- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
ameliyatınız kim yaptı acaba. yazmış mıydınız göremedim de.Arkadaşlar merhaba. Ben de saçlarımı toplamadan geçen 25 yılın ardından kararımı kesinlestirip 2 hafta kadar önce kepçe kulak ameliyatı oldum. Hem ameliyat öncesi hem de sonrasında yani uzunca bir süre de çeken bilir düşüncesiyle forumu takip ettiğimi soylemeliyim. Açıkçası yüreklenmemde de payı büyük. Bu yüzden ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ameliyat lokal anesteziyle yapılıyor ve hiç bir ağrı sızı hissetmiyorsunuz. Benim kulaklarımda hem açıklık hem de büyüklükleri arasında farklılık vardı. bu ameliyatlarla kulakların büyüklükleri değişmiyor ve bu beni çok korkutuyordu ancak açıları değiştiğinde bu durum bir sorun olmaktan çıktı. Ağrılı bir ameliyat olduğu bir gerçek, özellikle ilk 3 gün biraz sancılı. Yeni duruma alışmak ve ağrılar biraz farklı geliyor insana. Ancak ağrılar ağrı kesiciyle hafifliyor ve dayanılır bir hal alıyor kesinlikle. Benim bandajlarım 3 gün kaldı ve en zor günler onlardı. Saç bandına geçtiğimde çok daha rahattım. Hala da takmaya devam ediyorum. Kulaklarımın şişlikleri 1 haftanın sonunda büyük ölçüde indi. Şu anda hafif bir şişlik ve biraz da hissizlik var bir de tatlı bir kaşıntı :) Ancak bu kesinlikle dayanilabilir bir durum özellikle bandajı çıkartıp aynaya baktığınızda kesinlikle değerdi diyorsunuz. Keşke yaptırmasaydım dedigim bir an oldu ama şimdi iyi ki diyorum. Yani demem o ki ilk 2 haftayı anlattığınızda herşeyin başını unutuyorsunuz bile. Bunu gerçekten sorun ediyorsanız siz de benim gibi geç kalmayın. Bugun keşke daha 7 yaşındayken bu islem yapılsaydı ve okul hayatımı saçımı abuk subuk şekillerde toplayarak geçirmeseydim diyorum :)