Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Kızlar sizin ameliyatınız zahmetli olmuş biraz. Ben 4. gün sargımı aldırdım ve doktor pansuman falan yapmadı, sadece banyo yapmamı söyledi. Ayrıca sadece gece yatarken saç bandı kullanmamı söyledi. Ben sargıyı aldırdıktan sonra çok rahat saçlarımı topladım ve kulağımda hiç bir kan, morarma ve iz yoktu. Şu anda da gayet normal kulaklarım. Neyse çok geçmiş olsun size, umarım sonuçtan memnun kalırsınız.

canım ameliyatın nasıl oldu kıkırdağına şekilmi verildi yoksa kıkırdak fazlasımı alındı ? geçirdiğin süreçleri biraz anlatabilirmisin? sargıların 4.günde cıktıgında hiç mi şişlik yoktu

all bendende okadarrr.Ama artık rüzgara boyun eğmiyiceğini düşün ! dimdik yürüceksin filan hahah :)

umarım değer yaa.bazıları demiş ya 1 2 ay sonra açılıyo diye ondan korkuyorummm

evet okudum onları bende korkuyorum o yüzden tenisci bantı taktım sıkı birazcık üstünede gazlı bez koymustuk duruyor o kaldırmadım

banyo yapman söylenmedimi sana canım ben yarın yapacam sanırım

Yaklaşık 1.5 ay once kapce kulak ameliyatı oldum, fakat sağ kulağımı ameliyat sırasında katladığım için sanırım dikiş attı ve bgn bir daha o masaya yatmak zorunda kaldım. Ama ilki gibi olmadı... Şuan hafif tatlı bir acı var ilki gibi perişanlık bir hal içinde deilim ...

Evet açılıyor o yuzden ilk yaptırdığınızda kesinlikle cok yapısık yaptırınki zmnla şekle girdiğinde aha yine kepceyim demeyin...

Sevkara senin durumun nasıl canım ?Cvp yazarsan çok sevinirim.

selam canım,uzun süre birşeyler yazamadığım için özürdilerim.iyiyim ben , 6 ayımı doldurmak üzereyim ve hiçbir açılma yok iyice şekil oturdu ve çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür. :):)

evet okudum onları bende korkuyorum o yüzden tenisci bantı taktım sıkı birazcık üstünede gazlı bez koymustuk duruyor o kaldırmadım

banyo yapman söylenmedimi sana canım ben yarın yapacam sanırım

Yok hayır doktorum dikişler alınasıya kadar banyo izni vermedi bitek vucudumu yıkıyabiliyorum.bguun bıde bandana varken kulaklarımı koruyarak saclarımın bı kısmını anneme yıkattım.sacımı acmamla o igrenç hastan kokusu yayıldı yaa rahat rahat duş almak istiyorum artıık.bazı yazanları okudum 4. yada 6.günden alınmış dikişleri.benim niye 10.günde alınıcak acaba.beklemek sıkıntılı degilde duş alamıyorum ya o yuzden.. yarın doktorumla konuşçam bakalım bi

cnm ben şişli etfalde oldum plastik cerrahiye gün alıcaksın sana ameliyat tarihi veriyorlar istediğin güne. ben hastaneden çok memnun kaldım kulağımda çok iyi oldu çok ilgileniyorlar tavsiye ederim

slmm canım. şişli etfaldeki ameliyatın ayrıntılarını merak ettim. bende olmak istiyorum ama hastane arayışı içindeyim. sen hangi doktora oldun? biraz bilgi verebilirmisinn.

herkese slm foruma yeni üye oldum.
bende 2hafta önce iple kulak ameliyatı oldum, 2000tl ye estetik internationalda bülent cihantimurdu doktorum. kulaklarım çok fazla kepçe değildi fakat ben görünüşünden rahatsızdım, iple geri çekildi yarım saat sürdü işlem ve 5 gün saç bandı taktım 3.gün saçımı yıkadım. ilk akşam ağrım oldu onun dışında ne morarma veya herhangi bi şişlik bişey olmadı. 1 ay geceleri de bandı takmaya devam edicem, kulaklarım şuanda bana göre biraz yapışıklar 3 ay sonra asıl şeklini alıcakmış bende zaten çok yapışık yada geri olsun istemedim =) bazen hafif sızı oluyo ama uzun süreli değil katlanıyosunuz yani,
şimdilik memnunum, olmadan önce burda olanların yorumlarını okudum ve beni birazda burda yazanların memnuniyeti etkiledi, iple olanlarda açılma fln olabilir denmiş bakalım bende öyle bi sorun olucakmı :/
açılma olursa veya memnun kalmazsam 2.ameliyatta sadece operasyon ücreti alıcaklarını söylediler.

Doktorumun yanından geliyorumm.pansuman yapıldıı.ve yarın nişan için saçımı yıkıyacagım için dediki su degdirmemeye calıs degersede pamukla al suyu,yada kurutma makinesini en düşük ayarda uzaktan tutup kurutabilirsin dedi.sonra tekrar pansuman yaptırmana gerek yok ıstersen carsambaya kadar acık durabilir ama geceleri sac bandını skaın unutma darbe almamaya calıs dedi.çokkk şeker bi doktorum var hehehe :) birazdan bandajlaımı cıkarıp temizliycem ilaçları kanları bide pamuku ılık suyla ıslatıp.

kulaklarım cok şekilsiz :/ kıkırdak ön tarafta cıkık duruyor ama kulagım yapısık ve ön tarafında dikisler var off

Canım hem kıkırdak fazlası alındı, hem de şekil verildi. Sargılar alındıktan sonra hafif bir şişlik vardı ama dışardan birinin anlaması mümkün değil. Sargılar alındıktan sonra günlük hayatıma döndüm. Banyomu yaptım, saçımı topladım ve gerçekten mutlu oldum. Benim doktorum sadece geçeleri saç bandı takmamı istedi, ama ben günlük hayatta ta çok fazla kalabalığa dahil olduğumdan, nolur nolmaz, darbelerden sakınmak amacıyla dışarı çıktığımda bant takıyorum. Bugüne kadar neden kendime bu işkenceyi vermişim bilmiyorum, keşke daha önceden bu ameliyatı olsaymışım da yazları ensemi boş yere terletmeseymişim. Herkese tavsiyem; biraz cesaret!

bendende kıkırdak alındı lanet olsun ki biri baktıgında kulagma kabuk ve dikişler mevcut oldugu belli oluyor ayrıca izlerde bulunuyor vede şekilsizler 9.günüm dikislerim alınmadı daha morluklar mevcut ve kulagım cok kötü (((

Üzüldüm senin adına. Benim doktorum eriyen dikişler koydu ve ameliyattan sonra sadece sargıları aldırmak için görüştüm onun haricinde bir ay sonra kontrole giteceğim. Bugün on yedinci günümdeyim ve ameliyata dair hiçbir iz, ödem vs. yok. Zaten sargıları aldırdığımda da ayna ile kulağımın arkasına baktığımda hiçbir iz görmedim. Hala o ameliyat kesiğini nasıl sakladığını düşünmekteyim. Her doktorun kendine özgü bir yöntemi var kulak ameliyatında. Senin biraz daha zamana ihtiyacın olabilir diye düşünüyorum. Umarım zamanla kulakların istediğin şekli alır. İşinin ehli doktor oldu mu, kulak ameliyatı gerçekten basit bir operasyon. Ama öbür türlü gerçekten pişmanlık yaratacak bir karar. Umarım herkes benim yaşadığım mutluluğu yaşar.

Bence şu an üzülmek için çok erken. Dikişlerin alındıktan sonra her şey biraz daha normale dönecektir. Şu anda dikişler de kulağını şekilsiz gösteriyor olabilir. onlardan kurtulduktan sonra zamanla şekil alır diye düşünüyorum. Çok taze yaraların, moralini yüksek tut. Dişiler alınsın, morarmalar ve şişlikler geçsin ondan sonra kulağının şekli belli olur. Ve umarım şu anda ki üzüntülerinin yerini mutluluk alır. Çok geçmiş olsun...

Ben 17 yaşındayım ama kulağım ayrık kafamdan bundan dolayı strese giriyorum bana bir yardımcı olun ameliyat ücretlimi ücretsizmi kulak ameliyatı olan arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…