Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Bende epeydir araştırıyorum bu ameliyatı fakat ali mezdegi mi yoksa ercan cihandide mi arasında kararsız kaldım bu doktorlara ameliyat olan yada bi fikri olan varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

ali mezdeği olan var forumda ama ercan cihandide olanlar piyasada yok malesef biraz gerileri giderseniz ali mezdeğiye ameliyat olanları görürsünüz yorumlarını

Bende Ercan Bey'de karar kıldım Temmuz sonu gibi olacağım inşallah.

Merhaba arkadaşlar bugun ameliyat olalı 16 gün oldu kulaklarım halen şiş ve mor sayılır sağ kulağımın üst kısmında hafif açılma varAyrıca kuşağımın içindebeyaz bir çizgi oluştu neden olabilir bilgisi olan var mı?

şiş olması normal ama 16 güne kadar morluklar geçmeliydi demekki cilt yapınızla alakalı bi durum hassas bi cildiniz var demekki bu yüzden bukadar uzun sürmüş morluk.. kulağının fotoğrafını atarsan daha mantıklı bi cevap verebilirim beyaz çizgiyle alakalı

Eklentiler

• image.jpeg
    24 KB · Görüntüleme: 448
Fotografta pek belli olmuyor anca bu fotografi çekebildim
ben bir çok kepçe kulak ameliyat videosu izledim hepside arkadan kesiyle yapılır .. üstte ince kılcak bi çizik gibi bi çizik var onu diyosun galiba.. neşterle yanlıslıkla doktor orayı arka taraftan kıkırdak çıkartmak isterken fazlalık orayıda yanlıslıkla çizmiş olabilir veyahhuda cildin hassas bu çizgi ödem geçince ödemle beraber geçicektir 2 sinden biri ödem olup olmucagını anlıyabilmek için bi 1 ay tamamen bitsin ozaman iyi anlarız.. ben çizgiyi ip diye sanıyordum ipmi bırakmıs diyede ipe benzemiyor gibi. tekrar gecmis olsun.

1 yıl oldu

Eklentiler

• IMG_20160524_021100.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 455
  • IMG_20160524_021120.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 429
  • IMG_20160524_021149.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 440
  • IMG_20160524_022300.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 444
  • IMG_20160524_022524.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 437
Cansu öncelikle ilgilendiğin Cvp verdiğin için çok teşekkür ederim .bugun 20.günüm morluklar geçti sayılır şişlik devam ediyor azda olsa .kulağımın içinde ki beyaz çizgi halen var daha doğrusu deri beyazlaşmış :S birde sağ kulağımın arkasında beze gibi bir şey oluşmuş göremiyorum da ne dir diye.bu arada sen ameliyat olmuşmuydun??

kulak derisini uzunlamasına kestikten sonra aletlerle deriyi gerdiriyolar ve deri fazlalıgını cıkartıyo zamanla geçer o fazla kafaya takma senin cildin cok hassas bi cilt benim anladıgım kadarıyla şişlik yani ödem biraz geç geçer oda cok normal cogu hastada böyledir bu ama morluklar hastadan hastaya değişir tabi 10 günde 15 günde morlukları tamamen geçende var .. yok ben ameliyat olmadım canım ama 7 yıldır forumdayım cok bilgilendim bu konuda o yüzden siz arkadaslarım evham yapmamaları konusunda bilgilendiriyorum sadece..

Arkadaslar benim revizyon olmam icin daha sure gecmesi lazimmis sanirim ama bur kulagim tam istedigim gibi yarin dugun var ve elbiseme uygun agir ve uzun bir kupe kullanicam o kulagimda sizce sorun olur mu acilmasini tesvik eder mi korkuyotum az once denedim baya agir geldi kulagima ama takmak istiyorum sizce zarar verir mi takanlar ne kadar sure de takmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…