Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Eğer sakıncası yoksa sadece kulağınızın resmini çekip yollayabilirmisiniz?Bende Ali Beyde ameliyat olmayı düşünüyorum.Benim için önemli.Şimdiden teşekkürler e-Mail=(esra_yener89@hotmail.com)

Merhaba.tekkulaknetutuyoracaba.

Herkes görsün diye buraya ekliyorum öncesi olsa daha iyi olurdu ama heyecandan çekmeyi unuttum doktor beyde var şu üst kıkırdak y kıvrımı mı deniyor ne onun hiç olmadığı yumuşak tam kepçe bir kulak düşünün öyleydi öncesi gördüğünüz gibi çok yapışık diğer (ameliyatsız) kulağımı da ekleyeyim farkın görülmesi için.

Eklentiler

• IMG_3284.JPG
    35,2 KB · Görüntüleme: 546
  • IMG_3285.JPG
    31,2 KB · Görüntüleme: 532
  • IMG_3286.JPG
    31,2 KB · Görüntüleme: 499
Bu ameliyatsız kulağım, bundaki kıvrım yoktu onda kıvrım verilince şekil olarak çok benzediler iki kulağım eşit olamayacağını benden iyi kimse bilemez ama biraz açılırsa çok memnun olacağım yine saçımı toplamıyorum bu kez normal kulağım ki normal yapışıklıkta ama kepçe gibi kalıyor :) onun dışında çok memnunum giyinirken filan acımıyor artık dokunabiliyorum yumuşadı yine de çekiniyorum dokunmaya rahatça dokunsam kolay açılacak oysa :)

Eklentiler

• IMG_3287.JPG
    43,2 KB · Görüntüleme: 435
  • IMG_3288.JPG
    31,7 KB · Görüntüleme: 394
Eğer sakıncası yoksa sadece kulağınızın resmini çekip yollayabilirmisiniz?Bende Ali Beyde ameliyat olmayı düşünüyorum.Benim için önemli.Şimdiden teşekkürler e-Mail=(esra_yener89@hotmail.com)

Buraya ekledim, umarım yardımcı olur. Ali beyin doktorluğu da tavrı tarzı da güzel o kadar korkuyordum ki gülmekten anlamadım bile bittiğini kolay atlattım bu muymuş dedim batta kontrolde, tabii başkasıyla görüşmedim bir görüşün derim.

sanırım sağdaki hemen ameliyattan hemen sonraki resim.soldaki resim ne kaç gün sonra?Çok güzel olmuş.

İlk mesajdakiler 1 aylık hali, ilk halinin yapışıklığını siz düşünün :) ikinci mesajdaki sağ kulağım, onda herhangi bir işlem yapılmadı doktor bey de her seferinde karıştırıyor onu da ameliyatlı sanıyor hep :)

Arkadaşlar merhaba!
Ben hostesim hergün topuz yapmak zorunda kaldığım için mecburen kepçe kulak ameliyati oldum. bu ise baslayana kadar saçımı hep salardım pek fazla takmazdim sonradan takıntı oldu bende ve yaptırmak istedim. İzmirde kbb doktoruna ameliyat oldum. bu ameliyati estetik cerraha olmak istemedim çünkü kulağımda herhangi bir sıkıntı olursa basınçtan dolayı isimden olurum bana özenli ve dikkatli davranması lazımdı ve ben tabikide bir kbb uzmanına olmayı tercih ettim kulak yapısını en iyi bilen onlar çünkü. doktorum genel anesteziyle yaptı 1 buçuk saate yakın sürdü. sol kulağım tabikide daha kepceydi asimetri vardı. olabildiğince esitlemeye çalıştı bünyeniz el verdiğince müdahale edebiliyorsunuz gerisine her zaman vücudunuz karar veriyor. yani asimetri devam ediyorsa bunu doktorunuzun üstüne atmayın ve uzulmeyin derim. vücudunuz da doğanin bir parçası ve kendi hükmünde :)
Henüz 5 gün oldu 2. Gun pansumana gittim pazartesi sargılarım tamamen açılacak. Her haliyle eskisinden daha iyi olacağı kesin. Üstümden yük kalktı resmen. İlerleyen zamanlarda fotoğraf paylasacagim açılma oldu veya olmadı bilgisini vereceğim. Acısı bile tatlı oluyor bu estetik işlerinin yahuu

Gerçekten acisi bile tatlı :) benim 2 aralıkta bir ay olacak çok sukur hicbir sorun yaşamadım gecen hafta kontrole gittim doktorum da cok iyi korudugumu söyledi sac bandini hiç cikarmadim yeni yeni takmiyorum bugun sacimi topladim ozguven tavan :)))

İyi aksamalar arkadaşlar ben ameliyat olalı 3 buçuk ay oldu fakat hala kulaklarım sert ve katlanmiyor ayrıca gerginlik hissi var çok rahatsız edici bir his veriyor bu normal mi sizce geçen 3 ay için daha iyilesicek mi ne kadar sürer tam iyileşme yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Gerginlik 6 aysegul611, post: 49257191, member: 693502"]İyi aksamalar arkadaşlar ben ameliyat olalı 3 buçuk ay oldu fakat hala kulaklarım sert ve katlanmiyor ayrıca gerginlik hissi var çok rahatsız edici bir his veriyor bu normal mi sizce geçen 3 ay için daha iyilesicek mi ne kadar sürer tam iyileşme yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler[/QUOTE]
Gerginlik 6aya kadar olabilir bant takinca biraz hafifliyordu . katlanma da 1.5 yil sonra oluyor benim 1.5 yil oldu eskisi gibi esnek ve aci yok

Çok Teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi bere falan takınca rahatlıyor çıkarınca biraz tuhaf bi acı oluyor rahatsız ediyor geriliyor siz krem falan kullandınız mi rahatlaması için

Çok Teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi bere falan takınca rahatlıyor çıkarınca biraz tuhaf bi acı oluyor rahatsız ediyor geriliyor siz krem falan kullandınız mi rahatlaması için
Hayir kullanmadim iz kalmasin diye bi krem kullandim ama gerginlige iyi gelmiyordu bant tak bi sure sonra gececek o gerginlik sanirim kikirdak direniyo ondan oluyo

Kremin adı neydi ben ilk başta morluklar ve sislikler için bi krem kullandım başka krem vermedi doktor bide benim kulaklarım hala uyuşuk gibi sizce normal mi ayrıca 3 aydan sonra da açılma devam ediyor mu şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba. Bende ameliyat olduğum için yazmak istedim. Benim de 4 buçuk ay oldu hala uyuşukluk var üst kısımlarda. Doktorum normal dedi. 1 yıla kadar uyuşukluk normalmiş. Açılma da 6 aya kadar devam ediyormuş ve 6 aydan sonra asıl şeklini alıyormuş. Bu arada ben hala geceleri çok gevşek bi bandana takıyorum. Doktorum takma dedi ancak çok kaşınıyor ve uyku esnasında sert bi şekilde kaşımaktan korkuyorum. Gündüzleri takmıyorum. Kaşıntı, şişlikler ve izler için de fucidin kullanıyorum. İkinci kez aldım bu kremi ve gerçekten rahatlatıyor. Antibiyotikli olduğu için zaman zaman olan sızılarımı da en aza indiriyor. Size de çok geçmiş olsun. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

Çok teşekkür ederim benimde üst kısımlarda uyuşma var ve gerginlik var biraz daha rahatsız edici bi his veriyor bende gece yatarken takiyorum bandaj ayrıca bandaj takınca kulaklarım geri yatıyor daha sonra tekrar eski haline geliyor sanki sizde de öyle oluyor mu bana doktor iz yok dedi iz kalmasın diye krem falan vermedi

Evet bandaj takınca yapışıyor tamamen, çıkartınca da hafif açılıyor. Ama çok bi açılma olmuyor. Bende de iz yok ancak ben kaşıntılar için ve ödem yapmasın diye hala kullanıyorum. Her gün sürmüyorum tabi 3-4 günde bir sürüyorum ama sızlamalarımı ve gerginliği en aza indiriyor. Rahatlatıyor. Kullanmak istersen öneririm kesinlikle faydasını görürsün. Ama istersen doktoruna da bir sor tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…