Kızlar sizin ameliyatınız zahmetli olmuş biraz. Ben 4. gün sargımı aldırdım ve doktor pansuman falan yapmadı, sadece banyo yapmamı söyledi. Ayrıca sadece gece yatarken saç bandı kullanmamı söyledi. Ben sargıyı aldırdıktan sonra çok rahat saçlarımı topladım ve kulağımda hiç bir kan, morarma ve iz yoktu. Şu anda da gayet normal kulaklarım. Neyse çok geçmiş olsun size, umarım sonuçtan memnun kalırsınız.
ya bu amelytı ankarada olup güzel bir sonuç alan kimse yok mu ??
umarım değer yaa.bazıları demiş ya 1 2 ay sonra açılıyo diye ondan korkuyorummm
Sevkara senin durumun nasıl canım ?Cvp yazarsan çok sevinirim.
evet okudum onları bende korkuyorum o yüzden tenisci bantı taktım sıkı birazcık üstünede gazlı bez koymustuk duruyor o kaldırmadım
banyo yapman söylenmedimi sana canım ben yarın yapacam sanırım
cnm ben şişli etfalde oldum plastik cerrahiye gün alıcaksın sana ameliyat tarihi veriyorlar istediğin güne. ben hastaneden çok memnun kaldım kulağımda çok iyi oldu çok ilgileniyorlar tavsiye ederim
canım ameliyatın nasıl oldu kıkırdağına şekilmi verildi yoksa kıkırdak fazlasımı alındı ? geçirdiğin süreçleri biraz anlatabilirmisin? sargıların 4.günde cıktıgında hiç mi şişlik yoktu
Canım hem kıkırdak fazlası alındı, hem de şekil verildi. Sargılar alındıktan sonra hafif bir şişlik vardı ama dışardan birinin anlaması mümkün değil. Sargılar alındıktan sonra günlük hayatıma döndüm. Banyomu yaptım, saçımı topladım ve gerçekten mutlu oldum. Benim doktorum sadece geçeleri saç bandı takmamı istedi, ama ben günlük hayatta ta çok fazla kalabalığa dahil olduğumdan, nolur nolmaz, darbelerden sakınmak amacıyla dışarı çıktığımda bant takıyorum. Bugüne kadar neden kendime bu işkenceyi vermişim bilmiyorum, keşke daha önceden bu ameliyatı olsaymışım da yazları ensemi boş yere terletmeseymişim. Herkese tavsiyem; biraz cesaret!
bendende kıkırdak alındı lanet olsun ki biri baktıgında kulagma kabuk ve dikişler mevcut oldugu belli oluyor ayrıca izlerde bulunuyor vede şekilsizler 9.günüm dikislerim alınmadı daha morluklar mevcut ve kulagım cok kötü(((