Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

6 ay ila 1 yıl arası uyuşmalar normaldir kulak kendini toparlaması biraz daha geç sürüyor diğer ameliyatlara nazaran bunun sebebi kulak komple kıkırdakdan oluşmasıdır.. kulağın içindeki iplerin gevşemesi 6 ay sürer sonra açılması yani ipin gevşemesi beklenmez doktor doğru bir düğüm attıysa içten.. arkadaki izin azalması için doktorunuza danışın bepanthol krem izler için iyi gelecektir.. doktora danışmadan almayın tabiki..

Bide ben ameliyat olalı 4 ay olacak nerdeyse doktorum ali mezdegi tanıyan vardır herhalde iz yok demişti 2 ay önce krem falan vermedi 4 ayın sonunda krem kullansam bi ise yarar mi ayrıca sigara icince kulaklarımda şişlik ve rahatsızlık oluşuyor sigara içip te böyle olan varmı şimdiden teşekkürler

sigara herhangi bir sıkıntı yaratmaz kulakta heleki 4 ayı doldurmuşsun.. 4 ay sonra izler için geç kalmışsın diyebilirim

Kızlar herkese geçmiş olsun bende eski Gata hastanesinde Op.Dr Ekrem Keskin e 3-4 ay önce ameliyat olmuştum sadece lokal ile yaptı ameliyatımı ve hiç ağrım olmadı çokta şık bit bandajım vardı ertesi gün masa başı işim vardı. İşe başladım kulaklarımdan da çok memnunum takviye ederim.

Kızlar ben kepçe kulak estetiği olmak istiyorum ama kime yaptıracağımı bilmiyorum. Doktordan doktora çok fark eder mi? Devlet hastanesinde olacağım ona göre. Asimetrik olmasından ve geri açılmasından çok korkuyorum.

Arkadaşlar merhaba. Ameliyat olmadan önce bir sürü forumlar, yazılar okudum ve ameliyattan sonra deneyimlerimi yazacağıma kendi kendime söz verdim. Çünkü insan gerçekten neyin nasıl gittiği konusunda bilgi sahibi olmak istiyor. 16 ocak pazartesi günü ameliyat oldum. İzmirde Efes kbb hastanesinde çalışan estetik ve plastik cerrah Ahmet beye ameliyat oldum. Fiyata 3500 dediler fakat kendisi aile dostumuz olduğu için tabikide daha farklı bir fiyata ameliyat oldum. 11.30 da ameliyatım vardı sabah 8 gibi kahvaltı yapmamı rica etti. Hastaneye gittik odam hazırdı odama gittim ve beni kan tahlili için aşağı indirdiler. Kanım alındı tahlil sonuçlarım hazır olduğunda bir hemşire geldi ameliyat kıyafetlerimi giydirdi. üstümde sadece iç çamaşırımın ve atletimin kalmasını istedi. daha sonra beni odadan çıkarttılar ve sedyeye yatmamı istediler. Ben yürüyebilirim desemde sedyeye yatırdılar ve asansörle ameliyathaneye götürdüler. Ameliyat masasına yattım damar yolu açıldı lokal anestesiziyle ameliyat olmayı tercih etmiştim. saçlarımı boneyle bağladıktan sonra çıkan saçların yapışması için kulak bölgeme yakın olan saçlarıda jöleyle geriye doğru yapıştırdılar ve Ahmet bey her adımı anlatarak ameliyata başladı. Sağ kulağım uyuşturulmuş ve ameliyata başlanmıştı fakat ben bir süre sonra hem ameliyathanenin soğuk olmasından hemde heyecandan masada titremeye başladım. Hemşire sedasyon vereceğini ve benim onunla sakinleşeceğimi söyledi. Sedasyondan sonraki kısmı bulanık hatırlıyorum desem yalan olmaz. Uyku halindesiniz tüm sesleri duyuyorsunuz fakat konuşmaya veya cevap vermeye haliniz yok tam olarak bu durumdu. Yinede bana çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Ameliyatım 1 saat 10dk sürdü doktorum beni kaldırıp kulaklarımı gösterdikten sonra ameliyat masasından kaldırıp bir sandalyeye oturttu ve kulaklarımla kafamı sımsıkı bandajladı. Tekerlekli sandalyeye oturtup beni bekleyen annemle babamın yanına odama gönderdi. Odada bir saat dinlendim ağrı kesicim ve antibiyotiğim geldikten sonra çıkmak istediğimi söyledim ve çıktım. Çıktıktan sonra yemek yemeğe gittik ne var ne yoksa yedim. Eve geldikten bir kaç saat sonra kulaklarımda sızılar başladı. Akşam yemeğinde ise çenemi çok az açanildiğimi farkettim ve açıkçası ilk gecem felaketti. Ne doğru dürüst yemek yiyabildim, ne ağrımdan uyuyabildim. Daha sonra ise ağrılarımı ağrı kesicilerle kontrol altına alabildik. 20 Ocak cuma günü doktora gittik. sımsıkı olan sargılarımı açtı. kulaklarımın arkasına gazlı bez koydu ve dikişlerimi salı günü alacağını söyledi. banyo yapmamı istedi. Eve gelince dikkatli bir şekılde banyo yaptım kulaklarımın arkasını güzelce kurulayıp gazlı bezleri koydum ve tenisci bandımı taktım. Çok şükür uykularım da daha iyi ve ağrılarım tamamen geçti sayılır. Kulaklarımın çoğu bölgeleri uyuşuk ve tabiki morluklar var. Arada iğne batırılıyormuş gibi sızılar oluyor ama zamanla geçicek biliyorum. Dikişlerim alındıktan sonra size yine yazarım.. AMA BİR DAHA OLSA BİR DAHA BU AMELİYATI OLURDUM..

merhaba bende kepçe kulak estetiği oldum fakat açıldı hiç memnun değilim daha nerede oldunuz daha fazla bilgi verebilir misiniz? :)

arkadaşlar bundan bir sene önce hatta daha fazla olmuştur. kepçe kulak estetiği oldum ve açıldı, hiç memnun değilim napıcamı bilmiyorum inanın tekrar olmak istiyorum ama hangi doktora nasıl olacağım hakkında bir fikrim yok. olan ve memnun olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim :) ve olacaklara tavsiyem çok güvendiğiniz bir doktora olun iyice araştırın benim çok aceleye geldi mesela birinden duydum öyle oldum 2.000 gibi bir ücret ödedim kulaklarım ilk açıldığında bile kepçeydi

hangi şehirdesiniz .drnuzu merak etttim

Arkadaşlar ben ameliyat olalı 6 ay oldu hala kulaklarım sert uyuşukluk var ve gerginlik hissi oluyor normal mi sizce bu ve ne zaman normale döner kulaklarım ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…