- 23 Eylül 2015
- 17
- 2
- 36
herhangi bir sorun yok kıkırdağı ipler geriye doğru tuttuğu için sert hissediyorsun sadece normal bu gerginlik olayı kişiden lişiye değişiyor bazılarında 6 ay bazılarında 1 yıl arayla normal bu olanlar.. senin ağrı eşiğin baya yüksek ve doktorunda baya müdehalede bulunmuski bukadar ağrı devam ediyor olması normal zamanla geçicektir 6 ay ila 1 sene arası daha cok farkedicektir..Arkadaşlar ben ameliyat olalı iki ay oldu hala kulağım çok rahatsız ediyor bazen çok geriliyor bazen dokununca açıyor ve semsert daha suan dıştan herşey normal daha geçme aşamasında mi geçmesi gerekiyor muydu bu sorun mu var bu zamanda normal mi sizce yardımcı olabilecek biri varmi
kendini anne yerine koy ve öyle düşünmeye çalış derim.. annene bu konudan dolayı çok müzdarifim ve çok üzüyor beni de ikna etmeye çalış ilk işin bu olsun olmazsa gine elbet bir yolu vardır umarım..Fazla despot bir anneye sahibim ve bende bu ameliyatı olmak istiyorum.Şu an üniversite için şehir değiştirdim yani olsam annemin ruhu duymaz ama sonradan olacaklar için endişeleniyorum ve annemi kırmakta istemiyorum ondan izinsiz böyle bir şeyde yapamam lütfen tavsiye verin.
geçmiş olsun insallah şişliklerin tamamen geçer hayal ettiğin kulaklarına tam anlamıyla kavuşman dileğiyle :)Arkadaşlar merhaba ben 21 Ekim de kepçe kulak ameliyatı oldum. Öncelikle gerçekten ameliyat olmak isteyen arkadaşlar hiç korkmadan bu ameliyatı olmalılar inanın sadece 2 gün ağrı çekiyorsunuz bugun 10. günüm illaki hafif ağrılarım var bir hissizlik var ama inanın istediğim görüntüye kavuştugumdan onları aldırış etmiyorum morlularım sisliğim geçti saçlarımı at kuyrugu toplayabiliyorum artık. Size tavsiyem zaman kaybetmeyin arkadaşlar :)
Cok tesekkur ederim insallahgeçmiş olsun insallah şişliklerin tamamen geçer hayal ettiğin kulaklarına tam anlamıyla kavuşman dileğiyle :)
geçmiş olsun final halide güzel olur insallahSac bandina gelince eve bandajli gitmistim 2 gun sonra pansumana giderken kotondan aldigim ne cok sıki ne cok bol sac bandimi takip gittim icine sargi bezi koyarak doktorum pansumani yapip yine ayni bandimi takti tenisci bandi sarti yok muhim olan dikkatli davranmak yatarken dikkat etmek ve guzel beslenmek dedigim gibi bugun 5.gunum ve cok rahatim haftaya cumartesi pansumana gidecegim pazarteside ise basliyorum evimde her isimi yapabiliyorum hareketleri kisitlayan bi durumda yok umarim olmak isteyenlere bi nebze isik olur saglicakla...
Kaç gün sonra sargı açıldı?birde sargı açıldıktan sonra hemen bandaj takmaya başladınız mı yoksa sadece geceleri mi taktınız?sargı açıldıktan sonra ameliyattan kalan kanlar temizlendi mi?1. ayımı doldurdum, hafta sonuna denk geleceği için doktorumla 1. ay kontrolünü de önceden yaptık. Her şey mükemmel, şişlikler inince kulağım doğallaştı. Tek sıkıntım hala açılmamış olması. Herkes açılmasın ister, ben açılsın diye bekliyorum. Çünkü ameliyatsız kulağımın üstü hafif açık ama bu yapışık. Ali bey açılacağını, arkasına dokunmadığımı söyledi. Muayenede biraz acıttı :) Duşta hafifçe ovalamalıymışım kepçesini, bir sonraki ay yine randevum var o zaman çok güzel olacak dedi. Kimseyi özendirmek gibi olmasın ama lokal olacaksanız gizli olabilirsiniz; kimse anlamıyor çünkü. Pansumandan çıkıp annemlerle buluştum ve kesinlikle fark etmediler. Sanırım sadece biz takıyoruz. Çok hafifledim, üstümden yük kalktı meğer nasıl ağırlık yapıyormuş o kulak, insanın yüzüne simetri geliyor resmen. Düşünüyorsanız ertelemeyin, düşündüğümden çok çok basit çıktı.
Kaç gün sonra sargı açıldı?birde sargı açıldıktan sonra hemen bandaj takmaya başladınız mı yoksa sadece geceleri mi taktınız?sargı açıldıktan sonra ameliyattan kalan kanlar temizlendi mi?