Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

merhaba ben buraya kepçe ameliyatı olduğum zamanda yazmıştım şimdi 3 ay geçti kulaklarımın şişiliği çok az indi,morluklarda gitti fakat kızarıklıklar kaldı ilk başta kulaklarım tam istediğim gibiydi ne çok yapışık ne de açıktı fakat şişliğinden dolayı göstermeyi sevmiyordum kulağımı,fakat sonra sağ kulağımın düzhün yani arkaya yapışık olduğunu ama sol kulağımın üst bölümünün açık oldğunu farkettim ve cidden çok kötü duruyor,benim gibi takıntılı bi insansanız ikisinin birbirine benzememesi sinirimi bozuyor genede saçlarımı topluyorum sonuçta o kadar acılar çekmişim kepçe kalmış olsa bile toplardım fakat şu anlık çok gözüme batıyor,bazıları 6 ayda anca kulak toparlanıyor dedikleri için daha beklicem belki sol kulağımın şişiliği iner ve arkaya yapışır diye fakat artık öyle bir şey olcağını düşünmüyorum buraya yaptırmayın diye yazmıyorum ama yaptırırsanız böyle bir problemle karşılaşabilirsiniz diye söylüyorum,3 ay geçtiğine rağmen halatenisçi bandını da çıkarmadım çünkü az da olsa kulağımın arkasında dikişler kaldı ve takmassam açılacağını düşünüyorum yaptıranlar kendini ne zaman rahat hissetmeye başlarsa takmamaya başlasın çünkü herkesin iyileşme zamanı,düşünceleri farklıdır.Umarım 6.aya kadar sol kulağım düzelir düzelmesse yeniden o kulak için ameliyat olabilirim.

merhaba ben buraya kepçe ameliyatı olduğum zamanda yazmıştım şimdi 3 ay geçti kulaklarımın şişiliği çok az indi,morluklarda gitti fakat kızarıklıklar kaldı ilk başta kulaklarım tam istediğim gibiydi ne çok yapışık ne de açıktı fakat şişliğinden dolayı göstermeyi sevmiyordum kulağımı,fakat sonra sağ kulağımın düzhün yani arkaya yapışık olduğunu ama sol kulağımın üst bölümünün açık oldğunu farkettim ve cidden çok kötü duruyor,benim gibi takıntılı bi insansanız ikisinin birbirine benzememesi sinirimi bozuyor genede saçlarımı topluyorum sonuçta o kadar acılar çekmişim kepçe kalmış olsa bile toplardım fakat şu anlık çok gözüme batıyor,bazıları 6 ayda anca kulak toparlanıyor dedikleri için daha beklicem belki sol kulağımın şişiliği iner ve arkaya yapışır diye fakat artık öyle bir şey olcağını düşünmüyorum buraya yaptırmayın diye yazmıyorum ama yaptırırsanız böyle bir problemle karşılaşabilirsiniz diye söylüyorum,3 ay geçtiğine rağmen halatenisçi bandını da çıkarmadım çünkü az da olsa kulağımın arkasında dikişler kaldı ve takmassam açılacağını düşünüyorum yaptıranlar kendini ne zaman rahat hissetmeye başlarsa takmamaya başlasın çünkü herkesin iyileşme zamanı,düşünceleri farklıdır.Umarım 6.aya kadar sol kulağım düzelir düzelmesse yeniden o kulak için ameliyat olabilirim.
Cnm bu sorunu ben dahil yaşamayan yok doktorlar sanırım kıkırdaği tam cozememisler 5 bine ameliyat olan arkadaşım da aynı sorunu yaşadı 750 TL ye olan da revizyon olmayan yok gibi bisey ama korkmayın revizyon zor değil ben forumu başından itibaren okuduğum için basıma böyle bisey inş gelmez diye ameliyata girdim ama maalesef 10. Gün revizyonluktu tek kulagim açılan kulak bandana ile kesinlikle yatmiyor bosuna takma bu arada revizyonda yapılan iğne canimdan can aldı ama değdi :)

Yaşla alakası Yok ameliyatı olduğun doktora gidip memnun deilim dediğinde yapmak zorunda devlette olan pek cok tanıdığım ücret ödemedi ben de devlette oldum revizyona para alinmiyor
Hangi devlet hastanesinde oldunuz acaba ?

Arkadaşlar bayan plastik cerrah varmi bildiğiniz ? İstanbul yada ankarada ?

Selam,kulaginiz sisi indiğinde geri yatmaz,siste olsa geride olur zaten,bariz bir açılma yoksa zamanla alışırsınız,insanlara bakin kulakları birbirinden farklı,çok ciddi kepçe hal alırsa revizyon olursunuz,geçmiş olsun,benimde sol daha açık çok inceleyince öyle geliyor,zamanla netlesir ,inş revizyona gerek kalmaz

Hangi devlet hastanesinde oldunuz acaba ?
Eskişehir ama şimdi yeni burun ameliyati olan bi arkadaş artık ücretsiz estetik gerceklesmiyor dedi geçen aydan itibaren kalkmış dedi çarşamba gunu burun estetiği için muayeneye gittiğimde ogrenirim artık devlette burunu da olucam ama farklı doktora

10 ay olmak uzere ara ara acır hala kivrilmaz ama mutluyum buna da sukur

Eklentiler

• IMG_20160321_001128.jpg
    IMG_20160321_001128.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 591
  • IMG_20160321_001149.jpg
    IMG_20160321_001149.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 532
10 ay olmak uzere ara ara acır hala kivrilmaz ama mutluyum buna da sukur
Önceki hali nasıldı ? Şuan gercekten cok guzel görünüyor maasallah. Iyilesmiyor işte bi türlü bundan dolayi cok cekiniyorum ben :KK43:

Estetik international ile görüştüm. Liste fiyatı 6000 ama 4500 olur dediler. Lazerle kesilip yapıp fazla kıkırdağı kesip, lazerle kıkırdağı yumuşatıp, iç dikiş atıp tekrar dış dikişsiz lazerle kapatiyolarmış. Yani benim anladığım içte dikiş var dista yok. Bandaj takmiyomuşsun. Bandana yeterliymiş. Sargı yok dediler. Ne dersiniz :KK43:(

Estetik international ile görüştüm. Liste fiyatı 6000 ama 4500 olur dediler. Lazerle kesilip yapıp fazla kıkırdağı kesip, lazerle kıkırdağı yumuşatıp, iç dikiş atıp tekrar dış dikişsiz lazerle kapatiyolarmış. Yani benim anladığım içte dikiş var dista yok. Bandaj takmiyomuşsun. Bandana yeterliymiş. Sargı yok dediler. Ne dersiniz :KK43:(
içteki dikişin sebebi kıkırdak eski haline gelmesin kalıcı dikiş koyuyolar bu sebepten ötürü.. bunuda bülent cihantimur buldu galiba bu yöntemi bu tarz yeniliklerle uğraşan bir doktor ama bilemiyorum size samimi geldiyse karar sizde

Bandaj ilk iki gün takilmali enfeksiyon riski olabiliyor bandaj steril zaten bandaj çıkınca 48 saatte dikisler kavuşuyor banyo yapilabiliyor

X