6 aya kadar minimal açılmalar olur abeste iştikal olmadığı sürece tabiki .. eskiye nazaran hale yaklaşırsa eğer doktor içten ipleri tam yeterli iyi gergin bi şekilde yapamamıştır..2buçuk ayı sonunda açılmanın olması normalmi önceden çok yapışıktı şimdi biraz daha toparlandı ama daha fazla açılmasından korkuyorum
Ve sag kulak sola göre daha önde geliyor bana doktorumu aramalımıyım çokmu abartıyorum bilmiyorum hergün rüyama girer oldu bu açılma düşünceleri6 aya kadar minimal açılmalar olur abeste iştikal olmadığı sürece tabiki .. eskiye nazaran hale yaklaşırsa eğer doktor içten ipleri tam yeterli iyi gergin bi şekilde yapamamıştır..
doktoru arasanda bir faydası olmaz gel revizyon yapalım dicek ozaman öyle birşey varsa dicek.. sen bekle biraz daha bakalım olmazsa ararsınVe sag kulak sola göre daha önde geliyor bana doktorumu aramalımıyım çokmu abartıyorum bilmiyorum hergün rüyama girer oldu bu açılma düşünceleri
Peki ,teşekkür ederim belkide çok büyütüyorumdur . Sordugum herkes bi fark yok diyor. Gözüm alıştıkça farklı geliyor olabilir..doktoru arasanda bir faydası olmaz gel revizyon yapalım dicek ozaman öyle birşey varsa dicek.. sen bekle biraz daha bakalım olmazsa ararsın
doktoru arasanda bir faydası olmaz gel revizyon yapalım dicek ozaman öyle birşey varsa dicek.. sen bekle biraz daha bakalım olmazsa ararsın
doktorlar pek kulak memesi küçültme ameliyatı yapmıyolar ideal diyip ama ısrarla illaki istersen yapanlar var tabikiTakip ettiğim kadarıyla baya bu konularda bilginiz var. Ben 1 sene önce kadar kulak ameliyatı oldum sonuç güzel ancak tek sorun kulak memeleri geri alındığı halde iri olduğu için kötü duruyor. Acaba kulak memesi küçültme hakkında bilgin var mı. Veya forumda bu konuda bilgi sahibi olup yardımcı olacak bir arkadaş var mı? Teşekkürler şimdiden
Kulak memesi büyüklügü bendede var ama benim için 1. Öncelik kulağımın açılmamasıTakip ettiğim kadarıyla baya bu konularda bilginiz var. Ben 1 sene önce kadar kulak ameliyatı oldum sonuç güzel ancak tek sorun kulak memeleri geri alındığı halde iri olduğu için kötü duruyor. Acaba kulak memesi küçültme hakkında bilgin var mı. Veya forumda bu konuda bilgi sahibi olup yardımcı olacak bir arkadaş var mı? Teşekkürler şimdiden
kesi yaparak küçültüyorlar kulak memesini kulak estetiği ameliyatından daha basit bir işlemKulak memesi büyüklügü bendede var ama benim için 1. Öncelik kulağımın açılmaması
Doktorla yardımcısı ameliyatta bu durumu düşündüler kulak memesinin geriye yaşlanmasını ayrı bi operasyon gerektirdiğini söyledi doktor. Şimdilik bi operasyonu daha düşünmüyorum zamanım dar oldugundan. Açılma konusunda da içim daralıyor düşündükçe. Diyelimki açıldı 2. Operasyonda 1.deki gibi zormu oluyor yoksa ufak hamlelerle düzeliyomu ayrıntılı bi anlatıma çok ihtiyacım var doktorada gitmek istemiyorum hemen
Kulak memesi ameliyatını demiyorum kikesi yaparak küçültüyorlar kulak memesini kulak estetiği ameliyatından daha basit bir işlem
2 incisindede tekrar ipi geçirdiği yerlerden keçiriyor kıkırdağı törpüleyip cıkardıgı yerlere birdaha bakıyor baskı yapan kıkırdağı cıkartıyor tekrardan bida açılmasın diye ve daha sağlam dikişş atıp düğümleyip içten sonra cildi kapatıyor tekrar.. 1 inciside ne yapıyosa 2 incisindede aynısını yapıyor belki 2 incisinde daha fazlasını yapıyor 1 incide olan olay tekrarlamasın diye kıkırdak çıkartılıyor genellikle 2 incisindeKulak memesi ameliyatını demiyorum ki
Kulak ileri dogru açıldıktan sonraki muhtemel ameliyatı diyorum
Anladım çok teşekkür ederim2 incisindede tekrar ipi geçirdiği yerlerden keçiriyor kıkırdağı törpüleyip cıkardıgı yerlere birdaha bakıyor baskı yapan kıkırdağı cıkartıyor tekrardan bida açılmasın diye ve daha sağlam dikişş atıp düğümleyip içten sonra cildi kapatıyor tekrar.. 1 inciside ne yapıyosa 2 incisindede aynısını yapıyor belki 2 incisinde daha fazlasını yapıyor 1 incide olan olay tekrarlamasın diye kıkırdak çıkartılıyor genellikle 2 incisinde
An itibariyle memnun musunuz kulağınızdan?
Yarın Ali Mezdeği'ye tek kulak operasyonu oluyorum. Görüşmeye geçen yıl gitmiştim, operasyonu herkesten gizleyeceğim için bugüne kadar bekledim. Görüşmede çok tatlı kuzenlerle tanışmıştım, ikisi de kontrole gelmişti ve çok memnunlardı. Birinin kulağını anlamanız mümkün değildi, diğerinin üstler ve kulak memesi daha açıktı orta kısımlar yapışıktı, belki önceki kulak yapısından veya henüz açılma olmadığındandır. Neyse, benim kulak şekillerim birebir aynı ve biri açık, herkesin aksine ben açılma olmamasından korkuyorum. İki kulağın eşit olmayacağını herkesten iyi biliyorum, sadece yakın olsunlar istiyorum çünkü aynılar açık olan kulağımı arkadan tuttuğumda eşitleniyorlar. Ali Bey diğerinden daha yapışık yapacağını çünkü açılacağını söyledi, ya açılmazsa? Bir de yazılanlardan korktum, küçükken onlarca kez kulağını (hatta kıkırdağını) deldirmiş biri olarak acısını iyi biliyorum. Yanımda kimse de olmayacak, tek başıma atlatabilirim umarım. Ben gözlüklüyüm ve sürekli müzik dinleyen biriyim. Bunların da 6 ay filan yasak olacağını yazmışlar. Son olarak 1.5 yıl kadar önce burun ameliyatı oldum ve burnumun ucunu net hissetmiyorum. Aynısı burada da olursa iyice sorunlu olacağım. Kafam çok karışık
Ben de Ali Bey'den iki ayı geçkin süre önce ameliyat oldum. Gözlük ve kulaklık için şunu diyeyim Ali Bey bir bandaj takıyor 3 gün sonra pansumanı alıyor pansumanı aldığı zaman ben gözlük ne zaman takmaya başlayabilirim diye sormuştum cevabı şimdi olmuştu. Benim kulaklarımda ayrıntılı incelenmediği sürece göze batan bir fark yok tek kulağım kepçeydi benim de. İlk ay ben de evham yaptım eve geldiğimde kulağım resmen üstten çekilmiş yapıştırılmış gibiydi gözükmüyordu ön profilden kulak ama 2.ayı geçirmiş biri olarak diyorum ki kesinlikle bir sıkıntınız olmasın hatta benim kulağım normale göre daha yavaş açıldı bunun nedeni de ben ilk ay hiiç dokunmadım kulağıma Ali Bey oynamamı falan söyledi oynasaymışım arkasında dokunsaymışım daha hızlı açılabilirmiş. Sonrasında oynamam gerektiğini döyledi. Ve şunu söyleyeyim, bu kesinlilkle bünye işi bunu istiyorsanız ve göze almışsanız acı zaten önemini yitirecek. Benim hiç ağrım sızım olmadı ve şunu söyleyebilirim kıkırdak, tragus deldirmiş biri olarak onların acısı ameliyata göre daha fazlaydı kıkırdak deldirince 4-5 ay rahat yatamadığımı bilirim 2. ayım oldu çekiştiriyorum her istediğimi yapıyorum yani. Kesinlikle mental olarak rahatlayın, size en yardımcı olacak husus bu :)