- 20 Temmuz 2015
- 26
- 1
- 35
sigara herhangi bir sıkıntı yaratmaz kulakta heleki 4 ayı doldurmuşsun.. 4 ay sonra izler için geç kalmışsın diyebilirimBide ben ameliyat olalı 4 ay olacak nerdeyse doktorum ali mezdegi tanıyan vardır herhalde iz yok demişti 2 ay önce krem falan vermedi 4 ayın sonunda krem kullansam bi ise yarar mi ayrıca sigara icince kulaklarımda şişlik ve rahatsızlık oluşuyor sigara içip te böyle olan varmı şimdiden teşekkürler
merhaba bende kepçe kulak estetiği oldum fakat açıldı hiç memnun değilim daha nerede oldunuz daha fazla bilgi verebilir misiniz? :)Kızlar herkese geçmiş olsun bende eski Gata hastanesinde Op.Dr Ekrem Keskin e 3-4 ay önce ameliyat olmuştum sadece lokal ile yaptı ameliyatımı ve hiç ağrım olmadı çokta şık bit bandajım vardı ertesi gün masa başı işim vardı. İşe başladım kulaklarımdan da çok memnunum takviye ederim.
ilk açıldığında bile kepçe gibiydi ama olsun eski halinden iyi demiştim ama zamanla açıldığını fark ettim 1 2 ay sonra açılma oldu ve devam etti açılmalarKaç ay sonra açıldı kulaklariniz ?
Cogu Doktoru arayıp konuştum Ali Mezdeği 3000 Tl Dediler Salih Emre 4000 Bi kac doktor daha aradım onlarda 4000-5000 arası dediler. Bir Tane Tıp merkezi Buldum Mehmet Palalı yapıyor 2000 TL Fiyat Aldım Gidip orayla görüşücem.
arkadaşlar bundan bir sene önce hatta daha fazla olmuştur. kepçe kulak estetiği oldum ve açıldı, hiç memnun değilim napıcamı bilmiyorum inanın tekrar olmak istiyorum ama hangi doktora nasıl olacağım hakkında bir fikrim yok. olan ve memnun olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim :) ve olacaklara tavsiyem çok güvendiğiniz bir doktora olun iyice araştırın benim çok aceleye geldi mesela birinden duydum öyle oldum 2.000 gibi bir ücret ödedim kulaklarım ilk açıldığında bile kepçeydi
hangi şehirdesiniz .drnuzu merak etttimarkadaşlar bundan bir sene önce hatta daha fazla olmuştur. kepçe kulak estetiği oldum ve açıldı, hiç memnun değilim napıcamı bilmiyorum inanın tekrar olmak istiyorum ama hangi doktora nasıl olacağım hakkında bir fikrim yok. olan ve memnun olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim :) ve olacaklara tavsiyem çok güvendiğiniz bir doktora olun iyice araştırın benim çok aceleye geldi mesela birinden duydum öyle oldum 2.000 gibi bir ücret ödedim kulaklarım ilk açıldığında bile kepçeydi
izmir de oldum kesinlikle estetik ameliyatını güvendiğiniz birine yaptırın benimki çok aceleye geldi mümkünse iyice araştırın bulduğunuz en iyi doktora olun. benim olduğum doktor özel hastanede kulak burun boğazcıydıhangi şehirdesiniz .drnuzu merak etttim