Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

kıkırdak kaynamaz, kıkırdan ömür boyu hafızasını korur dikişlerde eski haline dönmemesini sağlar

Herkese merhaba, ben de ameliyat olmayı düşünenlerdenim ve foruma bu yüzden kayıt yaptırdım. Forumdaki yorumları okuyana kadar bunun basit bir ameliyat olduğunu düşünüyordum ancak yorumlar beni gerçekten korkuttu. Ayrıca 50'ye yakın estetik tekniği olması da hangi doktoru seçme konusunda işimi iyice zorlaştırdı açıkcası.

Çok fazla bilgim olmamamkla birlikte biraz internetten doktor arattım ancak bu doktorlara ait hasta yorumlarını ne yazık ki bulamadım. Dr. Arda Katırcıoğlu biraz aklıma yattı. Forumda bu doktora ameliyat olan bir arkadaşıma özelden mesaj attım ancak inaktif olduğu için geri dönüş alamadım

İstanbul'da ameliyat olup başarılı sonuçlar alan arkadaşlarım bana özelden veya buradan doktor tavsiyesi verebilir misiniz? Bu konuda yardım ederseniz gerçekten çok büyük iyiliğiniz geçer.

Ben istanbulda ali mezdegine oldum,cok şükür bir problem yasamadim,iki yılı geçti olalı memnunum ,muayenesi ücretsiz gorusun derim ,ben çok çok memnunum

Ben istanbulda ali mezdegine oldum,cok şükür bir problem yasamadim,iki yılı geçti olalı memnunum ,muayenesi ücretsiz gorusun derim ,ben çok çok memnunum

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim rkndmt. İzninizle birkaç soru sormak istiyorum. Sizin kulağınızda şu an kalıcı dikişler var mı? Varsa bu dikişleri hissediyor musunuz veya rahatsızlık veriyor mu yatarken veya dokunduğunuzda? Revizyon ihtiyacı duydunuz mu?

Kalıcı dikiş var omur boyu içte,ama gorunmuyor zaten dışardan,benim doğal kulak oldu revizyona gerek kalmadı çok şükür,suan daha rahat üstüne yatiyorum ama çok bastırınca sert olursa hafif aciyor, okadar

Reactions: eoe
Kıkırdak çıkartılarak mı oldu ameliyatınız. İlk olduğunuzdan beri açılma oldu mu ve ne kadar açıldı acaba. Bir de genel anestezi ile mi oldunuz.

klasik kepçe kulak ameliyatlarının tümünde içten kalıcı dikiş koyulur ve vakaya göre doktorun yaptığı ameliyat tarzına göre kıkırdak çıkartılır bazı doktorlar az bi miktar kıkırdak çıkartır bazı doktorlar orta kısım bölgesindeki bütün kıkırdağı cıkartır orta bölgesindeki ama bu anlattığımı anlıyabilmeniz için ameliyat videoları var internetten miğdesi kaldıran arkadaşlar izleyebilirler fikir amaçlı ama etkilenmeniz büyük olasalılık ameliyat olmayı düşünen varsa izlemesin derim etkisinde kalabilirsiniz :)

Kıkırdak çıkartılarak mı oldu ameliyatınız. İlk olduğunuzdan beri açılma oldu mu ve ne kadar açıldı acaba. Bir de genel anestezi ile mi oldunuz.

Lokalle oldum,kikirdak birazcık kazındı sanırım öyle büyük bi çıkarma işlemi olmadı,kulaklarim kepçe olmayan birinin kulağı gibi çok acilma yok ,sol bir tık daha açık sağa gore ama disardan biri anlamaz,cevremdeki samimi arkadaşlar biliyor amt olduğumu inanmiyolar çok doğal diyorlar ,eski haline gelen bi açılma yok,minicik bisey yani ,serçe parmagimi kulak arkama koyunca açılıyor yani serçe parmak rahat rahat girecek kadar bir açıklık yok kulagimda,kulagini geri itip serçe parmağını koyarak anlayabilirsin,isaret parmagim girmiyo mesela,biraz daha korkuyorum arkaya koyarken anlatabildim sanırım :) tabi ilerleyen aylarda ne olur bilemem ama 25 aydır kafam rahat her aynaya baktığımda şükür ediyorum allaha,psikolojim bozulmuştu kendime güvenin geldi,cok rahat tepeden topuz yapıyorum ,Gülben ergen yada ebru gundesin topuzlu hallerindeki gibi kulaklarim,hatta gulbenin saçları gibi kısa bile kestirmeye düşündüm kulak amt dan sonra,boyle yani benim durumym

1 yılı geçti memnunum

Eklentiler

• IMG_20160919_231348.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 383
  • IMG_20160919_231408.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 380
  • IMG_20160919_231503.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 382
Gayet güzel anlatmışsın. Teşekkür ederim.25 aydır memnun olman da ayrı bir güzel. Fiyat bilgisi verebilir misin özelden acaba. Acaba dr ankaraya ameliyat için geliyor mudur ki?

Gayet güzel anlatmışsın. Teşekkür ederim.25 aydır memnun olman da ayrı bir güzel. Fiyat bilgisi verebilir misin özelden acaba. Acaba dr ankaraya ameliyat için geliyor mudur ki?
ali mezdeğinin ankarada bürosu yok canım gelmiyor istanbulda ameliyatlarını gerçekleştiriyor

Herkese merhaba. Muvaffak Sipahioğlu'nu duydunuz mu ya da kendisine kepçe kulak ameliyatı olan var mı? Benim 3.kulak ameliyatım olucak. Çok endişeliyim. Çok acil bilgi bekliyorum.

Herkese merhaba. Muvaffak Sipahioğlu'nu duydunuz mu ya da kendisine kepçe kulak ameliyatı olan var mı? Benim 3.kulak ameliyatım olucak. Çok endişeliyim. Çok acil bilgi bekliyorum.
3 üncü kulak ameliyatınsa forumdaki meşhur doktorlardan birine ol derim kulaklarını maffetirme artık kendine yazık çünki .. o doktorun ismi dahi geçmedi forumda hangi şehirde yaşıyorsun

Ankara'da yaşıyorum. Bu doktoru bana bi plastik cerrah tavsiye etti. Eski bi doktor ve özellikle kulak yapıyo. Az ama çok iyi yorumlar da gördüm. Yaparsa bu hoca yapar dedi doktor. Başkasına gösterme bile dedi ve fiyatı çok pahalı 10 bin. O da indirim yapılmış hali.

10 bin ona vericeğine istanbulda 2 tane doktor önereyim daha ucuza denk gelsin canım 10 bin nedir yani insanları sömürüyolar

Genel anesteziyle yapıyo ve Memorial da. Önemli olan iyi olsun. Son şansım çünkü. İstanbul'da kimleri önerirsiniz? Ali Mezdeği ile de görüştüm ben. Tek kulağı yapalım 3 bin olur dedi ama benim 2 kulağımda da sorun var.

Ay canım geçmiş olsun,allah şifa versin

ali mezdeği ve zekeriya kul sana çare olacak doktorlar bunlar uçak masrafında içinde 5 6 bini geçmez heralde 10 bin verip yaptırma derim ben o doktora 10 bin tl kulak ameliyatımı olur sakın paranı çar çur etme bide 3 üncü ameliyatın aman diyim

Foto var mı nasıl beceriksiz bi doktormus kimdi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…