Şu an için değil belki de olacağı mzaman atabilirim, yardımalr için teşekkürler gerçekten yinede=)fotonu ben gibi atabilirsen at merak ettim bakalım nasılmış
aynen canım benim ilk hafta sağ kulağım açılmıştı 2. haftamda dikiş alındı daha da açıldı banyo yaptıktan sonra da çok net açılmış olduğunu gördüm o gece ağladım baya sonra doktora koştum dedim bu kulak açıldı bunu yapalım tekrar dedim onca eziyet çektim değsin yani sonra kendide kabul etti 3 ay o kulakla gezdim Allahtan bayanız kapatabiliyoruz revizyon sonrası gayet memnun oldum doktorum devlet doktoruydu bu arada ama kulak yapımı bozmadan harika yatırdı sağ olsunBenimde ameliyat olalı 2 hafta oldu ilk zamanlar çok memnundum hep böyle kalacak zannettim fakat tek kulağım birazdaha açıldı diğerine göre ayrıca açılan kulağımda bu aralar bi tuhaflık var bi uyuşma bi ağrı değişik bi haller anlamadım neden,bunu yaşayan varsa anlatabilir mi neler olduğunu.Ayrıca kulakları açılan varsa ne kadar zaman sonra açıldı kulakları ve ne kadar süre bandaj taktılar paylaşabilirseniz bizler gibi yeni ameliyat olanlara bilgi olsun
Ben şunu anlıyorum sayfa sayfa yazılanlardan sonra,bir kere ameliyat olup üstünden yıllarca geçmiş ve memnun olan yok.Ya kulaklar açılmış,ya ikinci ameliyat olunmuş yada ilk ameliyattan sonra açılsa da durum kabullenilmiş.aynen canım benim ilk hafta sağ kulağım açılmıştı 2. haftamda dikiş alındı daha da açıldı banyo yaptıktan sonra da çok net açılmış olduğunu gördüm o gece ağladım baya sonra doktora koştum dedim bu kulak açıldı bunu yapalım tekrar dedim onca eziyet çektim değsin yani sonra kendide kabul etti 3 ay o kulakla gezdim Allahtan bayanız kapatabiliyoruz revizyon sonrası gayet memnun oldum doktorum devlet doktoruydu bu arada ama kulak yapımı bozmadan harika yatırdı sağ olsun
aynen öyle, kul yapısı hiçbir zaman Allah vergisi gibi olmuyor, bir de kulak zamanla büyüyen bir organmış bu sebeplede açılıyor olabilir zamanlaBen şunu anlıyorum sayfa sayfa yazılanlardan sonra,bir kere ameliyat olup üstünden yıllarca geçmiş ve memnun olan yok.Ya kulaklar açılmış,ya ikinci ameliyat olunmuş yada ilk ameliyattan sonra açılsa da durum kabullenilmiş.
şu an açılma yok sol kulak 5 ay oluyor sağı revizyon olalı 2 ay oldu ikisi de iyi maşallah açılacağını sanmıyorum eski esnekliğine hala ulaşmadılar o biraz can sıkıcı bakalım 1 seneye kadar beklemedeyimBen şunu anlıyorum sayfa sayfa yazılanlardan sonra,bir kere ameliyat olup üstünden yıllarca geçmiş ve memnun olan yok.Ya kulaklar açılmış,ya ikinci ameliyat olunmuş yada ilk ameliyattan sonra açılsa da durum kabullenilmiş.
evet canım o oluyor malesef havasızlıktan saçlar dökülüyor bir süre idare edicen bu olumsuz yanı bendede olmustuPeki arkadaşlar size birşey sormak istiyorum çok alakasız ama bandajı takmaya başladığımdan beri inanılmaz saçım dökülüyor bandajın denk geldiği yerlerde açılma oldu.Acaba sizde de böyle sıkıntı oldu mu?
Bol şans sana,fakat yapılacak iğneden hiiiiçççç korkma çünkü sinek ısırığı gibi bişey.anlamadan olup bitiveriyorslm arkadaşlar bugüne kadar hep yorumlarını takip ettim ameliyat olup olmamak arasında hep tereddütte kaldım ve halada öyleyim ne zor şeymiş ya insanın tabiki bilerek kendi canını yakması saçma ama pskolojik duruma gelirsek olay tamamen farklılaşıyor.benim kulaklarımda çok büyük bir sorun yokyani beni gören doktor bile güldü eminmisin ameliyata diyerekten sadece yelkenlik var ama durum bile beni çok rahasız ediyor.hayatım boyunca saçlarımı hiç toplayamadım hep böylemi olacaktı diye düşünürken doktora gittim ve ameliyatı olmak istedigimi söyledim ANKARA GAZİ HASTANESİNDE bu ayın 15 ine gün aldım inşallah umduğum gibi olur şans dileyin bana önceki ve sonraki halini sevinçle paylaşırım inşallah.bu ameliyatta beni korkutan tek şey işleme başlamadan önce yapılan iğne düşünmek bile istemiyorum şuan
çookkk teşekkür ederim inşallah canım ya buzamana kadar hep bu iğneyi söylemiş herkes işin zor yanı diye umarım ağrısız geçer .memnunmusun sende olmuşsun sanırımBol şans sana,fakat yapılacak iğneden hiiiiçççç korkma çünkü sinek ısırığı gibi bişey.anlamadan olup bitiveriyor
Evet bende oldum böyle Zaman'larda herkes bişey söyler fakat herkes yapar.normal koldan yapılan iğne gibi bişey o korkacak bişey yok.Ben çok memnunum bugün olsa yine yapardım.ilk Zaman'lar orantısız gibi geliyordu hem psikolojik hemde ödem vs sebebi ile fakat 2 ay oldu şuan herşey normal.doktorum saolsun çok şanslıydım.çookkk teşekkür ederim inşallah canım ya buzamana kadar hep bu iğneyi söylemiş herkes işin zor yanı diye umarım ağrısız geçer .memnunmusun sende olmuşsun sanırım
Benim 2 ayı biraz geçti olalı şuan memnunum hem ameliyat sürecim hem iyileşme sürecini de gayet iyi geçirdim kulak yapım da gayet doğal.doktor konusunu çok araştırdım ve Salih Emre üregen e oldum iyiki de ona olmuşum çok panik ve detaycıyım o ve eşi saolsun sonrasında da ilgilendiler.beklentimi tam olarak karşıladığı için burnumu da yaptıracağım Salih bey de.mutlaka görüşün derim ben bu arada Salih bey de yaptırmaya karar vermeden önce Muhammed Dilber ve Ali mezdeği ile de yüz yüze görüştüm hepsi çok iyi cerrahlar arkadaşlarım ameliyat olduğu için de biliyorum fakat "içine sinmesi gerek" diye bi olgu var ya Salih beye çok güvendim boşa da çıkmadıArkadaşlar bende ameliyat olmak istiyorum ama doktor seçimi konusunda tereddütlerim var istanbul da hangi doktorları onerirsiniz ameliyat olupta memnun kalan arkadaşlar için yardımcı olursanız sevinirim