Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Agrilarin ne durumda canim ? Benim takildigim tek nokta da bu
tatlım ilk hafta gerçekten kıvrandıran bir ağrın oluyor benim ağrımı ağrı kesici kesmedi 2. hafta zaten kulaklarını biraz daha açmaya başlıyorsun-yani ilk hafta doktorum bana açma dedi- 2. hafta daha da iyileşiyor ama o zaman da hafif bir şişlik oluyor şahsen ben 5 hafta bandana taktım (gece-gündüz) sonraki 3 hafta da sadece geceleri taktım şuanda 9. haftamdayım hiçbir ağrım yok üzerinede yatıyorum bir sorun olmuyor sormak istediğin başka bir şey olursa sorabilirsin canım...

Gercekten icim biraz rahatladi. Ben o kikirdagin 1 yil boyunca iyilesmedigini duymustum. Ameliyat olali 1 yil oldu hala aciyor diyenler var

Resim ekleyebilirmisiniz ?

Tüm yaşadıklarınızı bence anlatın karar aşamasından itibaren :)
okulda gerçekten çok canım sıkılıyordu herkes saçını bağla falan diyordu ve insanın ister istemez morali bozuluyor bende iyice araştırdım ve muğla'ya gittim doktorumla görüştüm ve randevu aldım gerçekten çok heyecanlı bir bekleyiş sonra ameliyat günüm geldi lokal anesteziyle oluyorsun zaten sadece 1 tane iğneyi hissediyorsun sonrasında hiçbir şey hissetmiyorsun 4 saat sonunda ağrıların başlıyor gerçekten ben ağrılarımdan 1 hafta uyuyamadım sanırım 2 ya da 3 hafta olması lazım dikişlerim alındı yukarıda da belirttim zaten süreç böyle devam etti ben çok memnunum çok şükür :) başka bir şey sormak istersen yardımcı olabilirim iyi günler :)

geçmiş olsun

Önce ki ve sonra ki halini merak ediyorum :)

Arkadaşlar merhaba. Ben de saçlarımı toplamadan geçen 25 yılın ardından kararımı kesinlestirip 2 hafta kadar önce kepçe kulak ameliyatı oldum. Hem ameliyat öncesi hem de sonrasında yani uzunca bir süre de çeken bilir düşüncesiyle forumu takip ettiğimi soylemeliyim. Açıkçası yüreklenmemde de payı büyük. Bu yüzden ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ameliyat lokal anesteziyle yapılıyor ve hiç bir ağrı sızı hissetmiyorsunuz. Benim kulaklarımda hem açıklık hem de büyüklükleri arasında farklılık vardı. bu ameliyatlarla kulakların büyüklükleri değişmiyor ve bu beni çok korkutuyordu ancak açıları değiştiğinde bu durum bir sorun olmaktan çıktı. Ağrılı bir ameliyat olduğu bir gerçek, özellikle ilk 3 gün biraz sancılı. Yeni duruma alışmak ve ağrılar biraz farklı geliyor insana. Ancak ağrılar ağrı kesiciyle hafifliyor ve dayanılır bir hal alıyor kesinlikle. Benim bandajlarım 3 gün kaldı ve en zor günler onlardı. Saç bandına geçtiğimde çok daha rahattım. Hala da takmaya devam ediyorum. Kulaklarımın şişlikleri 1 haftanın sonunda büyük ölçüde indi. Şu anda hafif bir şişlik ve biraz da hissizlik var bir de tatlı bir kaşıntı :) Ancak bu kesinlikle dayanilabilir bir durum özellikle bandajı çıkartıp aynaya baktığınızda kesinlikle değerdi diyorsunuz. Keşke yaptırmasaydım dedigim bir an oldu ama şimdi iyi ki diyorum. Yani demem o ki ilk 2 haftayı anlattığınızda herşeyin başını unutuyorsunuz bile. Bunu gerçekten sorun ediyorsanız siz de benim gibi geç kalmayın. Bugun keşke daha 7 yaşındayken bu islem yapılsaydı ve okul hayatımı saçımı abuk subuk şekillerde toplayarak geçirmeseydim diyorum :)

geçmiş olsun canım insallah hep böyle mutlu olur yüzün güler :)

Herkese merhaba bu kepçe kulak konusundan dolayı bu forma üye olmuştum 2011 - 2012 yıllarında belki. 2011 yılında bu ameliyatı ankaradan Savaş Serel ' e ameliyat oldum ve ameliyatı cebeci hastanesinde normal anestezi altında yaptı. ameliyat sonrası çok iyiydi fakat yaklaşık 1 yıl sonra sag kulağım açılmaya başladı giderek diğerinden farklı oldugunu belli ediyordu. Savaş Bey ardından çukurambar taraflarında özel bir yer açtı ve beni kontrollerim için özel muayanesinde ekstra ücret isteyerek kontrol etmek istedi v.s bu ameliyatın bu kadar olaacagını normal falan dedi ardından daha da gitmedim. 2016 yılına kadar bekledim ve tabiki de araştırdım en sonunda 3 gün önce Acıbadem hastanesinde Ercan CİHANDİDE ye tekrar ameliyat oldum. şuan çok mutluyum tabi zaman geçtikce neler oldugunu burdan size anlatacagım. 2. ameliyatta 1.ye ait farklı kesitylerin olması sıkıntılı bir durummuş biraz ağrı var ama sonucu mükemmel bekliyorum. zaman sonra tekrar yazarım herkese mutlu foırumlar. ( baska bir baslıkta daha yzacagım şimdi bunu :)

Aradığım kişi :)

Geçmiş olsun nasılsınız şimdi memmunmusunuz bende Ercan beyi düşünüyorum da.

Merhaba arkadaşlar.geçtiğimiz cuma (6mayıs)lokal anesteziyle kepçe kulak ameliyat-ı oldum bugün 3 .günüm zor bir ameliyat değil lakin sıkıcı bir ameliyat ağrılardan ziyade bandaj çok rahatsız edici:/hareketleriniz kısıtlanıyor yemek yerken yatarken Konuşurken sürekli diken üstünde oluyorsunuz cuma günü sargıların Alınacak bandaja geçeceğiz beni ne beklıyor gerçekten cok merak edıyorum.bu arada ameliyat-ı İzmir'de oldum.

izmirde hangi doktora oldun.. gecmis olsun umarım iyi sonuç cıkar ortaya

Meraba mineli hanm. Ameliyatımdan 6 ay geçti şuan ama farklı bir şehre gittim. Acaba diğer devlet hastanesinde ücretsiz olabilir miyim? Yoksa 18 yaş geçti mi derler

Yaşla alakası Yok ameliyatı olduğun doktora gidip memnun deilim dediğinde yapmak zorunda devlette olan pek cok tanıdığım ücret ödemedi ben de devlette oldum revizyona para alinmiyor

Meraba mineli hanm. Ameliyatımdan 6 ay geçti şuan ama farklı bir şehre gittim. Acaba diğer devlet hastanesinde ücretsiz olabilir miyim? Yoksa 18 yaş geçti mi derler
Ben kurul raporuyla olmuştum raporun olsa sorun olmazdi aynı doktor ücret almaz. aynı hastanenin diğer doktorlari veya başka hastane ücretli mi yapar bilemiyorum o konuda bilgim yok muayene olup sor ama kendi doktoruna olursan almiyor

arkadaşlar tekrar merhaba ben 3 bucuk ay önce oldum bu ameliyatı şişliğim kızarıklığım yok sadece sert kulağım görüntüsünden de gayet memnunum ama size sormak istediğim kulağımın arkasındaki dikişler hala duruyo doktorum düşecek kendiliğinden demişti ama bu konuda bi bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…