Sevkara nasıl oldun?
Sevkarayı ben de merak ettim.Umarım bir sorun yoktur.Hayır ameliyat olmadım.sevkara uzun süredir cevap vermedi insallah bi sorun yoktur saglıgında siz ameliyat oldunuz mu acelya furkan? simdiden cevap için tesekkürler
Sevkara nasıl oldun?
sevkara uzun süredir cevap vermedi insallah bi sorun yoktur saglıgında siz ameliyat oldunuz mu acelya furkan? simdiden cevap için tesekkürler
kızlarrr burdayım.bir keresinde cevap yazmıstım aslında.çok giremiyorum kızlar baska işlere kosturmaktan.iyiyim hiç bir sorun yok allaha sükür kıslar hiç korkmayın bir önce olup kurtulun.bende ne operasyonda nede ameliyat sonrası tam 4 ay oldu hiçbir sıkıntı cıkmadı.suandada cok rahatım hiçbir acılma yok ve iyice sekli şemali oturdu,çok memnunum yani.sizin güzel haberlerinizi bekliyorum.
kızlarrr burdayım.bir keresinde cevap yazmıstım aslında.çok giremiyorum kızlar baska işlere kosturmaktan.iyiyim hiç bir sorun yok allaha sükür kıslar hiç korkmayın bir önce olup kurtulun.bende ne operasyonda nede ameliyat sonrası tam 4 ay oldu hiçbir sıkıntı cıkmadı.suandada cok rahatım hiçbir acılma yok ve iyice sekli şemali oturdu,çok memnunum yani.sizin güzel haberlerinizi bekliyorum.
benım işlemleri yaptıralı 1 ay olduda hala hastaneden çaarmadılar amelıyat için ne zaman çaarıcaklar?????? acaba araştırma ve soruşturma hastanesndeo lucam ben kocaelide
canım bu konuda yardımcı olamıcam üzgünüm,hiçbir bilgim yok.ben özel bir hastanede oldum.devlette biras yavas bu işler biliyorsun sabret canım 1 ay olmuş bugün yarın aranırsın belkide.sana bir bilgi vermemişlerde ne bilim 2 ay sonra yok 1 ay sonra olursun gibilerinden.arayıp öğrenebilirsin belkide zamanını.bilemedim doğrusu.
valla bu ara çaarmasın zaten yazılılarb aşladı ama çaarsada fark etmez çok istiyorum ameliyatı inş başarılı bi ameliyat olur kkötü bişe olmassa çok mutlu olurum valla
inşallah basarılı gecer canım :)
sevkara nasılsın ben pek giremiyorum cevap verdiğin için gercekten cok tesekkürler benim sürekli sorular oluyor aklımda cok heyecanlanıyorum ama bu sene yazın olmak istiyorum kendimide rahatlatıyorum sürekli bir sey olmaz sonucta güzel olmazsa hiç olmamaktan iyidir diyorum ama cok ta cirkin olan yok galiba bir an olup kurtulmak istiyorum sürekli bunları düsünmekten yoruldum bene izmirde olmak istiyorum insallah olurum morale ihtiyacım var korkmak istemiyorum şimdiden teşekkür ederim sevkara cevapların için senin cevapların benim için çok önemli çok moral oluyor bana:)
Ben 2.ameliyatı olacağım yapacak bişey yok kompleksimi yenemdim hala, istediğim gibi olmadı. 2.si için ne kadar süre geçmesi gerek 1'den fazla ameliyat olan bi arkadaş varsa paylaşabilir mi? Gidip doktor ile de görüşeceğim gerçi o da bilgi verir. 2.yi olupta memnun kalan var mı burada? Yani bi akıl verin ne olur ne yapabilirim.
selam,istediğin sonuc olamadığı için cok üzüldüm.ben 2.ameliyat olmadım ama 1.ameliyatın ardından en az 6 ay gecmesi gerekiyor diye duymuşluğm var.
ne kadar oldu ameliyat olalı yine kepçe mi kaldı nasıl oldu.benimde basta fazla yapışıktı 4 ay oldu ameliyat olalı şimdi daha rahatlar,kıkırdaklar iyice yumusadı ve sekli ilk zamana göre baya daha iyi oldu.eger senin daha tazeyse biras daha bekleyebilirsin bilemedim.iyi sanslar.