Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

2buçuk ayı sonunda açılmanın olması normalmi önceden çok yapışıktı şimdi biraz daha toparlandı ama daha fazla açılmasından korkuyorum

2buçuk ayı sonunda açılmanın olması normalmi önceden çok yapışıktı şimdi biraz daha toparlandı ama daha fazla açılmasından korkuyorum
6 aya kadar minimal açılmalar olur abeste iştikal olmadığı sürece tabiki .. eskiye nazaran hale yaklaşırsa eğer doktor içten ipleri tam yeterli iyi gergin bi şekilde yapamamıştır..

6 aya kadar minimal açılmalar olur abeste iştikal olmadığı sürece tabiki .. eskiye nazaran hale yaklaşırsa eğer doktor içten ipleri tam yeterli iyi gergin bi şekilde yapamamıştır..
Ve sag kulak sola göre daha önde geliyor bana doktorumu aramalımıyım çokmu abartıyorum bilmiyorum hergün rüyama girer oldu bu açılma düşünceleri

Ve sag kulak sola göre daha önde geliyor bana doktorumu aramalımıyım çokmu abartıyorum bilmiyorum hergün rüyama girer oldu bu açılma düşünceleri
doktoru arasanda bir faydası olmaz gel revizyon yapalım dicek ozaman öyle birşey varsa dicek.. sen bekle biraz daha bakalım olmazsa ararsın

doktoru arasanda bir faydası olmaz gel revizyon yapalım dicek ozaman öyle birşey varsa dicek.. sen bekle biraz daha bakalım olmazsa ararsın
Peki ,teşekkür ederim belkide çok büyütüyorumdur . Sordugum herkes bi fark yok diyor. Gözüm alıştıkça farklı geliyor olabilir..

Takip ettiğim kadarıyla baya bu konularda bilginiz var. Ben 1 sene önce kadar kulak ameliyatı oldum sonuç güzel ancak tek sorun kulak memeleri geri alındığı halde iri olduğu için kötü duruyor. Acaba kulak memesi küçültme hakkında bilgin var mı. Veya forumda bu konuda bilgi sahibi olup yardımcı olacak bir arkadaş var mı? Teşekkürler şimdiden

doktorlar pek kulak memesi küçültme ameliyatı yapmıyolar ideal diyip ama ısrarla illaki istersen yapanlar var tabiki

Kulak memesi büyüklügü bendede var ama benim için 1. Öncelik kulağımın açılmaması
Doktorla yardımcısı ameliyatta bu durumu düşündüler kulak memesinin geriye yaşlanmasını ayrı bi operasyon gerektirdiğini söyledi doktor. Şimdilik bi operasyonu daha düşünmüyorum zamanım dar oldugundan. Açılma konusunda da içim daralıyor düşündükçe. Diyelimki açıldı 2. Operasyonda 1.deki gibi zormu oluyor yoksa ufak hamlelerle düzeliyomu ayrıntılı bi anlatıma çok ihtiyacım var doktorada gitmek istemiyorum hemen

kesi yaparak küçültüyorlar kulak memesini kulak estetiği ameliyatından daha basit bir işlem

Hiçbir sağlık sorunum yokken gittim kepçe kulak ameliyatı oldum aslında çok kepcelik yoksa uzak durmak lazım durduk yere kendini özürlü yapiyo insan.eskisi gibi rahat kıyafet değiştirme yok devamlı bi sakinma iyiki geç oldum.ben baya kepceydim gerçi.simdi de burun ameliyatı olucam orayı da sakınarak yaşayacağım sanırım

Kulak memesi ameliyatını demiyorum ki
Kulak ileri dogru açıldıktan sonraki muhtemel ameliyatı diyorum
2 incisindede tekrar ipi geçirdiği yerlerden keçiriyor kıkırdağı törpüleyip cıkardıgı yerlere birdaha bakıyor baskı yapan kıkırdağı cıkartıyor tekrardan bida açılmasın diye ve daha sağlam dikişş atıp düğümleyip içten sonra cildi kapatıyor tekrar.. 1 inciside ne yapıyosa 2 incisindede aynısını yapıyor belki 2 incisinde daha fazlasını yapıyor 1 incide olan olay tekrarlamasın diye kıkırdak çıkartılıyor genellikle 2 incisinde

Anladım çok teşekkür ederim

Ben ameliyat olalı 45 gün oldu kulaklarım inmişti epey fakat şimdi arka kisminda sislikler ve çok gergin hissediyorum sanki içindeki ipleri hissediyorum gerginlik olunca şişmesi gerginlik olması normal mi sizce daha önce ameliyat olanlar yardımcı olursanız sevinirim :)

İyi geceler ablalarım kardeşlerim bi sorum olacaktı lütfen yardım psl 17yaşındayım kulaklarından dolayı çok mutsusuzum amaliyat olmak istiyorum korkuyorum geri eski haline dönecek DİE birde devlet hastanesinde bedava mı oluyor amaliyat lütfen yardım plss

An itibariyle memnun musunuz kulağınızdan?

Kusura bakmayın yeni gördüm. Memnunum, birebir aynılar mı hayır yani şöyle diyeyim eğer birine kulaklarımı incele aynılar mı dediğimde biri çok çok az daha açık o kadar diyor ( açık olan ameliyatsız kulağım ). Hiçbir ağrım sızım yok gayet çekiştiriyorum kulağımı rahat rahat. Rahatça topluyorum saçlarımı. Ben ilk ay hiç dokunmamıştım kulağımla açılma ondan dolayı yavaş olmuş ilk ay sonrasında kurcala oyna kulağını dedi açıldı hala uğraşıyorum hoş fark gerçekten çok çok az, minumum düzeyde böyle kalsa dahi çok memnunum. Ali Bey gerçekten bu işte çok iyi, boşuna bu yaşıma kadar beklemişim.

Yarın Ali Mezdeği'ye tek kulak operasyonu oluyorum. Görüşmeye geçen yıl gitmiştim, operasyonu herkesten gizleyeceğim için bugüne kadar bekledim. Görüşmede çok tatlı kuzenlerle tanışmıştım, ikisi de kontrole gelmişti ve çok memnunlardı. Birinin kulağını anlamanız mümkün değildi, diğerinin üstler ve kulak memesi daha açıktı orta kısımlar yapışıktı, belki önceki kulak yapısından veya henüz açılma olmadığındandır. Neyse, benim kulak şekillerim birebir aynı ve biri açık, herkesin aksine ben açılma olmamasından korkuyorum. İki kulağın eşit olmayacağını herkesten iyi biliyorum, sadece yakın olsunlar istiyorum çünkü aynılar açık olan kulağımı arkadan tuttuğumda eşitleniyorlar. Ali Bey diğerinden daha yapışık yapacağını çünkü açılacağını söyledi, ya açılmazsa? Bir de yazılanlardan korktum, küçükken onlarca kez kulağını (hatta kıkırdağını) deldirmiş biri olarak acısını iyi biliyorum. Yanımda kimse de olmayacak, tek başıma atlatabilirim umarım. Ben gözlüklüyüm ve sürekli müzik dinleyen biriyim. Bunların da 6 ay filan yasak olacağını yazmışlar. Son olarak 1.5 yıl kadar önce burun ameliyatı oldum ve burnumun ucunu net hissetmiyorum. Aynısı burada da olursa iyice sorunlu olacağım. Kafam çok karışık

Ben de Ali Bey'den iki ayı geçkin süre önce ameliyat oldum. Gözlük ve kulaklık için şunu diyeyim Ali Bey bir bandaj takıyor 3 gün sonra pansumanı alıyor pansumanı aldığı zaman ben gözlük ne zaman takmaya başlayabilirim diye sormuştum cevabı şimdi olmuştu. Benim kulaklarımda ayrıntılı incelenmediği sürece göze batan bir fark yok tek kulağım kepçeydi benim de. İlk ay ben de evham yaptım eve geldiğimde kulağım resmen üstten çekilmiş yapıştırılmış gibiydi gözükmüyordu ön profilden kulak ama 2.ayı geçirmiş biri olarak diyorum ki kesinlikle bir sıkıntınız olmasın hatta benim kulağım normale göre daha yavaş açıldı bunun nedeni de ben ilk ay hiiç dokunmadım kulağıma Ali Bey oynamamı falan söyledi oynasaymışım arkasında dokunsaymışım daha hızlı açılabilirmiş. Sonrasında oynamam gerektiğini döyledi. Ve şunu söyleyeyim, bu kesinlilkle bünye işi bunu istiyorsanız ve göze almışsanız acı zaten önemini yitirecek. Benim hiç ağrım sızım olmadı ve şunu söyleyebilirim kıkırdak, tragus deldirmiş biri olarak onların acısı ameliyata göre daha fazlaydı kıkırdak deldirince 4-5 ay rahat yatamadığımı bilirim 2. ayım oldu çekiştiriyorum her istediğimi yapıyorum yani. Kesinlikle mental olarak rahatlayın, size en yardımcı olacak husus bu :)

Size ne kadar teşekkür etsem az. İlk kez burada dile getiriyorum dediğim gibi, kimse bilmediği için karşı çıkan da yüreklendiren de yok haliyle. Kesin ben de dokunmam korkudan ama doktor bey ne derse onu yapmaya çalışırım. Burun ameliyatından sonra sıfır ağrım oldu, lokal olarak çene kemiğimin içinden gömülü diş ameliyatı oldum kemiğimi kestiler yani operasyondan korkum yok ama ağrı konusunun onlar gibi olmayacağını biliyorum çünkü dediğim gibi kıkırdak deldirdim iki kez. Bir de çok az kalınca insan panik oluyor, dün aklımda bile yoktu. Tekrar tekrar teşekkür ederim yüreklendirdiğiniz için.

Eveet, operasyon bitti otobüsle eve dönüyorum. Birkaç mağaza gezdim, biraz yürüdüm bu muymuş dedirten bir operasyon oldu benim için umarım ağrı konusunda da aynısı olur. Aşama aşama yazmaya çalışacağım. İşlem bitince ayna tutup gösterdiler evet yapışık ve üst kısım kıvrılmış görünüyordu, açılınca nasıl olacağını kulağımı çekip gösterdiler, öyle olursa çok memnun olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…