- 5 Haziran 2016
- 11
- 0
forumda hiç bu ismi görmedim olanda çıkcağını düşünmüyorum pek bu forumda ama ginede araştırmak lazımAnkarada gözde erten kılıç'a kulak estetiği olan var mı?
Ben haftaya salı günü ameliyat olacağım ama korkuyorum. Burada kulağım ne zamana kadar ağrı yapacak? Bilgilendirir misiniz isminizi çok gördüm burada sizin.forumda hiç bu ismi görmedim olanda çıkcağını düşünmüyorum pek bu forumda ama ginede araştırmak lazım
Ameliyat olalı bugun bir ay bir gün oldu.sol kulak gayet iyi lakin sağ kuşağının başına gelenler pişmiş tavuğun basına gelmemiştir.sağ külağın üst kısımları açıldı,kulak içinde deri beyazlaştı ve yığın şeklinde duruyor ayrıca kulağımın arkasından kıkırdağa atılan dikiş dışarı fırladı ha birde kulağımın arkasında beze gibi bir şey oluştu:///şuan her iki kulağımın üstüne yatabiliyorum.bant kullanmaya devam ediyorum bantı çıkardığımda özellikle sol kulağımın gerildiğini hissediyorum.her şey
fotoğrafını atabilirmisin açılan kulağının.. arkadaşlar forumlarda adı geçen doktorlara ameliyat olun derim bu ameliyat hiç bir zaman kolay bi ameliyat değildir doktorlar sadece kolay diye bahseder ameliyatdan para kaldırmak için bu ameliyat nekadar cok yapan varsa okadar iyidir o doktor.. bi fotoğrafını at bakalım nasıl olmuş kulağın yada mail veriyim ordan at ?Ameliyat olalı bugun bir ay bir gün oldu.sol kulak gayet iyi lakin sağ kuşağının başına gelenler pişmiş tavuğun basına gelmemiştir.sağ külağın üst kısımları açıldı,kulak içinde deri beyazlaştı ve yığın şeklinde duruyor ayrıca kulağımın arkasından kıkırdağa atılan dikiş dışarı fırladı ha birde kulağımın arkasında beze gibi bir şey oluştu:///şuan her iki kulağımın üstüne yatabiliyorum.bant kullanmaya devam ediyorum bantı çıkardığımda özellikle sol kulağımın gerildiğini hissediyorum.her şey
buluş aynı buluş merkez aynı merkez 2 side international'da görev yapmakta reklam kokan bir merkez yıllarca hastalar ordan dert yanmıştır ama yinede siz bilirsiniz tabi.. sırf lazerle kesiyolar diye dünyaları değiştircek halleri yok çünkü deri önemsiz önemli olan kıkırdak.. kıkırdak çıkartıyolar kıkırdağa şekil vermeye çalışıyolar iplerle düğüm atarak. yani bıcakla kesincede aynı durum kesmeyincede aynı durum malesef illaki şişicektir kulak ameliyat sonrası cünkü kulaga yabacı madde giriyor alışık olmadığı ve kıkırdağa darbeler alınıyor..Evet. Bu videoyu ben de izlemiştim. Ama ya doktor farklılığından kaynaklanan bir durum ya da sargının daha iyi olduğuna kanaat getirdiler sonradan. Bilemiyorum ama ben Bülent Cihantimur'a olmayı hiç düşünmedim zaten. Gerçekten fazla reklamları rahatsız ediyor. Ama Yücel Bey güven verdi. Konuşma sırasında mucizevi şeyler sunma vaadi de yoktu ki bence bu daha gerçekçi. İple olmamı kesinlikle önermedi. Kulağın uygun olmadığı için 6 ay sonra kesinlikle açılır ve daha fazla ağrın olur dedi. Umarım sıkıntısız bir süreç geçiririm
Kesinlikle belli değil düğününde kimse çarpmadıSağ kulağın gerçekten sıkıntılı olmuş. Şu anda kulaklarına dışarıdan bakıldığında ameliyat geçirdiğin belli oluyor mu?
Yok ağrı olmaz fazla ama kulak geriliyo ilk aylar bir de ilk gün kalçadan iğneyi talep edin ağrı kesiciyi çünkü ilk gün agriyo o baya azaltiyo ben revizyon olduğum 2. Ameliyatta vurmadilar gerek yok dediler o gün majezik yutunca rahatladı yoksa dayanamazdimhaftaya salı günü ameliyatım var ama şimdiden korkmaya başladım ve seneye üniversiteye hazırlanacağım. ağrılar çok oluyor mu?
Evet 1 tanesi açıldı kulağımın kulak kıkırdağı direniyo başta yapisikti sonradan açıldı ameliyatta en çok vakit harcadığı kulağım açıldı ama revizyon zor değil yakinim da 2 kişinin de açıldı onlarda revizyon oldu cokkk memnunum yegenim var 10 aylık onun da kepçe oldu kulakları ona da ameliyat yolu göründü şimdidensiz revizyonu kulaklarınız açıldığı için mi oldunuz? ve memnun musunuz
Evet 1 tanesi açıldı kulağımın kulak kıkırdağı direniyo başta yapisikti sonradan açıldı ameliyatta en çok vakit harcadığı kulağım açıldı ama revizyon zor değil yakinim da 2 kişinin de açıldı onlarda revizyon oldu cokkk memnunum yegenim var 10 aylık onun da kepçe oldu kulakları ona da ameliyat yolu göründü şimdiden
Mail ver istersen ordan atayım cansufotoğrafını atabilirmisin açılan kulağının.. arkadaşlar forumlarda adı geçen doktorlara ameliyat olun derim bu ameliyat hiç bir zaman kolay bi ameliyat değildir doktorlar sadece kolay diye bahseder ameliyatdan para kaldırmak için bu ameliyat nekadar cok yapan varsa okadar iyidir o doktor.. bi fotoğrafını at bakalım nasıl olmuş kulağın yada mail veriyim ordan at ?
attım özeldenMail ver istersen ordan atayım cansu