Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

aynn heyecanlıyızy a 10 gün sonra allahın izniyle olucam sen kulağının üstüne yatabiliyosan çok iyi yorumlara bakıyorum 1 aylıklak bile yatamıyo bakalım inş bizde ıyı sonuç alırız terslik çıkmaz sanada geçmişo olsun

çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun:KK42:

Be ameliyatı oldum, üstünden aylar geçti ve pişmanım. Daha önceki mesajlarımı da inceleyebilirsiniz. Neyse artık buralara pek uğramicam. Eğer gerçekten ameliyat olmak istiyorsanız çok iyi araştırın pahalı ya da ucuz olmasına bi nebzeye kadar önem verin.

Hoşçakalın

mrb yazdıklarını okudum ve bende aslına bakarsan hüseyin günerle görüştüm cok tatli biri benim ne istedigime tek o önem verdi ayrıca cok güvende verdi bana.. ama senin pişmanlıgın beni tedirgin etti neden pişmansın sekilmi hosuna gitmedi yoksa kulagın eski seklinemi döndü ?? yardımcı olurmusun

mrb yazdıklarını okudum ve bende aslına bakarsan hüseyin günerle görüştüm cok tatli biri benim ne istedigime tek o önem verdi ayrıca cok güvende verdi bana.. ama senin pişmanlıgın beni tedirgin etti neden pişmansın sekilmi hosuna gitmedi yoksa kulagın eski seklinemi döndü ?? yardımcı olurmusun

bişe söylemek istiyorum ben bu konuyu o kadar problem yaptımki işin sonunda ne olursa olsun bu amelıyatı olucam ne kötü sonuçlşar çıkarsada çıksıın artık giricem o riske inş sonuç çok güzel olur 1 hafta sonra felan çaarıcaklar benii ameliyata bakalım ne olucak haberdar ederim sizi gelişmelerden olunca

arkadslar iple keulak ameliyatı ssk lı anlaşma varmıdır.. ben iple daha cok istiyorum acaba yaptıran varmıdır .

arkadslar iple keulak ameliyatı ssk lı anlaşma varmıdır.. ben iple daha cok istiyorum acaba yaptıran varmıdır .

yerinde olsam öyle bişe yapmam geri açılma risk yüksekm,ş bide herkese yapmıyolar o amelıyatı kulak kıkırdağı yumusak olanlara yapıyolar

kepçe kulak ameliyatı ile ilgili tavsiye edebileceginiz doktor varmı istanbul avrupa yakası için

ben araştırmaktan yıldım ya. salı günü hacettepede randevum var muayene için. gidebilecek miyim bakalım... eşimin haberi yok. kısmet olacak mı bana acaba bu ameliyat:KK43:
şeytan ''git hacettepeye ya da gaziye ol asistana , açılırsa ya da bir sorun olursa özele gidersin'' diyor.

kepçe kulak ameliyatı ile ilgili tavsiye edebileceginiz doktor varmı istanbul avrupa yakası için

kartal arastırma ve soruşturmaya gittim estetik olduğu için devletk arşılamıyo ücreti diyo . pendiğe gittim öğrenciyim diye yapmıyolar derince ye gittim 5 gün sonra felan ameliyata çaarıcaklar olucam inş sonuç istediğim gibi olur sonuçlardan haberdar ederim sizleri

ben araştırmaktan yıldım ya. salı günü hacettepede randevum var muayene için. gidebilecek miyim bakalım... eşimin haberi yok. kısmet olacak mı bana acaba bu ameliyat:KK43:
şeytan ''git hacettepeye ya da gaziye ol asistana , açılırsa ya da bir sorun olursa özele gidersin'' diyor.

valla bend e gazii ye başvurdum ama haalaa sıra gelcekk 1 ay oldu

hayır kırdar bey değil. billur hanım dediler bana. sen ne zaman görüştün? ben ocak ayı başında görüştüm. ameliyata karar verirsen billur hanımla görüş ameliyatını o yapacak dediler. sen üniv. hastaneleri hakkında ne düşünüyorsun? ben çok kararsızım. billur hanımın araştırdım, başasistanmış. hacettepeyle de görüştüm orada da başasistanlar yapıyormuş. kendimizi başasistanın ellerine bırakmalı mıyız sence? özeller en az 2000 istiyor. eşimi ikna edebilir miyim bilmiyorum:KK43: onun şu an bu araştırmayı yaptığımdan bile haberi yok. kesin karşı çıkacak...

daha önce gaziye yaptıranlar varmıs ama süha beymiş.. iki yorum okudum ikiside memnundular..

o kanamam tekrar sargı yapıldıktan sonra geçti 1 ayı geçti ameliyat olduğum hiç korkmana gerek yok tabiki biraz zahmetli ama 1 kaç gün sadece. kulaklarımın şişliğ indi ama benim ameliyat olalı 1.5 ay oldu. hala biraz uyuşukluk var sanki ama sonuçta açık ameliyat oldum bana normal geliyor. ilk hafta sana çok garip gelecek kulaklarının şekli çok yapışık gözükecek ama 1 ay içinde hafif açılıyor ve doğal halini alıyor. yardımcı olabileceğim birşey varsa sorabilirsin tekrar. umarım sende memnun kalırsın yeni kulaklarından:)

bı sorun varmı nasılsınız kulağınızda uyuşma felan herhngıbıbi bi sorun varmı bende 10 gün sonra olucam amelişyatı

bende kulak ameliyetı oldum 2 ay oldu ama kulagım acıldı eskisi gibi olmadı ama istedğim gibide olmadı aceba bakımında yanlısmı yaptım bilmiyorum 2 hafta sadece pasumanlarda actım kulagımı ilk 1 ay tam istedğim gibiydi ama şimdi acıldı banyo yaparken sadece kulagıma su döküyordum baska bisey yapmıyordum . yapabilecek bisey varmı arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim

benim bandajım 4 gün sonra çıktı.tabi ilk görüntü korkunçtu:)))ödemli ve mosmordu ikiside bir o kadarda rahatladım gerçi bandajdan kurtulunca.2 hafta oldu ameliyat olalı.şu an sac bandı kullanıyorum.
hala tam olarak şekil almış değiller.zaten kıkırdağın şekillenmesi en az 3 ay alır.sonuçtan memnunum tabi.eskisi gibi değil.ama sanki biraz büyük ve yukarı doğru uzamış gibi geliiyo bana:))ama daha ödemli olduğundan ollabilir.
ben 1750 liraya oldum.lokalle oldu ameliyat.

hangi doktorda oldun?

o kanamam tekrar sargı yapıldıktan sonra geçti 1 ayı geçti ameliyat olduğum hiç korkmana gerek yok tabiki biraz zahmetli ama 1 kaç gün sadece. kulaklarımın şişliğ indi ama benim ameliyat olalı 1.5 ay oldu. hala biraz uyuşukluk var sanki ama sonuçta açık ameliyat oldum bana normal geliyor. ilk hafta sana çok garip gelecek kulaklarının şekli çok yapışık gözükecek ama 1 ay içinde hafif açılıyor ve doğal halini alıyor. yardımcı olabileceğim birşey varsa sorabilirsin tekrar. umarım sende memnun kalırsın yeni kulaklarından:)

bakalım hele bi arasından hastaneden bi ameliyat olalımda ben öğrenciyim sınavlara denk gelmese iyi olur arastırma ve sorusturma hastanesinde olucam ben ameliyatı inş iyi sonuç alırım sanada geçmiş olsun

bende kulak ameliyetı oldum 2 ay oldu ama kulagım acıldı eskisi gibi olmadı ama istedğim gibide olmadı aceba bakımında yanlısmı yaptım bilmiyorum 2 hafta sadece pasumanlarda actım kulagımı ilk 1 ay tam istedğim gibiydi ama şimdi acıldı banyo yaparken sadece kulagıma su döküyordum baska bisey yapmıyordum . yapabilecek bisey varmı arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim

alla alla niye açıldı acaba sen en iyisi doktoruna git belki 2. bi operasyon gerektirir

X