Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Merhaba. Ben de bu cuma Estetik International'da Yücel Sarıaltın'a lazerle kepçe kulak ameliyatı olacağım. 5 gün sargı sonrasında da 5 gün gece gündüz tenisçi bandı takacağım söylendi ilk görüşmede. Lazerin normal ameliyattan tek farkı bistürü yerine lazerle kesinin yapılması. Bu da şişmeyi, morarmayı azaltıyor dediler. Ama benim asıl sorunum şu ameliyattan 5 hafta sonra düğünüm var. Şişlikler, morluklar en azından dışarıdan belli olmayacak kadar geçer mi sizce?

Ameliyat olalı bugun bir ay bir gün oldu.sol kulak gayet iyi lakin sağ kuşağının başına gelenler pişmiş tavuğun basına gelmemiştir.sağ külağın üst kısımları açıldı,kulak içinde deri beyazlaştı ve yığın şeklinde duruyor ayrıca kulağımın arkasından kıkırdağa atılan dikiş dışarı fırladı ha birde kulağımın arkasında beze gibi bir şey oluştu:///şuan her iki kulağımın üstüne yatabiliyorum.bant kullanmaya devam ediyorum bantı çıkardığımda özellikle sol kulağımın gerildiğini hissediyorum.her şey

Evet. Bu videoyu ben de izlemiştim. Ama ya doktor farklılığından kaynaklanan bir durum ya da sargının daha iyi olduğuna kanaat getirdiler sonradan. Bilemiyorum ama ben Bülent Cihantimur'a olmayı hiç düşünmedim zaten. Gerçekten fazla reklamları rahatsız ediyor. Ama Yücel Bey güven verdi. Konuşma sırasında mucizevi şeyler sunma vaadi de yoktu ki bence bu daha gerçekçi. İple olmamı kesinlikle önermedi. Kulağın uygun olmadığı için 6 ay sonra kesinlikle açılır ve daha fazla ağrın olur dedi. Umarım sıkıntısız bir süreç geçiririm

Sağ kulağın gerçekten sıkıntılı olmuş. Şu anda kulaklarına dışarıdan bakıldığında ameliyat geçirdiğin belli oluyor mu?

fotoğrafını atabilirmisin açılan kulağının.. arkadaşlar forumlarda adı geçen doktorlara ameliyat olun derim bu ameliyat hiç bir zaman kolay bi ameliyat değildir doktorlar sadece kolay diye bahseder ameliyatdan para kaldırmak için bu ameliyat nekadar cok yapan varsa okadar iyidir o doktor.. bi fotoğrafını at bakalım nasıl olmuş kulağın yada mail veriyim ordan at ?

buluş aynı buluş merkez aynı merkez 2 side international'da görev yapmakta reklam kokan bir merkez yıllarca hastalar ordan dert yanmıştır ama yinede siz bilirsiniz tabi.. sırf lazerle kesiyolar diye dünyaları değiştircek halleri yok çünkü deri önemsiz önemli olan kıkırdak.. kıkırdak çıkartıyolar kıkırdağa şekil vermeye çalışıyolar iplerle düğüm atarak. yani bıcakla kesincede aynı durum kesmeyincede aynı durum malesef illaki şişicektir kulak ameliyat sonrası cünkü kulaga yabacı madde giriyor alışık olmadığı ve kıkırdağa darbeler alınıyor..

haftaya salı günü ameliyatım var ama şimdiden korkmaya başladım ve seneye üniversiteye hazırlanacağım. ağrılar çok oluyor mu?

haftaya salı günü ameliyatım var ama şimdiden korkmaya başladım ve seneye üniversiteye hazırlanacağım. ağrılar çok oluyor mu?
Yok ağrı olmaz fazla ama kulak geriliyo ilk aylar bir de ilk gün kalçadan iğneyi talep edin ağrı kesiciyi çünkü ilk gün agriyo o baya azaltiyo ben revizyon olduğum 2. Ameliyatta vurmadilar gerek yok dediler o gün majezik yutunca rahatladı yoksa dayanamazdim

siz revizyonu kulaklarınız açıldığı için mi oldunuz? ve memnun musunuz
Evet 1 tanesi açıldı kulağımın kulak kıkırdağı direniyo başta yapisikti sonradan açıldı ameliyatta en çok vakit harcadığı kulağım açıldı ama revizyon zor değil yakinim da 2 kişinin de açıldı onlarda revizyon oldu cokkk memnunum yegenim var 10 aylık onun da kepçe oldu kulakları ona da ameliyat yolu göründü şimdiden

Gecmiş olsun simdiden. Kaç ay sonra oldunuz peki revizyonu? Bir de kulağınız hala sert mi üzerine yatabiliyor musunuz ya da ellediğiniz zaman elinize ip felan gelmiyor değil mi? Beni biraz bilgilendirir misiniz cidden biraz korkmaya başladım.

Arkadaşlar merhaba,bu amt doktorların söylediği gibi cok basit bir amt değil,d doktorlar amt yapar,biz oluruz ve sureci yaşayan biziz,tecrubeli biri olarak bunu söyleyebilirim,ben amt olalı 2 ay sonra 2 yıl bitecek,suan kuafore her gittiğimde kaç defa uyarıyorum,uc hafta önce gittim yıkarken saçı kulak arkası falan da,patir kutur yıkıyorlar okadar acidiki bağırdım,ama amt olmadan önce rahattı,art amt olduğumu söylüyorum surekli kuaforde,sag kulağıma biraz sert dokundu durularken morardi kulağım,aradan iyi yılda geçse böyle şeyler olabiliyor,yani amt ol ve bir ayda normal hayat muhabbeti saçma,cok dikkat etmek lazım,giyinirken özellikle,kucaginiza bebek alırsanız almayın derim,benim kulagimi çekmişti komşunun oğlu,koptu sandım kulak,sunu soyliyim surekli dikkat etmek lazım,kikirdaklar eskisi kadar yumuşak değil,sanirim yıllar geçtikçe eskisi gibi olur,bu sıcaklarda büyük rahatlık,yika topla çık evden,herseye degiyor.amt olmadan önce herşey cok kolay sanıyordum,yasayince goruyorsunuz sureci zaten,tabi kişiden kişiye değişir,ama çokta değişeceğini sanmıyorum,sonucta iplerle tutturulan bi kıkırdak var ortada,herzaman dikkat edeceğiz.gecmis olsun herkese

Mail ver istersen ordan atayım cansu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…