ben de birkaç ay sonra bu ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum aileme söylemeye de utanıyorum ne yapacağmı bilmiyorum uygun bir fiyata yer bulabilirsem çok iyi olur :/
kızlar bizde kuzenimle birlikte şişli etfalde kulak ameliyatı olucaz hemde ücretsiz
bahsettiğin doktoru ben de biliyorum hatta ist. şubesinde cilt bakımına da gitmiştim bir hafta bandajla gezme kısmı kafama takılsa da muayeneye gitmek en mantıklısı sanırım verdiğin bilgiler çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim :)
bende ameliyatı 10 gün önce oldum canım.local anesteziyle,doktorumla sohbet ederek çok keyifli bi ameliyat geçirdim.daha sonra ağrım sızım pek olmadı.zaten doktorun verdiği ilaçları kullanınca sorun yaşamıyorsun.sadece 1hafta kulakların kapalı ve bandajlı olarak geziyorsun ama 1 hafta sonra buna değdiğini görüyorsun.benim kulaklarım kepçeydi mesela. sağdaki oldukça çıkık,soldaki biraz daha yapışık gibiydi.şu an ikisi de çok doğal görünüyorlar.sadece 1 ay boyunca geceleri saç bandı takıp uyuyacaksın.zaten rutin kontroller devam edecek.korkulacak bişey yok yani:)ben 2000ytlye oldum bu ameliyatı.koşuyolu rinomedde.doktorum çok iyi ve güvenilir bir insan ve doktor.sanada tavsiye ederim.kulaklarım 2-3 günden beri açık,kendimi dünyanın en güzel kızı gibi hissediyorum valla
Merhaba
Bende şişli etfalde ameliyat olmak istiyorum. Kaç gün sonraya ameliyat günü veriyorlar?
İyi günler..
1 haftada kulağının morluğu geçmez canım. benimki geçmemişti, tabi bünyeden bünyeye değişiyordur. şubat tatilinin başında olursan iki hafta morluklarının geçmesi için yeter. 14-15 günü bulmuştu benim morlukların geçmesi. tek kulak veya ikisi fark etmez diye düşünüyorum çünkü ameliyattan sonra senin başını çevreleyen, sarık gibi bir sargı bezi saracaklar. sonra tenisçi bandı takacaksın..
tek kulaktan olmanın tek faydası gece rahat yatmak olacaktır :) hiç değilse yan yatabileceksin :) şimdiden geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar ben bu ameliyatı bir yıl önce oldum ve inanılmaz mutlu ve rahatım herşey oturdu dikişler gitti sadece ilk bir ay ii bakmanız lazım olmak isteyen varsa kesinlikle korkmasın ben ankarada başkentte oldum dr ozan yaptı ondan allah razı olsun hem simetrik hem güzel oldu kulaklarım yardımcı olabileceğim bir şey olursa elimden geleni yaparım:)
bende 16sında ameliyat oldum genel anesteziyle. hiç bi sorun çıkmadı ama kulaklarım hala sargıda pazartesi tamamen çıkarlcak. hiç böyle olan olmadı mıı
bugün ameliyatımın 4. günü saçlarımı bebek şampuanı ile yıkadım.cok şükür ilk gün hariç acım ve agrım olmadı. yalnız dün sag kulagımın arkasından kan sızmaya başladı dr. aradım kulakta ödem veya ameliyat yerinde morarma varmı diye sordu yok dedim.. o zaman korkulacak birşey yok kan pıhtısı oldugunu pansuman yapmamı söyledi..ara ara kan sızmaya devam ediyor dün ve bugün pansuman yaptım.. hafiften şişlikler inmeye başladı sol kulagım biraz daha şiş gece yatarken sargı bezlerini kulaklarımın üzerine tampon yapıp 2 yastıkla yatıyorum... şimdilik kulaklar yatık duruyor ama henüz tam şekillenmediler sanırım ...
kızlar ben salı günü 24 ocakta ameliyat oldum. aslında gayet güzel geçmişti ilk gece gerçekten çok ağrım vardı. o sargılar çok sert o yğzden hiç uyumadım ertesi gün sargılarım açıldı pansuman yaptı doktor. kanamaya başladı eve gidince ve tüm gece kanadı doktorla telefonla görüştük saç bandını sık dedi gevşek olmuş olabiliri hafif kanamalar olabilir dedi. neyse o gece hep kanadı herhalde gerçekten yarım litre kan kaybettim sabah hemen çağırdı beni yanına gittim. sızma var dedi herkeste aynı şey olcak diye birşey yokmuş sol kulağımda sızıntı şeklinde kanama başlamış. tekrar pansuman yaptı tampon yaptı kulak arkamı ve o iğrenç sargıyı tekrar sardı 2 gün daha dayan dedi bu sargılara. ilk 2 gün pişman oldum yaptırdığıma ama bi 10 gün sonra ne derim bilmiyorumyapılanları gördüm gerçekten çok beğendim ama kimse benim gibi kanama geçirmemiş ama korkmayın herkeste olcak diye bişey yok. neden kanadığınıda bilmiyorum açıkçası. ameliyat olanlar var mı kanaması olan ya da? dün gece çok korktum bi kulak için gidiyorum galiba diye bakalım 2 gün sonra tekrar haber veririm size ayrıca kulaklarımıda gördüm ve çok beğendim şiş ve mor olmasına rağmen güzeldi. bi 15 gün sonra düzelince merak edenler olursa özelden resimde paylaşıcam:)
ben de yeni ameliyat oldum ama bu defa da çok yapışık gibime geliyor doktor açılacak dedi ama korkuyorum sargılar 5 gün oldu çıkalı tenisçi bandı takıyorum..sizde de yapışık mıydı??
Devlet hastanesinde de iyi sonuç verebiliyor ameliyatlar ama doktor çok önemli. Önceki yaptığı ameliyatların resimlerine falan kanmayın. Size sadece iyi yaptğı ameliyatları gösterirler. Çok ciddi araştırmanız lazım doktoru. Ben ünlü bir doktora olacağım artık, 2. ameliyattan sonra bir daha olmuyor çünkü. Temennileriniz için teşekkür ederim.
durumunuz nasıl acaba benıde 10 gün sonra çaarıcaklar arastırma ve soruşturma hastanesinde olucam bende
benim bugün 8. günüm dün itibari ile gündüz bant takmayı bıraktım bebek şampuanı ile yıkamaya devam gece yatarken veya dışarı çıkarken soguktan koruma amacıyla bantımı takıyorm gece kulagımın üstüne yatabiliyorum şimdilik bir sorun yok..dikişlerim salı günü alınacak iyiki olmuşum sizede acil şifalar heyecanınızı çok iyi anlıyorum..