- 15 Temmuz 2019
- 2
- 0
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde oldunuz1 senem bitti 1 aylıkken nasılsa suan hala Öyleler çok doğal duruyorlar arkadaki dikiş izleri de kayboldu bakan anlamaz yatarken de acimiyor kuaföre gidince durumumu anlatıyorum Ona göre dikkat ediyorlar ama hiç kivirmiyorum ve soyunup giyinirken duş alırken saçımı tararken dikkat ediyorum ve son olarak çok ağırlık yapacak küpeler kullanmiyorum
hiç yaptırma benim oğlum yaptırrdı iki kulak eşit değil kulak memesi havaya kalktı y şekli kulak içinde aylarca veresiye pamukla ugraştık 1.5 yıl geçti kalıcı dikişler çıkıyor iğne gibi baş yapıyor birde kulak arkası lenfi şişti kalıcı dikişlerden sebebini doktor kabul etmiyor birde ankaranın en iyi doktorlarından birine yaptırdık oğluma sorsan memnun kepçe değil ya artık ama gel gör bitmiyor sıkıntıları 6000 liraya yapıldı değmez kepçe olsan ne olur yaptırdıktan sonra bitmiyor iyleşme süreci istediğin gibi olmuyor çünkü iki tane nasıl eşit olsun şimdi kulak memesi ameliyatı istiyor yaptır yaptır nereye kadarArkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza uzun zamandır para biriktiriyorum ameliyat İçin ameliyat ve doktor İçin fazla araştırma yapmadım ama bi kaçtan buldum Ercan Cihandide diye bi doktor var ona olmayı düşünüyorum önerir misiniz ??
Merhaba bende ameliyat olucam klasik yönetimi mi öneriyorsunuz flep yöntemi mi cevaplarsanız sevinirimBen de 22 haziranda ameliyat oldum yani 3 hafta önce iki gündür bant kullanmıyorum yaşım 33 o kadar geç kalınmış bir karar oldu ki benim için şuan çok mutluyum korkmayın ameliyat olmaktan ben özelde oldum doktorum Hatay Antakya Tolga Beydeş tavsiye ediyorum ilerde ne olur bilmiyorum şekli oturuyor tabi beklemek lazım sivri kulaklarim vardı yüzüm daha ufak yani malzeme nasılsa ona göre bir şey çıkıyor ortaya beklentiniz o yönde olursa daha mutlu olursunuz kulak küçülmüyor sadece arkaya yatıyor zamanla biraz esniyor tabi ki uzun lafın kısası bekleyip göreceğim
Arkadaşlar merhaba,Merhaba bende ameliyat olucam klasik yönetimi mi öneriyorsunuz flep yöntemi mi cevaplarsanız sevinirim
Benimki klasik yöntem çok memnunum yaptıralı 1 sene 2 ay oldu gayet doğal duruyorlar açılma falan da olmadiMerhaba bende ameliyat olucam klasik yönetimi mi öneriyorsunuz flep yöntemi mi cevaplarsanız sevinirim
Flep tekniği ile yaptırmayı düşünüyorum Ercan cihandideye ne diyorsunuz ?Benimki klasik yöntem çok memnunum yaptıralı 1 sene 2 ay oldu gayet doğal duruyorlar açılma falan da olmadi
Ercan bey bu konuda kendisini aşmış bir doktor çok güzel olacağına inanıyorum flep yönteminde kesmeden dikme mi yapılıyor bu konu hakkında bir bilgim yok geçmiş olsun simdidenFlep tekniği ile yaptırmayı düşünüyorum Ercan cihandideye ne diyorsunuz ?