Tatlım bende 27 yaşımdayım ve artık bu illetten kurtulmak istiyorum. Bu ay ameliyat olmayı düşünüyorum ve yaza saçlarımı toplamak istiyorum. Önümüzdeki günlerde görüşmeye gideceğim ve ameliyat tarihi alacağım. Doktor araştırmaktan sıkıldım Barış Çakır da kararlıyım.
nihayet ameliyat oldum. geçen perşembe. dediğim gibi kimseye haber vermedim. tepkiler çok büyük. eşim benmimle konuşmuyor. ailemin daha haberi yok. onlar uzakta oldukları için henüz söylemedim. sanırım haftaya yanlarına gideceğim. eşim beni oraya götürmek istiyor. akli dengem yerinde değilmiş... kızlar moralim çok bozuk. yaptırdığıma pişman gibiyim. çok istediğim birşey değildi bu aslında. çok da takmıyordum kafama. şimdi kendime neden yaptım bunu diye sorup duruyorum. kendinizden emin olmadan yaptırmayın derim. neticede dönüşü olmayan bir durum.
nihayet ameliyat oldum. geçen perşembe. dediğim gibi kimseye haber vermedim. tepkiler çok büyük. eşim benmimle konuşmuyor. ailemin daha haberi yok. onlar uzakta oldukları için henüz söylemedim. sanırım haftaya yanlarına gideceğim. eşim beni oraya götürmek istiyor. akli dengem yerinde değilmiş... kızlar moralim çok bozuk. yaptırdığıma pişman gibiyim. çok istediğim birşey değildi bu aslında. çok da takmıyordum kafama. şimdi kendime neden yaptım bunu diye sorup duruyorum. kendinizden emin olmadan yaptırmayın derim. neticede dönüşü olmayan bir durum.
Gecmiş olsun canım.. Amaliyatı nerde oldun? kaç paraya mal oldu bende cok ciddi düşüüyorum artık ama arkadaşlarım olma diyor bir kaç kişiye konuyu actım.
bursa da estetik internationalda ameliyat oldum 2000 tl ödedim.doktorun adı bülent cihantimur
iple kulak estetiği mi oldun yoksa kesik mi? bülent bey diyince iple olduğunu düşündüm ama bilgilendirirsen çok sevinirim çünkü iple kulak estetiği düşünüyorum.. bu şekilde olanlar da yorum yapabilirlerse çok sevinirim...