O dediğiniz şey bende de var ben gittim ama daha yeni seninki geçicek bunlar dedi
Doktor bana IP dediydi ilk fark ettiğimde ama iple alakası yok kıkırdak buBenimki geçmedi hala orda bi sivri bisey var,muhtemelen ip ucu diye dusunuyorum, 10 aylıkken doktora gittiğimde söylemedim hiç,bakınca belli olmuyo dokunup hafif bastırınca anlaşılıyor, çokta önemli değil
Herkese merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun. Ben 21 yaşında üniversite 2. sınıf öğrencisiyim, yaklaşık 2 buçuk ay önce Ali Mezdeği'ne ameliyat oldum ve sizinle yaşadıklarımı paylaşıyım istedim. Aslında uzun zamandır yazıyım diyodum fakat vakit bulamadım. Ameliyat olanlar ve düşünenler bunun çaresi olmadığını söylerken aranızdan biri insanlar ameliyatları başarılı olunca tekrar gelip buraya yazmıyolar başarısız geçenler yazıyo dertlerni söylüyo demişti haklıymış bende ameliyat öncesi her gün takip eder 2 3 defa siteye bu başlığa bakardım ama derdime çare bulunca fırsat bulup giremedim neyse ben anlatıyım bende herkes gibi yıllarca bu derde muzdariptim çok sıkıntı yaşadım hele lise ve üniv de işler daha da zordu arrtık insanlar fark etmişlerdi bile bence ama çaktırmıyolardı sanırım :) ben ilk defa lise sondayken aileme durumu anlattığımda da hiç bir anne baba gibi bana toz kondurmayıp kulaklarımın sorunu olmadığını söyleyip olayı sarkıttılar ama sorun barizdi tabikide ve geçen zamanlar sonucu canıma tak etti ve tekrar açtım konuyu ve beni anladılar. Sizde derdinizi anlatın kendinizi bunun sizi nasıl rahatsız ettiğini hiç bi anne baba arkadaşlarınız çevreniz yada ailenizin direk içinde dahi kötü hissetmenizi istemez benimkilerde beni anlayıp kabul etti şükür ve karar verdik ama doktor seçemdim. Aslında bu sayfa baya yardımcı oldu çok şey öğrendim benim bu konudaki tek kıstasım iple ameliyat olmamaktı onun dışınds tekniklerle pek ilgilenmedim tek istediğim derdime derman olmasıydı ve bi kaç doktor gezdim en çok bu sayfada da bahsi geeçenleri ve ali beyi seçtim. Aralığın 29 unda ameliyatımı oldum ve bi oh çektim inanın ameliyatdan korkmam derken o masaya yattığımda titriyodum neyse başarılı geçti bandımı takıp evime gittim. Bu konuda hiç mütevazi olamıcam ilk gece berbattı ki benim acı eşiğim yüksektir ama uyumak hayaldi sabah olana kadar işkence gibiydi herşey ve sonrakigünde aynı geçti. Doktorum bandajın yani bandaj denen de bildiğin saç bandajı altında da gazlı bez gibi bişy vardı ama daha yoğun ve ağırı aşırı baskı yapıyomuş ve ben üçüncü günü beklemeden bandajımı giidip çıkarttım sonrasında da soktorum bnadajı iki üç gün sürekli tak sonra gerek yok demişti ama bn korktuğum için bandaj çıktıktan sonrada şu annelrimizim tülbentlerini gevşek şekild bağladım yaralarımda hava alsın ve iyileşsin diye. İlk banyo vs çok zordu yani saçlarınızı açınca ölümcül bi baskı oluyo ve bu geçmicek diyosunuz ama korkmayın geçiyo:) valla şuan harika kulakarım var iananın çok uzatmayıp çok irdelemeden yaptırın bunu rahatlamak herşeye değer şaçlarınızı toplamak <3 Her doktoru gezip bakın arkadaşlar aklınızda acaba şuna gitsem dha mı iyidi kalmasın hangi doktor size güven veriyosa ona olun ameliaytı ki içiniz rahat etsin ben çok doktor gezdim babm çokdoktor buldu bende öyle hepsiyle tek tek görüştüm ama içim ali beye ısındı çok sıcak bi doktor ve açıksözlü yani bana asla açılmaz banagüven ikisi birebir aynı olur demedi eğer deseydi vazgeçerdim çünkü kimse bunun garantisini veremez. Sizde her doktoru gezin fikir alın ve kendinizi emanet edin. Ve bu arada açılma var mı diceksinizdir ilginç ama ilk yapıldığında yapışıktı kulaklarım hatta beğenmedim çok yapışık dşye şuan da çok az açıldı ve harika oldular bence. Önceki hali yok bende foto olarajk ama küçüklük fotosu bulup istyene özelden yollayabilirim. şuan akllıma gelenler bunlar arkadaşlar insan yardımcı olucak soru sorabilicek birini arıyo bu dönemde bende size yardımcı olmak isterim eğer sorularınız varsa :) ve son olarak kendinizi nasıl mutlu hissediyosanız onu yaptırın kimseye bakmayın hepinize tekrar geçmiş olsun :)
iyi akşamlar burayı okuya okuya ezberledim sanırım artık:) Artık tam karar vermiş bulunuyorum ay sonunda muayenelere gideceğim ve doktor seçimi yapacağım. Fikirlerinizi almak istiyorum bilgisi olanlardan. 3 doktorla görüşeceğim Ali Mezdeği, Zekeriya Kul, Ercan Cihandide. Açıkçası çok korkuyorum bakalım hangi görüşme bana cesaret verecek.
hadi hayırlısı bakalım :) ilk tercihin bana kalırsa ali mezdeği ile zekeriya kulu görmek olsun ilk bu 2 doktoru gör sonra ercan cihandideye görün 3 olarak sıralamayı böyle yap derim :)iyi akşamlar burayı okuya okuya ezberledim sanırım artık:) Artık tam karar vermiş bulunuyorum ay sonunda muayenelere gideceğim ve doktor seçimi yapacağım. Fikirlerinizi almak istiyorum bilgisi olanlardan. 3 doktorla görüşeceğim Ali Mezdeği, Zekeriya Kul, Ercan Cihandide. Açıkçası çok korkuyorum bakalım hangi görüşme bana cesaret verecek.
rica edrrim canım soruların vars cevaplarım :)Ali Bey'e ameliyat olmuşsunuz sanırım yazınızı dikkatle okudum:) Böyle olumlu şeyler okumak çok cesaret veriyor, teşekkür ederim paylaşımınız için.
İzmirden gideceğim için ulaşımdan ve tek günde halletmem gerektiği için ilk sırada Ercan Bey olacak:) Ali Bey en son:)hadi hayırlısı bakalım :) ilk tercihin bana kalırsa ali mezdeği ile zekeriya kulu görmek olsun ilk bu 2 doktoru gör sonra ercan cihandideye görün 3 olarak sıralamayı böyle yap derim :)
Hangi doktorlar? Görüşme yaptınız mı?Bende şuan 2 doktor arasındayım
Hangi doktorlar? Görüşme yaptınız mı?
Kayseride herhangi bi doktora ol diye tavsiyede bulunayim ama sen yine de git istanbulda ol mineli demişti dersin ikisinden de memnun kalmayacaksin (kayseri eğitim ve araştırma hastanesinde olabilirsiniz ordaki plastik cerrahlari araştırabilirsiniz en iyi hekim yorumlarına bak googleden)yok kayserideyim o yüzden tek günlük gideceğim o da büyük ihtimal ercan bey olacak diğeride ali mezdeği
Kayseride herhangi bi doktora ol diye tavsiyede bulunayim ama sen yine de git istanbulda ol mineli demişti dersin ikisinden de memnun kalmayacaksin (kayseri eğitim ve araştırma hastanesinde olabilirsiniz ordaki plastik cerrahlari araştırabilirsiniz en iyi hekim yorumlarına bak googleden)
Oyle doktor yok derken? Plastik cerrahların hepsi yapiyo sen mhrs den sıra alıp bi gorus bence doktorlarla kayseri gibi gelişmiş bi şehirde iyi doktor illaki vardır neyse ben uyarmış olayım geçmiş olsun şimdiden ali mezdegi 3.5 ercan cihandide 5 bin ameliyat ücreti ikisine de olan bu forumdan tanıdıklarım vardı benim tanıdıklarım memnun deildi forumu 1. Sayfadan itibaren okudugumdan pek çok tanıdığım oldu benim tanıdıklarım bi daha girmiyo foruma bu konuyu kapadilar kimisi revizyon olacaktı ne durumdalar bilmemKayseri'de öyle doktor yok ki.
İşin ustaları varken güvenemem zaten aşırı bir sorunum yok kepçe bile denmeyebilir ama memmun değilim çok fazla doktoru ugraştıracağını sanmıyorum.
Oyle doktor yok derken? Plastik cerrahların hepsi yapiyo sen mhrs den sıra alıp bi gorus bence doktorlarla kayseri gibi gelişmiş bi şehirde iyi doktor illaki vardır neyse ben uyarmış olayım geçmiş olsun şimdiden ali mezdegi 3.5 ercan cihandide 5 bin ameliyat ücreti ikisine de olan bu forumdan tanıdıklarım vardı benim tanıdıklarım memnun deildi forumu 1. Sayfadan itibaren okudugumdan pek çok tanıdığım oldu benim tanıdıklarım bi daha girmiyo foruma bu konuyu kapadilar kimisi revizyon olacaktı ne durumdalar bilmem
Konuş tabi ama bire bir gor kulakları cnm hastalardan foto iste arkadan yandan önden ben konustum gordum whatsaptan sağ olsunlar hep attılarEvet plastik cerrahların hepsi yapıyor ama nasıl yapıyor ne kadar tecrübeliler herkese güvenemezsin Ercan beyin yaptığı 4 kişi ile konuştu 1 seneye yaklaşıyorlar hepside memmun.Ali Bey'in bir kaç tane memmun olmayan hastası var o da normal.
Ücret o kadar önemli değil sonuçta tek seferlik yaptırıyoruz
bende izmirdeyim neresinden ? anladım hadi hayırlısı bakalım :)İzmirden gideceğim için ulaşımdan ve tek günde halletmem gerektiği için ilk sırada Ercan Bey olacak:) Ali Bey en son:)