benim ameliyatımın 3.günü bu sabah çıktı o büyük sargılarım şimdi senin gibi steripackle kapattılar küçük pansumanla.üstüne bandana taktım.resim koybiliyorsam kulaklarımın resmini koyabilirim aslında.benim şuan kıkırdak bölümlerim şiş
canım 2000 tlye oldum ben herşey dahil benimki acılmaz umarım yapısıklıgından memnunum simdilik :) tam yapısık istiyordum bende mersinde oldum ben ameliyatı özel bir doçentin ameliyathanesinde
sargını açtılarmı açtılarsa acıkmı bıraktın yoksa bandana falanmı taktın bugün benim 5.günüm ve sargı yerine pansuman yapıp üstüne steripackle kapattılar üstüne tenisci bandı koydular cok sacma oldu ameliyatım anlam veremiyorum senin durumun nedir acıkmı sargılımı yoksa ?
canım zahmet olmazsa eğer koyabilirmisin benimde öyle ama doktorum hic ilgilenmedi ve suan cok tedirginim kusura bakma senide uğraştıracam birazcık:)
resim koyarken Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim a yükleyip link atabilirsin 100 mesaj olmadan olmaz yoksa
geçmiş olsun çakıltaşı,umarım istediğin gibi olur
geçmiş olsun çakıltaşı,umarım istediğin gibi olur
canım senin kulagını acmıslar benimki kapalı ve şeklide cok güzel bir haftaya iyileşir benimkinde hala steripack var ve bandana ile kapalı birde kulagmın ortasında kıkırdagın orada morluk ve dikis izleri var kan toplamıs bende cok tesekkür ederim bu arada
yoo hayır ama yaralarımız iyileştiği için kaşınıyor muhtemelen :)
senin kaç gün oldu ameliyat olalı ? benim 4.günüm ve bu sabah baktım ödemlerim cokk az inmiş zaten çok morluk yoktu iraz daha rengi düzelmiş.inşallah cumartesiye daha düzgün olur arkadasımın nişanı var.doktoruma sordum ogün açabilirmiyim diye o gün aç ama ertesi gün yine kapat dedi.saçlarını kuaföre kulaklarına su degmicek şekilde yıkat ve saclarını yaptırırken cok dıkkat et darbe almasın dedi.bide nişanda kalabalıktan uzak durmalıyım biraz birinin eli kolu carpar filan bide nişan sonrası eglence için club a gidicez ordada çok dikkat etmem lazım
Bu ameliyat sigortada olunabiliyormu gecmş olsn bu arada snn adna sevndim
Bu ameliyat sigortada olunabiliyormu gecmş olsn bu arada snn adna sevndim
canım ben cumartesi günü oldum işte 6.günüm ve morluklar seninkinden daha belirgin kıkırdak almıslar benden ve kapanan deriye kan toplamıs 6.günde seninki belli olmayacak kadar azalır rengide düzelir insallah benimkide öyle olur :) birde bandanayı sakın cıkartma cıkartırsan acılma riski var ben tenisci bandı taktım makas attı aralarına doktorum gevşetti biraz sadece onu kulalnıyorum suanda
canım ben cumartesi günü oldum işte 6.günüm ve morluklar seninkinden daha belirgin kıkırdak almıslar benden ve kapanan deriye kan toplamıs 6.günde seninki belli olmayacak kadar azalır rengide düzelir insallah benimkide öyle olur :) birde bandanayı sakın cıkartma cıkartırsan acılma riski var ben tenisci bandı taktım makas attı aralarına doktorum gevşetti biraz sadece onu kulalnıyorum suanda
Seninde resim çeme imkanın var mı ??