Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

çookkk teşekkür ederim inşallah canım ya buzamana kadar hep bu iğneyi söylemiş herkes işin zor yanı diye umarım ağrısız geçer .memnunmusun sende olmuşsun sanırım
Teşekkürler cvp için salı günü inşallah iyi olur bakalm iyileşme süreci için yıllık izin aldm en korktugum şeyde biri çarpar elim takılır açılır falan :) inşallah güzel olr herşey

Bu sizin doktorunuzun yapacağı tekniğe de bağlı benim kulağımın içinde kıkırdak altında da dikiş vardı yaralarım 2 haftada iyileşti zaten 10 gün pomad verdi doktor düzenli kullandım.ilk gün hafif sızıntı şeklinde kanama oldu ikinci gün de çok çok az kanadı.2.gün banyo yapabilirsin dedi su ile zaten kuruyan kanlar da temizleniyor.ilk gece Ağrım oldu diğer 2-3 gün hafif sızı oldu ağrı kesici ile geçti.ameliyattan sonra 2 yastıkla yatıyorsunuz 10 gün kadar.ödem ve şişlik tam anlamıyla 2 aya kalmadan geçti bende.şöyle söyliyim ben ameliyat oldum yıllık izine çıkmıştım 5.gün çalışmaya başladım ki 3 gün sonra bile gidebilirdim.1 hafta gece gündüz Araklılarla tenisçi bandajı daha sonra sadece gece yatarken takmamı söyledi 2 ay boyunca.kulağın uyurken katlanmasını önlemek için.dikişler kulak arkasında kaldığı için zaten görünmüyor.2 ay küpe takma dedi.Aslında işin özü şu hiç endişe etmenize gerek yok ameliyattan birkaç gün sonra bunun için mi psikolojimi bozmuşum diyeceksiniz.tek sıkıntım şuydu;iki yastıkla uyumak ameliyattan sonra doktorun sardığı bandaj oldukça sıkı zaten ilk gece onun baskısı sıkıntı verdi bana ertesi gün bandajı açtı.bunlar benim yaşadıklarım doktorunuz size en doğru yöntemi söyler.Çok kolay Bi operasyon zor olan ilk 1 ay aynanın karşısında an be an "açıldı mı açılacak mı"stresi.Şimdiden çok geçmiş olsun

Teşekkürler cvp için salı günü inşallah iyi olur bakalm iyileşme süreci için yıllık izin aldm en korktugum şeyde biri çarpar elim takılır açılır falan :) inşallah güzel olr herşey
İlk Zaman'lar bende çok korkuyordum uyurken sürekli uyanıyordum bandajımı kontrol ediyordum kafamda duruyormu diye.Lütfen sizde deneyimlerinizi paylaşın ameliyattan sonra bizleri bilgilendirin.Çok çok geçmiş olsun şimdiden yeni kulaklarınız hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun kurtulmuşsunuz ne güzel ben ameliyat konusunda fazlaca korkak biriyim aslında ama bu aralar bir cesaret gelmişken ve vaktimde varken ameliyatı olup kurtulmak istiyorum bir an önce. Anladığım kadarıyla pek zorlanmam sanıyorum normalde de 2 yastıkla uyuduğum için o konuda sıkıntı olmaz ki zaten pek uyku uyuduğumu da söyleyemem genelde günde 5-6 saat uyku ya uyurum ya uyumam :) Ben henüz doktora gidemedim şu an implant yaptırma sürecindeyim epey zamandır ertelemek zorundaydım ocakta tamamlanmış olur diye planlıyorum implant tedavimi artık son kontrollerim var biter bitmez bu ameliyatı olmak için bir doktora gidicem tabi ondan da karar verebilmiş değilim henüz. Ben Gebzede oturuyorum. Kocaeli de bir doktor buldum aslında internetten araştırdığım kadarıyla iyiymiş. Fakat biraz uzak kalıyor. Gidip gelmek sorun olur mu diye düşünüyorum sargılarla özellikle de.

Bu ameliyatı olup memnun kalan biri olarak bunca sene o kulakla nasıl yaşadım diye üzülüyorum çok sevinemedim yani gec kalmisim acisi bile baldi.imkanim olsa ilkokula baslamadan olmak isterdim 6ay oldu eski esnekliği halen yok ve acıyor ama değer burunu da olucam burunla kıyasla ağrısı nasildir acaba ben de bunu merak ediyorum

Benim sargım sadece 1 gün kaldı ertesi gün çıkarttı doktor.siz birde ocakta düşünüyorsunuz bereyi geçirirsiniz kafaya bandajın üstüne kimse bişi anlamaz.İmplant yaptırmaktan daha kolay Bi ameliyat.

[QUOTE
En son açıldı diyorsunuz son durum nedir?
kulağım ödem olduğu için ilk Zaman'lar sanki biri diğerine göre açıldı gibi gelmişti orantısız gibi görünüyordu gözüme.Günde en az 30 kez aynaya bakıp inceleyince insan illa Bi sorun buluyor.Şuan hiç Bi sıkıntı yok her ikisi de aynı.ödem vs geçti şuan gayet iyi

mrb herkese. bende ameliyat olmadan önce buradaki yada başka siterlerdeki yorumları tek tek okumuşumdur. vede bugün buraya sırf bunları yazabilmek vede merak edenlere deneyimimi anlatmak için üye oldum :) bir hafta sonra 3 ay olucak ameliyat olalı vede öyle çok çok korkulucak bi durumda yok. tabikide ilk bi kaç gün hiç uyayamıyosunuz yan yatamamak, o yaranın üzerinde sıkı bi bandaj olması rahatsızlık veriyo. ama sonra iyiki yaptırmışım diyosunuz. hatta ben local anestezi için iğneyi yiyince vede ilk kesiği attığında pişmanlıktan ağlıcaktım. o an kalkmak istedim. her neyse akşama kadar hiç ağrı sızı hissetmedim ama akşam olunca hafif hafif acılar başladı. dayanılmıcak acı değil ama sonuçta zonkluyo.. vede benim dikişlerim eriyen dikiş diildi. 10 gün sonra alındı. o ara kaşıntılara hazır olun. iyileşirken kaşıntıdan deliriyosunuz :) vede söylemek istediğim birşeyde şu iyileşme sürecini merak edenler var sanırım. benim bandajım ilk açıldığında öyle mor ve şiştiki bu kulak 2 aya geçmez dedim ama 2 haftaya şişler ve morluklar büyük ölçüde geçti. öyle hızlı iyileşiyo ki sakın panik yapmayın. benim rengim atmıştı yani ilk aynaya baktığımda (hiç yaraya kana gelemem de) :) bir ay geçincede üzerine yavaş yavaş yatmaya başlıyosunuz. açılma konusuna gelincede ilk başta acaip yapışıktı şimdi hafif açıldı ve tam ayarında oldu bence. vede ben aslında önüme gelen bi doktora yaptırdım diyebilirim. devlet hastanesinde oldu. sana bi güzellik yapıcam ve başka bişey olarak göstericem dedi doktor. bu konuda da şanslıydım yani. ilerki dönemlerde de açılma olmaz inş. ama şöylede bir durum var. kulaklarımın eskisinden daha da kepçe olucağını bilsem tekrar ameliyat olmam buda bi gerçek :) tamam şimdi artık saçlarımı hiç açmıyorum hep topluyorum ama bi bölgeye takrar tekrar müdahele bence ceserat işi. olmak isteyen herkese şimdiden geçmiş olsun

slm kızlar hep bu günü ve bu anı bekledim diyebilirim.evet amelitayatımı oldum...senelerce araştırdım okudum videolar izledim ve anormal korkuyordum ta ki bir yakın ablamı tanıdığı estetikçi çıkıncaya kadar bir gidip görüneyim dedim.doktor ve sekreteri kulaklarında hiç bir şey yok ki dediler,ama ben hep takıntılıydım kulaklarım normaldi ama üstü yelkendi azıcık ve sağ kulağım hafif öndeydi diğerine göre.hiç saçımı toplamazdım ne kadar acı bir durum ya topuza hasret yaşamak:)neyse ANKARA GAZİ HASTANESİNE GİTTİM bu sabah saat 11 gibi başladı ameliyatım öncelikle local anestezi yaptı iğneleri görünce tuhaf oldum, hastanede ameliyatlara giren bi akrabam vardı iğneler yapılırken birinin elini tutmaya ihtiyacınız var ben hastaneye tek gittim bu arada.neyse sol kulaktan başladı kulagı 4 yerine yapıyor igneyi o anlar felaketti dedim kalk git korkudan titriyordum ve yakınımın elini baya sıktım ama kızlar abartılacak bir durum yok iğnede, sadece heyecan ve korku yüzünde öyle oldum ee bilmiyosun bide nasıl bi duygu neyse igneler bitti çok şükür kalktım kulak hissi yok ama kulakları kocaman hissediyosun.üzerimi çıkartmadan yattım ameliyat masasına ve kesiyolar kulağımı ama hiçbir sızı agrı his yok HERŞEY İĞNEYE KADAR İĞNEDE SONRASI ZATEN HİS YOK bu arada sesleri duyuyorsunuz neyse benim ameliyatım 40 dk falan sürdü sanırım, kıkırdagı kesmedi doktorum çok kepçe olmadığım için dedim ki ameliyat olanlar açılma sorunu yaşıyorlarmış baya bi sıkı dikin dedim:)dikiş işlemide bitti tampon koydu ve sardı tabiki sesleri az duyuyorum dikkat etmek lazım:)ve ben arabama atladım markette alışveriş yaptım evime geldim bikaç sonra zonkladı haff sızım oldu şuandada yanıyo gece bilemiyorum ne olur.hala inamıyorum bu bir hayaldi RABBİM beni affetsin inşallah ,ama şuda rahatlatıyor beni, şekil bozulmadı yatırıldı sadece bunada şükür.bu arada ben 24 gün yıllık izine ayrıldım süper denk geldi ,kızlar şuanda sargı var o yüzden ne nasıldır bilemiyorum.ama bu sorunu yaşayan sizleri çokkk iyi alıyorumm.burda an be an yazıcam perşembe sargılar açılcak meşhur bandaja geçicem:)dua edin olurmu bu gece agrım az olsun.

çok teşekkür ederim bugün oldum bende yazdım okuyabilirsin resimde attım.bugün nasılsn?

çok teşekkür ederim bugün oldum bende yazdım okuyabilirsin resimde attım.bugün nasılsn?
Nasıl olayım mesajını okuyunca çok sevindim hadi hayırlı olsun şimdiden biraz Ağrın sızın olacak ufak ufak bu akşam yarına bişeyin kalmaz.Sargını ne Zaman açacaklar eriyen dikiş yapıldı dimi

Aaaa okudum pardon perşembe açılacakmış hadi inşallah.aramıza hoşgeldin.Benimde kulaklarım seninki gibiydi olmadan önce.Büyük mutluluk ve rahatlık an be an yaz bilelim gelişmeleri.ben kulağımın yaptırdım ertesi gün Kaş'larımı yaptırdım 2.gün de diş tedavisine başladım düşün yani.

Sagol canım inşallah ya perşembe günü gidicem acıcaklar sargıyı ya dikişler eriyenmi bilemedm pek soramadmda doktorum ck havalıydı ameliyattaki lıza sordm eriyen dikişmi dedim yok dedi gülerek ömür boyu senle kalcak dedi sanırım şaka yaptı :) çnkü içten atılan dikişi alması imkansız artık dimi sem nediyosun

Hayirli olsun canim. Hastaneye ne kadar ödedin ? Doktorunun adi ne ?

Hayirli olsun canim. Hastaneye ne kadar ödedin ? Doktorunun adi ne ?
TEŞEKKÜRLER darısı size inşallah ya fiyatlar anormal yüksek benim bi akrabam sayesinde cüzi bir fiyat ödedim.gazi hastanesinde oldum özgür hocaya soyadı aklımda degl kusura bakma

Geçmiş olsun cektigin acılara degsin simetrik olsun insallah

derinin altındaki kıkırdağa şekil verdiği dikiş ömür boyu kalıcı dikiş.. ama derini birbirine diktiği dikiş doktoruna göre değişiyor bazıları alınmalı bazıları eriyen dikiş kullanıyor

Evet canım bende araştırdım bugün hep eriyen dikişmi iyi kalıcımı iyi bilemedim bizararı olmayaksa kalması mantıklı eriyen dikiş hemen erir diyemi yapmıyolar acaba. Yarın açılcak bakalm inşallah hayal kırıklığı yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…