Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Arkadaşlar Bende 13 Haziranda kepçe kulak ameliyatı olacağım.Doktoruma güveniyorum.Doktor hakkında yapılan yorumlarda mükemmel diyebilirim.Fakat doktorum bana lokal anestezi ile yapalım dedi ben ise iğneden aşırı derecede korkuyorum.Bazı kişiler yazmış çok çok az acıyo diye bazısı ise yazmış acıdan (iğnenin) ağladım genel oldum.Hazır vaktim varken değiştirebilirim tarihimi.Bide okula gidiyorum.Eğer okullar devam ederken olursam bir problem olabilir miii?.Hıı bide sizce genelmi yoksa lokalmi daha iyi.Genel diyceksiniz.Çünkü hemen olup bitiyo.Bişey hissetmiyorsun.Ama doktorda keyifli bir ameliyat yaşayacağız.Sizceeee???

Bideee...Eğer ameliyatı olanlar rica etsem bana resim yollayabilirler miii?.Lütfen aynı doktora oldu sanırım paptyaa_ .Lütfen.İyi akşamlar...

Arkadaşlar Bende 13 Haziranda kepçe kulak ameliyatı olacağım.Doktoruma güveniyorum.Doktor hakkında yapılan yorumlarda mükemmel diyebilirim.Fakat doktorum bana lokal anestezi ile yapalım dedi ben ise iğneden aşırı derecede korkuyorum.Bazı kişiler yazmış çok çok az acıyo diye bazısı ise yazmış acıdan (iğnenin) ağladım genel oldum.Hazır vaktim varken değiştirebilirim tarihimi.Bide okula gidiyorum.Eğer okullar devam ederken olursam bir problem olabilir miii?.Hıı bide sizce genelmi yoksa lokalmi daha iyi.Genel diyceksiniz.Çünkü hemen olup bitiyo.Bişey hissetmiyorsun.Ama doktorda keyifli bir ameliyat yaşayacağız.Sizceeee???

benim doktora başvuralı 1 ay oldu hala benı çaarıcaklar ne zaman çaarırllar acaba araştırma ve sorusturma hastanesinde olucam kocaelide ne zaman çaarıcaklar acaba bilmiyorum bekliyorum

Bilmiyorum kii..Ben devlet hastanesine gittim.muayene olduğum gün sıramı verdi doktor.Bide rica ettim sbsem olduğu için gerçi 15 nisanda çalışmak için izin veriyolar dershane hızlandırmaları falan başlıyo ama acaba bi engel olur muu? dershane varken olursam çünkü heran karar değiştirebilirim.Lokal mi genel mi diyee?

canım benim iyiyim,sende iyisindir umarım.canım çok çirkin olan yoktur bencede.ama kulak yapıları herkesin farklı.ben mesela eşimin kulaklarını cok begenirim tam istediğim gibi ama allah öyle yaratmış,ben 10tanede ameliyat olsam o şekil bir kulağım olmaz.ama inanki insan o kötü görünümden öyle sıkılyorki yapılanı zaten begenmeme lüksün olmuyo.ben cok memnunum zaten bak cevremdeki hiçkimse anlamıyor ve etrafımda bu sorunumn oldugunu bilen insanlar hiçbirisi anlamadı o kadar doğal duruyor.bak mesela sarkıcı biri var gökhan tepe onunda kulakları esetetklimiş ben hiç anlamamıştım okan bayülgenin programında söylemişti.yani hiç anlaşılmıyor bu kulakta estetik olayı.
korkma canım olmak istiyorsan ilk bir haftan zor geciyor operasyondan sonra o kadar, basta biras yapışık oluyor kulaklar sonra kendi ahengini alıyo sonra iyi bir bakımla bir aksilik cıkmadan atlatıyosun allahında yardımıyla.olmaya karar verdiğin zaman yaz bakalım.bizi merakta bırakma.

insallah en kısa zamanda olmak istiyorum yazın olcam insallah destegini bekliyorum cok korkuyorum köt falan olur diye değil amam bi korku var insallah onu da atlatırım bir an önce kurtulurum senin destegini burdan bekliyorum insallah benimde senin gibi hersey yolunda gider bu psikolojiden kurtulurum:)senin yasadığın duyguları yasarım bende gercekten bunu yasamayan anlayamaz bence sürekli her dakikka aklımda neden böyle falan diye

insallah en kısa zamanda olmak istiyorum yazın olcam insallah destegini bekliyorum cok korkuyorum köt falan olur diye değil amam bi korku var insallah onu da atlatırım bir an önce kurtulurum senin destegini burdan bekliyorum insallah benimde senin gibi hersey yolunda gider bu psikolojiden kurtulurum:)senin yasadığın duyguları yasarım bende gercekten bunu yasamayan anlayamaz bence sürekli her dakikka aklımda neden böyle falan diye

canım benim kıyamam.elbette korkuların olması cok normal anlıyorum seni.inşallah basarılı gecer ve sende kurtulursun düşünmekten cok sinir bozucu gercekten.sen doktora gidip konuş hiç çekinmeden bende cekiniyodum görüşmeye bile yani, ama hiç korkulacak cekinilcek bişi yokmuş,sonra böyle içinin sindigi kendini kasmadıgın bir doktor bulursanda ayrıntıları konuş işte.sadece ameliyat günü hastaneeye gittiginde korkacaksın ki çok normal sabırlı ve sakin olarak atlatabilirsin.bende deli gibi doktorlardan korkardım iğne fobim vardı bide üstelik düşün yani, grip oldugumda bile doktora gitmem bunun için karartım gözümü gittim:)sende atlatıcaksın eminim ben.isteklisin ve bu durumdan oldukca sıkılmıssın. yinede cok zehir etme günleri kendine ameliyat olana kadar.nasıl olsa caresi var diye düşün sabret canım hiçbirsey senden kıymetli degil rahat olcagın günleri düşün.yine kafana bişi takılırsa yaz canım.öpüyorum şimdilik

sevkara'ya...
Merhaba.Nasılsın?..Bende ameliayat olacağım 13 haziran 2012 tarihinde.Sen lokal mi oldun genel anestezi mi?

Son düzenleme:
sevkara'ya...
Merhaba.Nasılsın?..Bende ameliayat olacağım 13 haziran 2012 tarihinde.Sen lokal mi oldun genel anestezi mi?

selam iyiyim.hayırlısı olsun şimdiden canım.lokal oldum ben,genel olmaya korktum uyutulmak istemedim,benim öyle bir korkum vardır uyutulursam bidaha uyanamazsam diye allah korkusun o yüzden lokal oldum yani.zaten genel oluncak kadar agır bir ameliyat degil.yanlız söyle birsey var lokalde sedasyon diyolar ilk ameliyathaneye girdigin zaman azbir narkoz veriyolar kafan güzel oluyo yarı baygın gibi,benim öyle oldu.mesela ben o sayede yapılan igneleri hissetmedim hiç,çünkü iğne korkumda var benim için iyi oldu o şekilde.sende canım öyle birsey isteyeblirsin oda bir alternatif yani.

selam iyiyim.hayırlısı olsun şimdiden canım.lokal oldum ben,genel olmaya korktum uyutulmak istemedim,benim öyle bir korkum vardır uyutulursam bidaha uyanamazsam diye allah korkusun o yüzden lokal oldum yani.zaten genel oluncak kadar agır bir ameliyat degil.yanlız söyle birsey var lokalde sedasyon diyolar ilk ameliyathaneye girdigin zaman azbir narkoz veriyolar kafan güzel oluyo yarı baygın gibi,benim öyle oldu.mesela ben o sayede yapılan igneleri hissetmedim hiç,çünkü iğne korkumda var benim için iyi oldu o şekilde.sende canım öyle birsey isteyeblirsin oda bir alternatif yani.

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için benimde iğne korkum varda o nedenle sordum.Tekrar teşekkür ederim.İyi günleer :)

bugün itibari ile bir ayım doldu dikişlerim kabuk tutmaya başladı cok şükür bi sıkıntım yok gece bant takmaya devam ediyorum .....

arkadaşlar pazartesiye randevu aldım başkentten. muayene için. 2-3 güne ameliyat oluyormuşum. bakalım doktorla konuştuktan sonra hala aynı fikirde olacak mıyım. eğer kafam yatarsa haftaya bitecek bu iş. daha kimseye söylemedim. söylemeyeceğim de. sadece ameliyata giderken bir arkadaşıma benimle gelmesi için söyleyeceğim.tepkilerden korkuyorum... zaten zor kaar verdim, caydıracaklar, şimdi sırası değil diyecekler biliyorum. kimse destek olmayacak. ameliyattan döndüğümde kafamdaki sargıyı görünce çok öfkeleneceğinden eminim eşimin.

kelebek1cim ben sadece kulağımın üst kısmının biraz içeri alınmasını istiyorum, yelken kulak tipi benim ki çünkü, bir de öyle hassas bir dengede ki biraz fazla içeri alsam çirkin duruyor, tam istediğim kadar içeri almaları mümkün mü? ameliyatını anlattı mı sana doktor, şöyle yaptım böle yaptım gibi...o kadar araştırdım kii bu konuyu kafayı bozdum iyice:bbo:

ben iki sene önce ameliyat oldum o kadar memnunumki çok doğal duruyor hiç canım yanmadı ilk iki gece hafif ağrım oldu ağrı kesici aldım onu bile hissetmedim nerdeyde hemen ameliyat ol derim sana hiç düşünme bile

Merhaba arkadaşlar
dün kepçe kulak ameliyatı oldum , olmayı düşünen arkadaşlar için tecrubelerimi anlatayım
operasyon 1 saat sürüyor, lokal aneztesi ile oluyor. Ameliyat sırasında hiç bir acı hissi duymuyorsunuz , yaklaşık 3 saat sonra ağrılar başlıyor ama ağrı kesiciler ile yavaşlıyor . saç bandını 1 hafta boyunca kullanıcam. sonuç umarım istediğim gibi olur :1rolleyes:

çok geçmiş olsun bende 2 sene önce olmuştum saç bandını gece yatarkende takman gerekecek ben 3 ay kullanmıştım evde. ne kadar çok takarsan o kadar güzel şekil alıyor

bende aynı duyguları yaşadım canım gerçekten zor bir durum ama ameliyat masasında gözlerimi açtığım an gülücüklerle uyandım o kadar mutlu oldumki ve inanki sanki hayata yeniden döndüm anlatılamaz bir duygu belki küçük birşey gibi gelebilir insanların gözüne ama öyle değil.Ameliyattan sonra ilk iki gece ağrım oldu ama çok abartılcak bişey yok ilaçlarla kesiliyor Doktorum Prof.DR. Mustafa Tercan tavsiye ederim sanada çok ilgilenen bir doktor özellikle kulak konusunda uzmanlaşmış

Herkese merhaba. Ben kulak ameliyatı olmak istiyorum ve uzun zamandır doktor araştırıyorum. Sanırım Barış Çakır'da karar kıldım. Daha önceden Barış Çakır'a kulak ameliyatı olan var mı? Çok yakında görüşmeye gidip, ameliyat tarihi alacağım. Lütfen daha önceden ameliyat olanlar, memnunluk derecelerini belirtebilirler mi? Teşekkürler.

Herkese merhaba. Ben kulak ameliyatı olmak istiyorum ve uzun zamandır doktor araştırıyorum. Sanırım Barış Çakır'da karar kıldım. Daha önceden Barış Çakır'a kulak ameliyatı olan var mı? Çok yakında görüşmeye gidip, ameliyat tarihi alacağım. Lütfen daha önceden ameliyat olanlar, memnunluk derecelerini belirtebilirler mi? Teşekkürler.

Bugun show tv de izledim ufak bir ocugu 1 saatte amaliyat etti, acaba kac paraya yapıyor amaliyatı bide gercekten yaptırsammı karar veremedım yaşım 28:KK43:

Bugun show tv de izledim ufak bir ocugu 1 saatte amaliyat etti, acaba kac paraya yapıyor amaliyatı bide gercekten yaptırsammı karar veremedım yaşım 28:KK43:

Tatlım bende 27 yaşımdayım ve artık bu illetten kurtulmak istiyorum. Bu ay ameliyat olmayı düşünüyorum ve yaza saçlarımı toplamak istiyorum. Önümüzdeki günlerde görüşmeye gideceğim ve ameliyat tarihi alacağım. Doktor araştırmaktan sıkıldım Barış Çakır da kararlıyım.

X