Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Ben istanbulda ali mezdegine oldum,cok şükür bir problem yasamadim,iki yılı geçti olalı memnunum ,muayenesi ücretsiz gorusun derim ,ben çok çok memnunum
Bana mail adresinizi atar mısınız sizinle konuşmam lazım. Çok önemli. Lütfen.

Ben de ameliyat olanlar kervanına katılmış bulunmaktayım. Ali Mezdeği'de oldum ameliyat o kadar rahat ve eğlenceli geçti ki... Geyik yaptık yani. Gerçi ben çok ameliyat videosu izledim gitmeden, böyle seslerle kafamdaki görüntüleri ilişiklendirme çabam biraz hoş olmadı o nedenle ama neyse :KK70: Ameliyat kısa sürdü 30 dakika belki sürmüştür tek kulak olduğu için.

Yani ilk görüntü ile ilgili şu an için fikir yürütmek istemiyorum. Evet oldukça yapışık durumda ama okuduklarım ve doktorun dedikleri doğrultusunda o kulak açılacak. Yani kulağın üst bölgesinde bir çıkıntı var gibi geldi bana ama kulağı geriye ittikleri için orası daha çıkık duruyormuş operasyon yapılan yer açılınca hizaya gelecekmiş. Kendimi evham yapmamaya zorluyorum ve 2-3 hafta beklemeye alıyorum kendimi şu an için.

Şimdi bandaj var ve gerçekten sıkı operasyondan yaklaşık 5 saat geçti şu an için bir ağrım yok. Yani benim bünyem ağrıya falan toleranslıdır umarım yanılmam. 1 saat sonra doktorun verdiği ağrı kesiciyi içerim yine de. Diğer kulağımda operasyon olmadığı için onun olduğu tarafa uzanabiliyorum. Gülerken ve yemek yerken sağ kulağımda bir baskı hissediyorum ama.
An itibariyle memnun musunuz kulağınızdan?

Ameliyattan sonra kulaklardaki açılma payı nedir arkadaşlar. Ben de ameliyat oldum ve kulaklar oldukça yapışık duruyor. Suratımda yuvarlak olduğu için pek yakışmıyor. 1 ay sonra istediğim gibi açılma olur mu?

Ameliyattan sonra kulaklardaki açılma payı nedir arkadaşlar. Ben de ameliyat oldum ve kulaklar oldukça yapışık duruyor. Suratımda yuvarlak olduğu için pek yakışmıyor. 1 ay sonra istediğim gibi açılma olur mu?

Olur merak etme,ben uc ay elfli gibi dolaşmıştım

kepçe kulak ameliyatında 6 ay boyunca minimal açılmalar olur 6 ayından sonra final halini alır

Merabalar
Ben 2 buçuk ay önce mersin devlet hastanesinde ameliyatımı oldum sorusu olanı cevaplayabilirim
Ayrıca benimde bi sorum olacak ameliyatı olduktan sonra kulak memesinin üstündeki kıkırdaga hafif bastırdıgımda agrı oluyor ve bu agrı moralimi çok olumsuz etkiliyor bilgisi olanlr lütfen yazsın bu agrı daima olacakmı

Merabalar
Ben 2 buçuk ay önce mersin devlet hastanesinde ameliyatımı oldum sorusu olanı cevaplayabilirim
Ayrıca benimde bi sorum olacak ameliyatı olduktan sonra kulak memesinin üstündeki kıkırdaga hafif bastırdıgımda agrı oluyor ve bu agrı moralimi çok olumsuz etkiliyor bilgisi olanlr lütfen yazsın bu agrı daima olacakmı
Zamanla geçer umarım.benimde 5 ay oldu üst kısmın arka tarafları agrıyor :/

Merabalar

O bölge en çok ağrı olan bölge bence,dokununca hafif bastırınca çok aciyodu ve en geç acısı biten kısım orası.suan bile yastığa yan yattığımda o kısımda acı oluyor azda olsa,ki ben amt olalı 26 ay oldu

Kulağımın son hali.antibiyotik krem kullanıyorum:KK43: IMG_0325.JPG

Hayır.dikişler gerilmiş deriyi yırtıp çıkmış Şuna bir şey yapamam bir ay sonra dikişleri alırım dedi.lakin açılma olurmuş kulakta.daha sonra yeniden dikeriz dedi yani ayvayı yedim:/hic basina gelen var mı acaba hıc duymadım
dikişler gerildiğni farketmiştim ben zaten kulak zorluyo demiştim ya sana ilkinde dediğim çıktı demek sorun değil canım bazılarının başına geliyor bana özelden yazıyorlar için rahat olsun evham yapmana gerek yok düzelir .. ama 2 incisini zahmet olmazsa doktor düzgün yapsın bi zahmet doktor hatasından kaynaklı o ..

X