Arkadaşlar merhaba!
Ben hostesim hergün topuz yapmak zorunda kaldığım için mecburen kepçe kulak ameliyati oldum. bu ise baslayana kadar saçımı hep salardım pek fazla takmazdim sonradan takıntı oldu bende ve yaptırmak istedim. İzmirde kbb doktoruna ameliyat oldum. bu ameliyati estetik cerraha olmak istemedim çünkü kulağımda herhangi bir sıkıntı olursa basınçtan dolayı isimden olurum bana özenli ve dikkatli davranması lazımdı ve ben tabikide bir kbb uzmanına olmayı tercih ettim kulak yapısını en iyi bilen onlar çünkü. doktorum genel anesteziyle yaptı 1 buçuk saate yakın sürdü. sol kulağım tabikide daha kepceydi asimetri vardı. olabildiğince esitlemeye çalıştı bünyeniz el verdiğince müdahale edebiliyorsunuz gerisine her zaman vücudunuz karar veriyor. yani asimetri devam ediyorsa bunu doktorunuzun üstüne atmayın ve uzulmeyin derim. vücudunuz da doğanin bir parçası ve kendi hükmünde :)
Henüz 5 gün oldu 2. Gun pansumana gittim pazartesi sargılarım tamamen açılacak. Her haliyle eskisinden daha iyi olacağı kesin. Üstümden yük kalktı resmen. İlerleyen zamanlarda fotoğraf paylasacagim açılma oldu veya olmadı bilgisini vereceğim. Acısı bile tatlı oluyor bu estetik işlerinin yahuu