Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

ben de birkaç ay sonra bu ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum aileme söylemeye de utanıyorum ne yapacağmı bilmiyorum uygun bir fiyata yer bulabilirsem çok iyi olur :/

ben sakarya araştırma hastanesi plastik cerrahi bölümünde ücretsiz oldum

ben de ameliyat olmak istiyorum ama aileme kabul ettiremiyorum ya daha kötü olursa diyorlar

Arkadaşlar ben ameliyat oldum, gerçekten kolay bir ameliyat. Ameliyattan sonra 4-5 gün hafif sızıntı kanaması oldu bir kulağımda ama sorun olmadı. 2 günde bir sargıları değiştirdi doktorum ve nadiren de olsa böyle bir sorunun olabileceğini söyledi. neyse sargılarım çıktı, şişliklerim indi. Kulaklarım çok güzel oldu şükür, tek sorunum kulaklarımın ikisinin de eşit açıklıkta olmaması gerçi eskisine göre şu an daha güzel görünüyorlar ama bi ameliyat daha olabilirim sadece bir kulağımdan.. Ama korkulacak bir ameliyat olmadığını söyleyebilirim gerçekten, eğer sorun yaşıyorsanız sizin de bu ameliyatı olmanızı öneririm

çektiğniz sıkıntıları bende yaşamış biri olarak kesinlikle olun ,korkmayın derim....biraz cesaret..şimdi iyi ki olmuşum diyorum

Vallahi ben özelde oldum ama cidden lanet olsun ki en korktuğum şey başıma geldi. Zaten hiç bi işim rast gitmez şu dünyada. Kulaklarımda istediğim gibi olmadı, eskiye nazaran iyi olduğunu inkar edemem tabi ama yine olmadı yani böyle istememiştim ki ben, tepeye doğru açılıyorlar yine. Vallahi ne yapacağımı bilmiyorum yani bir daha nasıl olurum ya da olmayacağı mı varmış diyip kalsa mı böyle bilemiyorum artık.

merve özelde olduysan 2. ameliyatı ücretsiz yaparlar. git bir konuş bence.
ben de hala kimseye söylemedim ameliyat olmak istediğimi. bebeğim de var. onu bırakacağım kimse de yok. yani mutlaka birine söylemeliyim artık
bu arada birisi ücretleri sormuş: devlette bedava, özelde 2000- 3500 arası. ancak bana başkent'te asistan yaparsa 2000'den ucuz olur dedi.
araştıran arkadaşlar nasıl çıkacaz bu işin içinden?..

rica ederim işine yaradıysa ne mutlu. muayeneye gitmekte fayda var çünkü kulaklarını iki yerinden tutuyo soruyo bu şekilde olucak bu şekil tamamsa yapalım diyor. bide kıkırdak yapısı çok sert olmaması gerekiyomş falan.

ya ne güzel ben de yaza olcam kısmetse....

Merhaba

Bende şişli etfalde ameliyat olmak istiyorum. Kaç gün sonraya ameliyat günü veriyorlar?

İyi günler..

ben şişliyi biliyorum oraya haftada 3 kez felan geliyorum ama pek güvenilecek yer ler deil orada ameliyat olmanı tavsiye etmem

Bende işlemleri yaptırdım kocaelide amelkiyat olucam 10 gün içinde felan çaarırlar beni inşallah bi terslik çıkmaz hadi hayırlısı

memnunnmusunuz acaba amelişyattan nasıl oldu benımdfe 10 gün sonra çaarıcaklar olucam devlet hastanesinde olucam ben

benide 10 gün sonra çaarıcaklar acaba ameliyatın herhangibi bi kötü yanı oldumu uyuşukluk vesayre gibi işte kötü bi şey varmı acaba hiç şuan kulağına bi darbe gelse eski haline gelme riski varmı

durumunuz nasıl acaba benıde 10 gün sonra çaarıcaklar arastırma ve soruşturma hastanesinde olucam bende

bı sorun varmı nasılsınız kulağınızda uyuşma felan herhngıbıbi bi sorun varmı bende 10 gün sonra olucam amelişyatı

ben de yeni ameliyat oldum ama bu defa da çok yapışık gibime geliyor doktor açılacak dedi ama korkuyorum sargılar 5 gün oldu çıkalı tenisçi bandı takıyorum..sizde de yapışık mıydı??

sonuç ne oldu acaba memnunmusunuz herhangıbı bi sorun varmı ?????

yanlış düşünüyosun devlet hastanesinde ameliyat yapan doktorların bi çıkarı yok bu amelıyattan ameliyatı kötülerler üstelik onlar özelde kanmayın asıl onlar para kazanmak için yalan söyluyolar bazen anladın

durumunuz nasıl acaba benıde 10 gün sonra çaarıcaklar arastırma ve soruşturma hastanesinde olucam bende

benim bugün 8. günüm dün itibari ile gündüz bant takmayı bıraktım bebek şampuanı ile yıkamaya devam gece yatarken veya dışarı çıkarken soguktan koruma amacıyla bantımı takıyorm gece kulagımın üstüne yatabiliyorum şimdilik bir sorun yok..dikişlerim salı günü alınacak iyiki olmuşum sizede acil şifalar heyecanınızı çok iyi anlıyorum..

aynn heyecanlıyızy a 10 gün sonra allahın izniyle olucam sen kulağının üstüne yatabiliyosan çok iyi yorumlara bakıyorum 1 aylıklak bile yatamıyo bakalım inş bizde ıyı sonuç alırız terslik çıkmaz sanada geçmişo olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…