Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Foto atmayı bilmiyorum. Osman Latifoğlu ve Zühtü Demir o doktorlar maalesef. Muvaffak Sipahioğlu'nu duyan bilen var mı acaba? Ona ameliyat olmayı düşünüyorum ben.
bu forumda o isimli doktorun kepçe kulak ameliyatı olan hastalarını zor bulursun ama sen ginede beklemede kal belki çıkar

Yorum var. Az ama çok iyi yorumlar. yalnuzca popüler değil sanırım forumda. Allahım ne olur doğru karar vereyim. Çok korkuyorum. Artık sasirdim ben de ne yapacağımı. Muvaffak Sipahioglu'na ameliyat olan biriyle bi görüşme imkanım olsa kararın netleşecek. Ali Mezdegi sadece tek kulağı yapalım diyo ve tek kulağa 3000 istiyo. Ona da guvendim ana benim her ikisinin de yapılması gerek bence. Bu doktor her ikisine de yapacak. Öyle heyecanliyim ki anlatamam. Son şansım bu.

fotoğraflarını özleden atarmısın bir bakayım neden tek kulak diyor ali mezdeği ve diğer doktor neden 2 kulakta olur diyor yüzünü kapat gönder bakayım istersen

Tmm atmayı deniycem ama şu an uygun değilim. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Bende merak ettim,bende ali beye oldum amt,o nedenle niye öyle söylediğini merak ettim ,acaba amt olmasın dediği kulak kepçe değil ondanmi,yoksa deformasyon çok olup 3. Ameliyatı kaldiramiycagi icinmi dedi,sordunuzmu,banada yollarsaniz objektif bir gorus sunabilirim,bazen kepçe olmasa da kepçe gibi görebiliyoruz takıntı yapıyoruz.cok geçmiş olsun

Foto atmayı bilmiyorum. Osman Latifoğlu ve Zühtü Demir o doktorlar maalesef. Muvaffak Sipahioğlu'nu duyan bilen var mı acaba? Ona ameliyat olmayı düşünüyorum ben.
ben de revizyon oldum tek kulaktan ama kulağımda hiç bi deformasyon yok sadece geriye aldı senin doktorlar kulaktan kıkırdak mı aldı acaba çok zor da bi ameliyat değl ki 10 bin verecek kadar ben bedavaya oldum devlette diğer arkadaşlara söyleyeyim kulaktan kıkırdak aldırmayın sadece geriye yatırıp törpülesin.fotoyu cevapla kısmının yanında dosya yükle var ordan yükleyebilirsin

Arkadaş lar ameliyat olanlara bi sorum olacak ameliyat olalı tam 1 ay oldu kulaklarımda sislikler indi fakat kulaklarımin arka kısmı hala gergin ve hissetmiyorum biraz sanki takma kulak gibi his veriyor bu su an normal mi bi sıkıntı mi var sizce daha ne kadar beklemem gerekir şimdiden teşekkürler

Benim bir yıla yakın hissizlik vardı,ilk aylarda hatta 6. 7. Ayda annem kulağıma dokunuyordu his varmı diye,dokundugunu anlamıyodum,yani normal

Ben genelle olucam ve doktor kepçe kulak ameliyatı asla kolay bi ameliyat değil, lokalle yapılacak bi ameliyatta değil ve sizinki hiç de kolay değil dedi. Zaten bi kısmını hastaneye veriyorsunuz. Bence de pahalı tabii ama doktorun dedikleri bana çok mantıklı geldi. İşinin ehli biri kıkırdaktan yeniden kulak yapan biri. Bu arada cevaplanın yanında dosya yükle yok ki. Evet sanırım kıkırdak ve deri çıkarılmış. Doktor da öyle dedi. Diyecek bir şey bulamıyorum. Olmaz olsun böyle işini bilmeyen beceriksiz doktorlar.

Yok farklı benim durumum. İkisi de kepçe değil ama birbirinden çok farklı duruyorlar. Birinin arkasında izler var ama dikkatli bakılınca belli oluyo. Diğeri yapışık ve üst kısmı açık. Kötü duruyorlar. Birinde izlerin gitmesi gerek diğerinde yapışıklığın açılması. Yanmışım ben kısacası. Ali Bey yapışığa müdahale edelim diyo sadece.

İz kalıyorsa kalsın goruntusu kepçe değilse,kim bakiyo kulak arkasına,bence kulağını riske atma

Valla delircem. Karar veremiyorum bi türlü. Risk olacak bir durum olacağını sanmıyorum. Çok oldu çünkü ameliyet oalalı.

canım forumdan tanımadığım için numaramı vermiyorum malesef.. ama sana özelden bana ulaşabiliceğin e posta adresi veriyorum ordan konuşabiliriz.. sen yaz ben girip gördüğümde kesinlikle cevap vereceğim.. özelden atıyorum e postamı

Merhabalar arkadaşlar ameliyat olalı 5 ay oldu ve ben biraz önce sağ kulağımın şiştiğini farkettim üst kısımda dikişlerin gerdiği yer.allah askına böyle bir şey duydunuz mu hiç cansuuuu yetiş

canım kulağın şiştiyse eğer ilk önceliğin buz koymak olsun.. ve yarın ilk işinde doktoru arayıp konusmak bilgi almak olsun gel derse doktorun hemen git görünmeye.. dikişler 6 ayına kadar gevserler minimal seviyelerde.. çok nadir bazı vakalarda tabiki oluyor bu durum kıkırdak eski haline dönmek için zorluyor dikişlerde buna izin vermiyor minimal bi gevseme payı olabilir cooook azıcık onun zorlanamsı neticesindeki bir şişlikte olabilir .. tabiki en son doktor görüp değerlendirmesi lazım sadece benim mantık yürüterek konusmamla bişey olmaz ama herhangi bir sorun yok hiç kendine evham yapma canım

Yarın sabah arayacağım müsaitse hemen gideceğim.soğuk kanlı biriyimdir normalde ama korktum enfeksiyon olmasında bebek emziriyorum çünkü://sağol Cansu rahatlattın beni .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…