Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

sevkara uzun süredir cevap vermedi insallah bi sorun yoktur saglıgında siz ameliyat oldunuz mu acelya furkan? simdiden cevap için tesekkürler

merhabalar arkadaşlar.foruma dün oldum.herkesin yazdığı samimi ve yardımsever yorumlar gerçekten çok güzel ve faydalı.bende kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum.dr. barış çakır sitede en çok tercih edilen doktorlardan.bende nette videolarını izledim iyilik meleği gibi bi insan:))şu an ona yaptırmak istiyorum ama acaba barış bey bu ameliyatı ne kadara yapıyor bilen var mı?barış beye yaptıran arkadaşlar var ama özelden msj atamıyorum yeni üye olduğum için.ben en fazla tüm masraflar dahil 2500 tl olarak düşünüyorum.

Sevkara nasıl oldun?

sevkara uzun süredir cevap vermedi insallah bi sorun yoktur saglıgında siz ameliyat oldunuz mu acelya furkan? simdiden cevap için tesekkürler

kızlarrr burdayım.bir keresinde cevap yazmıstım aslında.çok giremiyorum kızlar baska işlere kosturmaktan.iyiyim hiç bir sorun yok allaha sükür kıslar hiç korkmayın bir önce olup kurtulun.bende ne operasyonda nede ameliyat sonrası tam 4 ay oldu hiçbir sıkıntı cıkmadı.suandada cok rahatım hiçbir acılma yok ve iyice sekli şemali oturdu,çok memnunum yani.sizin güzel haberlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler sevkara cevap yazdığın için.Çok sevindim hiç bir sıkıntın olmadığına.İnşallah biz de sana güzel haberler vereceğiz.

benım işlemleri yaptıralı 1 ay olduda hala hastaneden çaarmadılar amelıyat için ne zaman çaarıcaklar?????? acaba araştırma ve soruşturma hastanesndeo lucam ben kocaelide

tekrardan merhaba bgn amel. olalı 16. günüm dün dikişlerim alındı alınırken biraz acıdı ama dayanılmayacak kadar degil.kulaklarım başıma hala yapışık duruyor dr. zmanla biraz daha acılacagını ve normal görünecegini söyledi..kıkırdaklarım bayagı sert bununda zamanla yumusagını söyledi sac bantını geceleri hala kullanıyorm.kulaklarımın uyusuklugu gecmeye başladı hafif acıyor ama iyiki b ameliyatı olmuşum olmayı düşünen arkadaşlar bence de ertelemesinler.. herkese acil şifalar...

benım işlemleri yaptıralı 1 ay olduda hala hastaneden çaarmadılar amelıyat için ne zaman çaarıcaklar?????? acaba araştırma ve soruşturma hastanesndeo lucam ben kocaelide

canım bu konuda yardımcı olamıcam üzgünüm,hiçbir bilgim yok.ben özel bir hastanede oldum.devlette biras yavas bu işler biliyorsun sabret canım 1 ay olmuş bugün yarın aranırsın belkide.sana bir bilgi vermemişlerde ne bilim 2 ay sonra yok 1 ay sonra olursun gibilerinden.arayıp öğrenebilirsin belkide zamanını.bilemedim doğrusu.

valla bu ara çaarmasın zaten yazılılarb aşladı ama çaarsada fark etmez çok istiyorum ameliyatı inş başarılı bi ameliyat olur kkötü bişe olmassa çok mutlu olurum valla

Ben galiba başkentte olacağım. Prof ya da doç. 2000 Tl imiş. Napalım kıyacağız paraya artık. Haber veririm. Herkese şifalar iyi şanslar.

sevkara nasılsın ben pek giremiyorum cevap verdiğin için gercekten cok tesekkürler benim sürekli sorular oluyor aklımda cok heyecanlanıyorum ama bu sene yazın olmak istiyorum kendimide rahatlatıyorum sürekli bir sey olmaz sonucta güzel olmazsa hiç olmamaktan iyidir diyorum ama cok ta cirkin olan yok galiba bir an olup kurtulmak istiyorum sürekli bunları düsünmekten yoruldum bene izmirde olmak istiyorum insallah olurum morale ihtiyacım var korkmak istemiyorum şimdiden teşekkür ederim sevkara cevapların için senin cevapların benim için çok önemli çok moral oluyor bana:)

Ben 2.ameliyatı olacağım yapacak bişey yok kompleksimi yenemdim hala, istediğim gibi olmadı. 2.si için ne kadar süre geçmesi gerek 1'den fazla ameliyat olan bi arkadaş varsa paylaşabilir mi? Gidip doktor ile de görüşeceğim gerçi o da bilgi verir. 2.yi olupta memnun kalan var mı burada? Yani bi akıl verin ne olur ne yapabilirim.

Son düzenleme:

canım benim iyiyim,sende iyisindir umarım.canım çok çirkin olan yoktur bencede.ama kulak yapıları herkesin farklı.ben mesela eşimin kulaklarını cok begenirim tam istediğim gibi ama allah öyle yaratmış,ben 10tanede ameliyat olsam o şekil bir kulağım olmaz.ama inanki insan o kötü görünümden öyle sıkılyorki yapılanı zaten begenmeme lüksün olmuyo.ben cok memnunum zaten bak cevremdeki hiçkimse anlamıyor ve etrafımda bu sorunumn oldugunu bilen insanlar hiçbirisi anlamadı o kadar doğal duruyor.bak mesela sarkıcı biri var gökhan tepe onunda kulakları esetetklimiş ben hiç anlamamıştım okan bayülgenin programında söylemişti.yani hiç anlaşılmıyor bu kulakta estetik olayı.
korkma canım olmak istiyorsan ilk bir haftan zor geciyor operasyondan sonra o kadar, basta biras yapışık oluyor kulaklar sonra kendi ahengini alıyo sonra iyi bir bakımla bir aksilik cıkmadan atlatıyosun allahında yardımıyla.olmaya karar verdiğin zaman yaz bakalım.bizi merakta bırakma.

selam,istediğin sonuc olamadığı için cok üzüldüm.ben 2.ameliyat olmadım ama 1.ameliyatın ardından en az 6 ay gecmesi gerekiyor diye duymuşluğm var.
ne kadar oldu ameliyat olalı yine kepçe mi kaldı nasıl oldu.benimde basta fazla yapışıktı 4 ay oldu ameliyat olalı şimdi daha rahatlar,kıkırdaklar iyice yumusadı ve sekli ilk zamana göre baya daha iyi oldu.eger senin daha tazeyse biras daha bekleyebilirsin bilemedim.iyi sanslar.

Sevkara sağol öncelikle. 6 ay ise nasıl beklerim o kadar bilemiyorum açıkçası zaten ilk ameliyatı bile aylarca beklemiştim, delirmemek içten değil. Benmkiler üste doğru açılıyordu yani kulak memesinden açılarak gittiğini düşün üste. Ben kulağım düz olsun istiyordum ama doktor aynı kulağı içeri aldı gibi oldu. Yani bu sefer altları biraz daha yapıştı ama üstleri açık yine yelken gibi yani. Yapışsın çok süper olsun derdinde değilim ama ben en azından düz bi şekilde olsun istiyordum. Yani şöyle diyeyim kısaca ameliyattan önceki haline göre iyi tabi ama yine de kötü maalesef:) Ameliyat olalı 1 ay oldu yaklaşık kulağımda hiç şişlik falan yok sertleşme de tamamen bitti ama şekil olmadı maalesef.

Atomix sen nerede yaptırmıştın bu arada sonuçtan baya memnunsun sanırım. Yani ben de özelde oldum ama 2. si için aynı doktora gitsem mi kararsızım. Ama gitmesem de para yanacak boşuna yani bilemiyorum ne yapacağımı.

Son düzenleme:
kızlar iple olan arkadaşımın kulağının arkasından ipler kendini vücuttan dışarıya atmaya başladı. doktora gitti kestirdi. düğümde kesildi. yani şuan kulağını tutan hiç bir şey yok ama aynen duruyor kulağı. zamanla ip kendini dışarı atıyomş vücuttan. (baya sevndi kendisi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…