Kime yaptırdın ve ne kadar yaptırdın çok merak ediyorum. Agrın sızın var mu bilmiyorum ama bence güzel yapılmış .bakın burdada ameliyattan sonra 6.günüm ödemli şiş ve alerjilerimin olduğu hali malesef alerjik bünyem olduğu için kabuklanma sarı su falan oldu biraz ama hemen toparlandı size yardımcı olmak için bazı rersimlerimi örnek atıyorum bu ödemli haliydi şimdi eser yokkk
bursada plastik cerrah aydan ay beye yaptırdım çok iyi ilgili bi doktor muaynehanesine gittim ben medicanayı tercih ettim hastahanede 6000 tl ye oldum daha sonraki pansuman kontrol vs hiç ücret ödemedim hepsi içindeydi ve şuana kdr 3 kez muayneye gittim haftaya tekrar gidicem kontrole çağırdı tekrar doktorum belirliyor süreleri kontrollerin oldu bitti başından sağma yok yani dikişler ne durumda arkada bir problem varmı diye kendi çağırıp bakıyor bugün 47.günüm çok şükür doktor çok önemli iyi doktor seçin arkadaşlarKime yaptırdın ve ne kadar yaptırdın çok merak ediyorum. Agrın sızın var mu bilmiyorum ama bence güzel yapılmış .
Sizde gerilme oluyor muydu acaba, içerdeki ipleri hissediyorum nerdeyse, tek kulağım rahat ama sol kulağımda sürekli gerginlik var ipler geriliyorbence zor değil yine olsa yine yaptırırım bende açılma olmadi ilk ameliyatimda doktor tek kulağımı az yapistirmisti 2. Ameliyatı olmak zorunda kaldım 2. Ameliyatta iğne daha çok acitmisti ben sekil olarak memnunum ama eskisi gibi esnek bi kulagim yok ama olsun zaten yaptırmadan önce yüzüne bakmıyordum kulaklarımın sacla örterdim kabus
Siz ameliyatınızı nerde oldunuz, çok iyi görünüyor hiç açılma olmamış5 yıl oldu kulaklarım
siz hangi doktora oldunuz acaba, ben de düşünüyorum, ankaradayım. benim kafamda iki doktor var İhsan KUZUCU ve Can Öztekin, ama ihsan kuzucu ağır basıyor.Arkadaşlar merhaba,
16 temmuz 2019 da kepçe kulak ameliyatı oldum. 41 yaşımdayım, bu zamana kadar hep istiyordum, ama cesaret edemiyordum. sonunda cesaretimi topladım ve oldum. iki çocuğum var eşim de çok karşı çıktı ama kimseyi dinlemedim. ilk günler çok iyiydi, çok mutluydum ama şu anda 38. gün ve sol kulağım tamamen açıldı, ki sol kulağım çok az açıktı, yani kepçe bile sayılmazdı, saçlarımı da topluyordum. çok büyük bir sıkıntım yoktu, ama sağ kulağımı beğenmiyordum ve ikisi eşit olsun diye ikisini de ameliyat ettirdim. Ankarada yaşıyorum ve ameliyat için izmir e gittim. şu anda inanın çok pişmanım. sol kulağım ameliyat öncesinde nasılsa şu anda öyle. tamemen açıldı. üstelik artık bir de dikiş izlerim var. çocuklarıma doğru düzgün sarılamıyorum. kulaklarım çok acıyor. duş alırken saçlarımı tararken veya oldu ya elim çarptı azıcık diyelim o kadar acıyor ki... keşke hiç yaptırmasaydım. hem maddi manevi çok kötü hissediyorum. eğer çok büyük bir sıkıntınız yoksa doğal kulaklarınızdan vazgeçmeyin. ama eğer artık kesinlikle saçlarımı toplamak istiyorum diyorsanız açılamayacağına dair garanti alıp bu sürece girin. unutmayın ki ameliyat olmakla herşey bitmiyor. sonrasındaki süreç çok sıkıntılı. 1 ay yan dönüp yatamıyorsunuz. hatta hala tam olarak yatamıyorum. çevrenizdekiler sarılırken falan çarpacaklar diye korkuyorsunuz. kuaför işi zorlaşıyor. saç tarama banyo yapma zorlaşıyor. çocuğuma rahatça sarılmayı özledim. sürekli çarpacak diye korkuyorum. tamam, eğer açılma olmayacaksa katlanırsınız, ama açıldı düşünün bi ne kadar can sıkıcı bir durum. çıldırmamak elde değil. hepsini göze almanızı öneririm.
sinire falan denk geldiyse dikiş ağrır kulakta sinir var mi bilmiyorum ama doktoruna gitmen gerekli acip dikişi düzeltmesi lazim bende 1 ay ağrı olmadi can acıtacak düzeyde zaten ağrı olmaz sızlama olur dikişten dolayıMerhaba Kızlar ben bu ameliyatı tam 1 ay önce oldum, sol kulağımdan kıkırdak alındı, sağ kulağım yapıştırıldı. Sağ kulağımım ağrısı asla ama asla dinmiyor. Özellikle bandanayı çıkardığkmda daha baskın. Bu durumu yaşayan var mı. Başka şehirde oldum ameliyatı, şu an yaşadığım yerdeki doktora da gösterdim bir sorun yok ama geçmesi gerekirdi diyor ama asla geçmiyor artık çok yoruldum. Dümdüz yatıyorum, kulağımı çok iyi koruyorum. Ama asla geçmiyor ve artık geçmeyeceğini düşünmeye başladım bı şekilde yaşamak istemiyorum lütfen böyle yaşayıp geçen varsa paylaşıp içimi rahatlatabilir mi çünkü kimi görsem kimi duysam ağrıları 2 haftaya geçiyordu. Ben ise dokunmadığım halde dinmiyo
Merhaba bende 1 hafta önce ameliyat oldum.kulaklarım sanki benim değil gibi uyuşuk ve baskı var.yan yatamıyorum.bu sorunlar ne zaman biticek.birde açılma oldumu sizdebakın burdada ameliyattan sonra 6.günüm ödemli şiş ve alerjilerimin olduğu hali malesef alerjik bünyem olduğu için kabuklanma sarı su falan oldu biraz ama hemen toparlandı size yardımcı olmak için bazı rersimlerimi örnek atıyorum bu ödemli haliydi şimdi eser yokkk
Ameliyat fiyatı nekar acabaMerhaba arkadaslar,
Ben de son 1 yildir buradaki yuzler yorumu tek tek okumus bir kepceydim:) gecen persembe ameliyat oldum ve tecrubemi sizlerle paylasmak isterim. Bunun ne kadar onemli oldugunu biliyorum.
4 yasinda bir oglum ve 3,5 aylik bir bebegim var ve 35 yasimdayim. Son 1 senedir dogum izninde bu operasyonu yaptirmakla ilgili dusunce vardi kafamda. Cok fazla arastirmadan sonra dr.erdem guven’e acibadem maslak hastanesinde ameliyat oldum 2 gun once. Lokal anesteziyle ama sedasyon alarak ameliyat oldum cunku bir anini bile hatirlamak istemedim. Giderken moralim yuksekti cikinca da cok neseli uyandim sezaryenlerimin aksine:) hatta doktor pamuk gibi uyandi dediginde esim sasirmis. Yaklasik 5-6 saat hastanede kaldim. Cikmadan tekrar damardan agri kesici verdiler parol. Ancak aksam 6 gibi agrim basladi. Bu zaten bekledigim
Birseydi o yuZden cok kafama takmadim. Uykusuzluk da problem olmadi cunku zaten emzirmeye kalkiyorum her gece kac kere.
gece hafif agrim olduysa da iyi kotu uyudum ve sabah daha iyi uyandim. Agri kesici ks gevsetici filan derken aksam oldu saat 6 gibi tekrar agrim basladi. Gene geralgine icip allaha dua ettimaksam agrim cok olmasina ragmen gece misil misil uyudum ve sabah da cok iyi uyandim. Bugun agrim belki %10 filandir o da ara ara. Sabah doktor bandajimi acti. Tabi kulaklarim kepce degil ama su anbaya buyuk odemden dolayi bu da bekledigim birseydi. Ayrica boynum ve suratim da hafif odemli tabii ki. Bol bol su iciyorum. 4 gun sonra kulagimin icindeki antibiyotikli bant da cikacak ve sacimi yikayabilecegim. Bugun normal banta gectim. Kalan kisimlar herkesin bildigi gibi zaten. Ama sunu soylemek icin geldim aslinda, agri asla dayanilmaz derecede olmadi. Sadece ara ara dis sıktıran seviyede oldu evet ama sezaryen yaninda bence hicbirsey degil.
Burda kendizi kafaolarak hazirlamis olmaniz daonemli bence. Evet bir ameliyat oluyorum vebir miktar agrim olacak diye dusunmelisiniz bence. Tabii kisiye gore de degisen birseydir illa ki ve yapan doktora da. Ilerleyen zamanlarda yinepaylasimlar yapacagim nasil ilerledigine dair ancak pismanlik filan duymadim bazi arkadaslarin dedigi gibi. Mutluyum. Sonhaline geldiginde daha da mutlu olacagima eminim.
Sorulariniz olursa seve seve yanitlarim.
Herkese guzel gunler dilerim..