bende burun dolgusu yaptirdim oglum yaptirinca ameliyat bilemedik o donem 3 ay bile gitmedi cok bir d3gisiklik olmadi yanqklarima bir sey enjekte etti yanaklarim doldu burnu kucultmek icinmis goruntude yanaklar dolunca kucuk gozukurmus o guzel oldu ama simdi asla hic bir sey yaptirmam sonucleri nasil donucek bize bilmiyoruz ankarada mehmet akgul kizilayda 3 isleme 450000 lira odedim iki yanak bir burun dolgu o donemde kocam andropoz aldatmisti internetten o psikoloji ile yaptirmistim simdi cok sacma buluyorum degmezmis senin yaninda yasinla kirisiginla herseyinle duruyorsa dursun yoksa gule gule yaptiriyorsan kendin icin yaptircan sagligina zarari yoksa egerBende burun dolgusu yaptırıcam. Gerçekten dürüst ol. Doktor iyi mi memnun kaldınmı?
ben de bi hastasını görmüştüm kotu olmuştu kulaklarıMerhaba, sirf bu konuyla ilgili kendi deneyimimi paylasmak icin uye oldum. Yaklasik 2 sene once Ercan Cihandideye kepce kulak ameliyati oldum flep yontemiyle. Kulaklarim ameliyattan sonra normal boyutunun en az iki kati buyuk bir halde kanlar icindeydi sargilari actiklarinda (sargilar 3. Gunde acildi). Sonrasinda kulaklarimin inecegi ve yumusayacagi soylendi doktor tarafindan. Boyut olarak normale donduler ancak iki yil gecmesine ragmen hala hic bukulmeyecek derecede sertler ve kulaklarim yan yatarken aciyor. Ayrica sol kulagimi sekil olarak da cok kotu yapti, ust kisminini arkaya fazla yapistirmis gozluk takarken bile o araya gozlugun sapi zor giriyor, yani kulagimin ust kismi kafa derime neredeyse yapisik. Insanlar baktiklarinda kulagimda bir anormallik oldgunu anlayip ne oldugunu soruyorlar. Yine ayni sebepten uzun sure gozluk takamiyorum gozlugun sapi icin bile yeteri kadar bosluk olmadigi icin kulagima agri yapiyor gozluk sapi. Kendisi tum bunlara ragmen benimle ameliyat sonrasi pek ilgilenmedi ve yaptigi hatayi kabullenmedi. Ben cok pisman oldum kendisine yaptirdigima kesinlikle ama kesinlikle onermem.
koskoca sayfada yorum yapacak baskaları yokmu ya arkadaslar ercan beye flep teknıgı ile ameliyat olucam ne diyorsunuz 1 haftam var bişiler yazın yardımcı olun yorum yapın lutfen .
hiç yaptırma benim oğlum yaptırrdı iki kulak eşit değil kulak memesi havaya kalktı y şekli kulak içinde aylarca veresiye pamukla ugraştık 1.5 yıl geçti kalıcı dikişler çıkıyor iğne gibi baş yapıyor birde kulak arkası lenfi şişti kalıcı dikişlerden sebebini doktor kabul etmiyor birde ankaranın en iyi doktorlarından birine yaptırdık oğluma sorsan memnun kepçe değil ya artık ama gel gör bitmiyor sıkıntıları 6000 liraya yapıldı değmez kepçe olsan ne olur yaptırdıktan sonra bitmiyor iyleşme süreci istediğin gibi olmuyor çünkü iki tane nasıl eşit olsun şimdi kulak memesi ameliyatı istiyor yaptır yaptır nereye kadar
Bende Ercan Bey'de karar kıldım Temmuz sonu gibi olacağım inşallah.
Bende 2 defa bu ameliyatı oldum ama hala memnun değilim. Benim ameliyat olalı 7-8 yıl oldu dediğin gibi eskisi gibi rahat hareket edemiyosun sürekli kulağını sakınmak zorunda kalıyosun. Ameliyat olduğuma değil de yanlış dr lara ameliyat yaptırdığıma yanıyorum. Şimdi tekrar revizyon düşünüyorum ama hangi dr a yaptırcam onu bilmiyorum. Açıkçası cesaret edemiyorum.
Kim yaptı sizin ameliyatınızı acaba? Çok güzel olmuş, hiç açılmamış, maşallah...5 yıl oldu kulaklarım
bence zor değil yine olsa yine yaptırırım bende açılma olmadi ilk ameliyatimda doktor tek kulağımı az yapistirmisti 2. Ameliyatı olmak zorunda kaldım 2. Ameliyatta iğne daha çok acitmisti ben sekil olarak memnunum ama eskisi gibi esnek bi kulagim yok ama olsun zaten yaptırmadan önce yüzüne bakmıyordum kulaklarımın sacla örterdim kabusArkadaşlar revizyon ameliyatı olanlar yanıtlayabilirse çok sevinirim? Ikinci ameliyat ilki kadar zor mu? Aynı mi, daha kolay olur mu? Revizyondan sonra yine açılma oldu mu sizde de?
Kulaklarını kime yaptırdınız ve şuan sonucunuzdan memnun musunuz çok merak ediyorum. Kime yaptırdınız ? Ne kadara yaptırdınız .Merhaba bende amt olalı 40 gün oldu kulaklarım sert ve takmaymış gibi geliyor ne zaman geçer bu durum olanlar yardımcı olabilirmi