Eğer sakıncası yoksa sadece kulağınızın resmini çekip yollayabilirmisiniz?Bende Ali Beyde ameliyat olmayı düşünüyorum.Benim için önemli.Şimdiden teşekkürler e-Mail=(esra_yener89@hotmail.com)Birkaç sayfa önce süreci yazmıştım; benim operasyonum süre tutmadım ama uyuştuktan sonra 20 dk filan sürdü tek kulak lokal oldum sargı değil de kulağıma yapışkan bir şey kondu üstüne bildiğimiz saç bandı takıldı eve öyle gittim perşembe oldum ve Cumartesi'ye kadar o şekilde kaldı hiç çıkarmadım bantı cumartesi günü dediğiniz temizlik yapıldı kulak açıldı konan pamuğu gördüm oldukça kanlıydı o günden sonra sadece geceleri 15 gece bant takmam istendi ben de öyle yaptım ilk gün kulak önden hiç görünmeyecek şekilde yapışıktı birkaç güne hafifçe açıldı ancak öyle kaldı yani doğal fakat ameliyatsız kulağıma göre yapışık 1 ay geçti açılmasını bekliyorum.
Merhaba.tekkulaknetutuyoracaba.Birkaç sayfa önce süreci yazmıştım; benim operasyonum süre tutmadım ama uyuştuktan sonra 20 dk filan sürdü tek kulak lokal oldum sargı değil de kulağıma yapışkan bir şey kondu üstüne bildiğimiz saç bandı takıldı eve öyle gittim perşembe oldum ve Cumartesi'ye kadar o şekilde kaldı hiç çıkarmadım bantı cumartesi günü dediğiniz temizlik yapıldı kulak açıldı konan pamuğu gördüm oldukça kanlıydı o günden sonra sadece geceleri 15 gece bant takmam istendi ben de öyle yaptım ilk gün kulak önden hiç görünmeyecek şekilde yapışıktı birkaç güne hafifçe açıldı ancak öyle kaldı yani doğal fakat ameliyatsız kulağıma göre yapışık 1 ay geçti açılmasını bekliyorum.
Eğer sakıncası yoksa sadece kulağınızın resmini çekip yollayabilirmisiniz?Bende Ali Beyde ameliyat olmayı düşünüyorum.Benim için önemli.Şimdiden teşekkürler e-Mail=(esra_yener89@hotmail.com)
Merhaba.tekkulaknetutuyoracaba.
sanırım sağdaki hemen ameliyattan hemen sonraki resim.soldaki resim ne kaç gün sonra?Çok güzel olmuş.Herkes görsün diye buraya ekliyorum öncesi olsa daha iyi olurdu ama heyecandan çekmeyi unuttum doktor beyde var şu üst kıkırdak y kıvrımı mı deniyor ne onun hiç olmadığı yumuşak tam kepçe bir kulak düşünün öyleydi öncesi gördüğünüz gibi çok yapışık diğer (ameliyatsız) kulağımı da ekleyeyim farkın görülmesi için.
Arkadaşlar merhaba!
Ben hostesim hergün topuz yapmak zorunda kaldığım için mecburen kepçe kulak ameliyati oldum. bu ise baslayana kadar saçımı hep salardım pek fazla takmazdim sonradan takıntı oldu bende ve yaptırmak istedim. İzmirde kbb doktoruna ameliyat oldum. bu ameliyati estetik cerraha olmak istemedim çünkü kulağımda herhangi bir sıkıntı olursa basınçtan dolayı isimden olurum bana özenli ve dikkatli davranması lazımdı ve ben tabikide bir kbb uzmanına olmayı tercih ettim kulak yapısını en iyi bilen onlar çünkü. doktorum genel anesteziyle yaptı 1 buçuk saate yakın sürdü. sol kulağım tabikide daha kepceydi asimetri vardı. olabildiğince esitlemeye çalıştı bünyeniz el verdiğince müdahale edebiliyorsunuz gerisine her zaman vücudunuz karar veriyor. yani asimetri devam ediyorsa bunu doktorunuzun üstüne atmayın ve uzulmeyin derim. vücudunuz da doğanin bir parçası ve kendi hükmünde :)
Henüz 5 gün oldu 2. Gun pansumana gittim pazartesi sargılarım tamamen açılacak. Her haliyle eskisinden daha iyi olacağı kesin. Üstümden yük kalktı resmen. İlerleyen zamanlarda fotoğraf paylasacagim açılma oldu veya olmadı bilgisini vereceğim. Acısı bile tatlı oluyor bu estetik işlerinin yahuu
Hayir kullanmadim iz kalmasin diye bi krem kullandim ama gerginlige iyi gelmiyordu bant tak bi sure sonra gececek o gerginlik sanirim kikirdak direniyo ondan oluyoÇok Teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi bere falan takınca rahatlıyor çıkarınca biraz tuhaf bi acı oluyor rahatsız ediyor geriliyor siz krem falan kullandınız mi rahatlaması için
Kremin adı neydi ben ilk başta morluklar ve sislikler için bi krem kullandım başka krem vermedi doktor bide benim kulaklarım hala uyuşuk gibi sizce normal mi ayrıca 3 aydan sonra da açılma devam ediyor mu şimdiden çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim benimde üst kısımlarda uyuşma var ve gerginlik var biraz daha rahatsız edici bi his veriyor bende gece yatarken takiyorum bandaj ayrıca bandaj takınca kulaklarım geri yatıyor daha sonra tekrar eski haline geliyor sanki sizde de öyle oluyor mu bana doktor iz yok dedi iz kalmasın diye krem falan vermedi