyorsunuz

arkadaşlar merhaba bir süredir yazamadım kusura bakmayın. ameliyat olalı yarın 1 ay olacak. hala şişliklerim var. bunun yanında sol kulağım sağdakine göre daha yapışık. doktor 2 hafta önce kontrole gittiğimde düzelir dedi ama benim pek umudum yok. simetrik olmadı yani ama eskisine göre tabiki de daha iyi.bakalım zamanla açılma olacak mı ben de çok merak ediyorum. çok ciddi bir asimetri olmadığı sürece revizyon ameliyatı olmayı düşünmüyorum. zaten eşimle aramız hala bozuk. bir de revizyon ameliyatı olacam diyemem. bunun dışında kulaklarımın üzerine yatabiliyorum ama hala ağrılarım var. neyse işte böyle... tekrar yazarım ... herkese sağlık diliyorum.

kızlar ankarada kepçe kulak ameliyatı için tavsiye edeceğiniz memnun kaldığınız doktor varmı özel devlet farketmez ??

ben hem burun hemde kulak ameliyatı düşünüyorum biraz araştırdım Zühtü Demir hocaya düşünüyorum görüşmede yaptım hocayla gayet sıcakkanlı ve kulak ameliyatı için oldukça kolay bir operasyon dedi ama kararsızım siz ne dersiniz kızlar ??? ... Zühtü hocaya kulak ameliyatı olan varmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…