Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

O dediğiniz şey bende de var ben gittim ama daha yeni seninki geçicek bunlar dedi

Benimki geçmedi hala orda bi sivri bisey var,muhtemelen IP ucu diye dusunuyorum, 10 aylıkken doktora gittiğimde söylemedim hiç,bakınca belli olmuyo dokunup hafif bastırınca anlaşılıyor, çokta önemli değil

Benimki geçmedi hala orda bi sivri bisey var,muhtemelen ip ucu diye dusunuyorum, 10 aylıkken doktora gittiğimde söylemedim hiç,bakınca belli olmuyo dokunup hafif bastırınca anlaşılıyor, çokta önemli değil
Doktor bana IP dediydi ilk fark ettiğimde ama iple alakası yok kıkırdak bu

Son düzenleme:

iyi akşamlar burayı okuya okuya ezberledim sanırım artık:) Artık tam karar vermiş bulunuyorum ay sonunda muayenelere gideceğim ve doktor seçimi yapacağım. Fikirlerinizi almak istiyorum bilgisi olanlardan. 3 doktorla görüşeceğim Ali Mezdeği, Zekeriya Kul, Ercan Cihandide. Açıkçası çok korkuyorum bakalım hangi görüşme bana cesaret verecek.

Ali Bey'e ameliyat olmuşsunuz sanırım yazınızı dikkatle okudum:) Böyle olumlu şeyler okumak çok cesaret veriyor, teşekkür ederim paylaşımınız için.

Bende şuan 2 doktor arasındayım

hadi hayırlısı bakalım :) ilk tercihin bana kalırsa ali mezdeği ile zekeriya kulu görmek olsun ilk bu 2 doktoru gör sonra ercan cihandideye görün 3 olarak sıralamayı böyle yap derim :)

hadi hayırlısı bakalım :) ilk tercihin bana kalırsa ali mezdeği ile zekeriya kulu görmek olsun ilk bu 2 doktoru gör sonra ercan cihandideye görün 3 olarak sıralamayı böyle yap derim :)
İzmirden gideceğim için ulaşımdan ve tek günde halletmem gerektiği için ilk sırada Ercan Bey olacak:) Ali Bey en son:)

yok kayserideyim o yüzden tek günlük gideceğim o da büyük ihtimal ercan bey olacak diğeride ali mezdeği
Kayseride herhangi bi doktora ol diye tavsiyede bulunayim ama sen yine de git istanbulda ol mineli demişti dersin ikisinden de memnun kalmayacaksin (kayseri eğitim ve araştırma hastanesinde olabilirsiniz ordaki plastik cerrahlari araştırabilirsiniz en iyi hekim yorumlarına bak googleden)

Son düzenleme:

Kayseri'de öyle doktor yok ki.
İşin ustaları varken güvenemem zaten aşırı bir sorunum yok kepçe bile denmeyebilir ama memmun değilim çok fazla doktoru ugraştıracağını sanmıyorum.

Kayseri'de öyle doktor yok ki.
İşin ustaları varken güvenemem zaten aşırı bir sorunum yok kepçe bile denmeyebilir ama memmun değilim çok fazla doktoru ugraştıracağını sanmıyorum.
Oyle doktor yok derken? Plastik cerrahların hepsi yapiyo sen mhrs den sıra alıp bi gorus bence doktorlarla kayseri gibi gelişmiş bi şehirde iyi doktor illaki vardır neyse ben uyarmış olayım geçmiş olsun şimdiden ali mezdegi 3.5 ercan cihandide 5 bin ameliyat ücreti ikisine de olan bu forumdan tanıdıklarım vardı benim tanıdıklarım memnun deildi forumu 1. Sayfadan itibaren okudugumdan pek çok tanıdığım oldu benim tanıdıklarım bi daha girmiyo foruma bu konuyu kapadilar kimisi revizyon olacaktı ne durumdalar bilmem

Son düzenleme:

Evet plastik cerrahların hepsi yapıyor ama nasıl yapıyor ne kadar tecrübeliler herkese güvenemezsin Ercan beyin yaptığı 4 kişi ile konuştu 1 seneye yaklaşıyorlar hepside memmun.Ali Bey'in bir kaç tane memmun olmayan hastası var o da normal.
Ücret o kadar önemli değil sonuçta tek seferlik yaptırıyoruz

Konuş tabi ama bire bir gor kulakları cnm hastalardan foto iste arkadan yandan önden ben konustum gordum whatsaptan sağ olsunlar hep attılar

Hem kepçe hem burun ameliyatı olan arkadaşlar burun da kulak gibi mi iyileşme açısından bilgi verebilir misiniz 9 ay oldu hala sertlik var esneklik yok dikkatle giyiniyorum kulaği kiviracak diye burun da böyle geç mi iyileşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…