Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Ah canim yaa cok gecmis olsun agrin ilkine gore daha mi fazla oldu

arkadaşlar bende revizyon için gün aldım bugune hatta izinde aldım çalıştığm yerden--part time çalışıyorum-- ama doktorn sekreteri az önce arayarak burun ameliyatı hastası için doktorun hastaneye geri dönmesi gerektiğini iletip ameliyatı iptal etti dedi.az önce de kapı çaldı bilmiyorum artık günahları boynuna! Mubarek cuma günündeyiz sonuçta.
doktoru kotulememek için ismini vermiyorum.--daha önceden forumu takip ediyorum, 10 ay oldu ameliyat olalı, hangi doktor olduğunu yazmıştım--
başka bi güne anlaştık eğer o güne de yapmazsa burada art niyet aramayı düşünüyorum.
bence iyi doktor yaptığı işin arkasında durandır. bi seferde kotu olmuş ise onu düzeltebilendir bakalım arkasında duracak mı.

Gecmis olsun oncelikle, moral bozmak istemem ama uc ay bir yorum yapabilmek icin erken bi sure enaz alti ay bekleyin diyo yabanci forumlari da takip ediyorum ben, hatta bence sekiz ay beklenmeli enaz.bazen biz de abartabiliyoru belki korktugum gibi degildir.
Bu arada danismak istedigim durum doktorlar revizyonu bibucuk yil da gecse farketmez ucretsiz yapmak durumunda dimi

cnm 2 kulağında da memnuniyetsizlik varsa aynı doktora olma derim benim sadece sağ kulağım revizyon oldu ve şu an çok memnun kaldım ağrım da az 2 tane ağrı kesici yuttum sadece ilk gün şu an ağrım da yok kaşınmaya başladı ve güzel yatmış bu kez

almaması lazım sonuçta memnun değilsin ben raporla olmuştum 2. sinde de o rapor geçerliydi doktoruma bi kere dedim beğenmedim diye hemen yaptı sağolsun ben 3. ayda oldum sorun yok ilk gün kötüydüm ama

Merhabalar herkese. Ben de yarın ameliyat olacağım ve çok heyecanlıyım. Yıllardır hayalini kurduğum şey sonunda gerçekleşiyor :) Burssada oturuyorum doktorum da murat tezcan. Pek araştırmadım açıkçası, bir yakının tavsiyesiyle ona gittim. Ama bugünkü muayenede çok ilgili ve kibar bir doktor olduğunu anladım. Bana kısaca işlemi falan anlattı ama yıllardır araştırdığım için söylediği her şeyi biliyordum. Sorularımızı cevapladı ve yarına randevu aldık. Ameliyat saatim 10, çıkınca yazarım. Ameliyattan sonra bir hafta hiç çıkarmaksızın bir bant takmam gerekiyormuş. Sırf bu yüzden gideceğimiz tatilde denize giremeyeceğim ama her şeye değer :)

104 gun oldu ameliyat olalı kulaklar biraz açıldı ama memnunum böyle doğallar suan daha fazla açılırsa sıkıntı olacak açılırmı sizce

104 gun oldu ameliyat olalı kulaklar biraz açıldı ama memnunum böyle doğallar suan daha fazla açılırsa sıkıntı olacak açılırmı sizce
104gün deyince bi hesapladım kaç ay diye :) takdir ettim nası tuttun takvim günlerini
birçoklarının 3 ayda final halini alıyormus umarım seninde öyle olur ve istediğin sonuca kavuşursun.

benim içinde dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

aynen canım gun gun sayıyorum gerçekten seninde umarım iyi olur hersey. ama sanki açılıyor gibi geliyor sanki anlamadım.

Merhaba,

Geçen hafta bu ameliyatı oldum. Çok fazla araştırdım yazdıklarınızı çok fazla okudum hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Şimdi ben de tecrübelerimi ameliyat olacaklarla paylaşmak istiyorum. Ataşehir Femmeplast'ta 2500 TL'ye ameliyatı oldum. Ameliyat aslında 20 dk fakat ön hazırlık ve sonrasındaki sargı ile kapatma işlemleriyle beraber 1 saat sürüyor. Lokal anestezi ile yapıldı. Her şeyin farkında oluyorsunuz doktorla muhabbet ediyorsunuz. Çıkınca odaya aldılar ama gayet iyi olduğum için eve gitmek istedim. Doktor son kez kulak sargılarımı kontrol ettikten sonra eve gittim. Çıkarken 1 ağrı kesici ile 1 antibiyotik yazdılar. Sonrasında 4 gün boyunca 2 kulağımda da kocaman sargılarla pansumana gittim. Her seferinde sargılar açıldı doktor kontrol etti kapatıldı. 5.gün sargılar açıldı tenisçi bandına geçtim. Bandı da doktor taktı ilkinde. Fakat ben tenisçi bandını çok sıktığı için takamadım onun yerine evde olan tenisçi bandına benzer ama ondan daha az canımı acıtan bir bant takıyorum. 8.gün tekrar kontrole gideceğim. Sonrasında 2 ay boyunca bu bandı takıp tekrar kontrole gideceğim. Ardından 1 ay sonra kontrole tekrar gidecekmişim.

Bu süre boyunca dayanılmaz ağrılarım olmadı. Saç bandını ilk taktığımda ağrılarım oldu ama katlanılamayacak kadar değil. Bir de uyumak sıkıntı. Sürekli sırtüstü uyumanız gerekiyor.
her şeyden önemlisi bu ameliyatı olmanız için, eğer çalışıyorsanız mutlaka 1 hafta izin almanız gerekiyor. Sonuçta ameliyat oluyorsunuz. Bir miktar baş ağrısı biraz halsizlik oluyor. Kulaklarınızdaki sargılar cabası.

Darısı isteyenlerin başına

merhaba nasıl oldun geçmiş olsun

Merhaba arkadaslar benim de amt olali tam 3 ay oldu. 2 kulagimda da serce parmak girecek kadar acilma oldu ama daha dogal durdugu icin memnunum. Yalniz miyop oldugumdan gozluk takmam gerekiyo. Dikisler icin bi problem yaratir mi acaba cunku hala sol kulagim ara ara sizliyor.

merhaba nasıl oldun geçmiş olsun
Ameliyatı geçen hafta salı günü oldum. Kısaca söz edeyim. Bursa özel jimer hastanesinde 3000 liraya oldum. Ameliyathaneye alıyorlar ve bir iğne yapıyorlar. Tek acıtan tarafı da bu. Normal iğne yapılırkenki acıyı duyuyorsunuz ama sonrasında hiçbir acı olmuyor. Benim doktorum müzik falan açtı sohbet ettik, öyle geçti ameliyat. Bir de dikiş seslerini falan duyuyorsun kulağının içinde. Yaklaşık 1 saat sürdü. Sonrasında birkaç saat bir odada dinlendirdiler. Başta ağrım sıfırdı. Sonra koluma açtıkları damar yolunu kapattılar çıkmadan önce ve benim başım dönmeye falan başladı. Ama bu bana arada olan bir şey yani böyle başım döner gözüm kararır falan. Ameliyatla hiçbir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Sonrasında benim sol kulağım hafiften ağrımaya başlayınca ağrı kesici yaptılar ve eve gittik. Ben zaten uykusuzdum, eve gider gitmez uyudum ama yaklaşık bir saat sonra uyandığımda kulağım feci yanıyordu. Özellikle sol kulağım çok fenaydı. Bir de içimde çok fazla uyuma isteği vardı ama yan yatamadığım için rahat olamıyordum, bu yüzden de uyuyamıyordum. O anlar gerçekten berbattı ama yarım saat sonra uyumayı başardım ve birkaç saate uyandığımda ağrı normale inmişti. Yine ağrıyordu ama dayanılmayacak bir tarafı yoktu. Ertesi gün çok az ağrıdı. Ondan sonraki günlerde de hiç ağrımadı. Şu an ara ara hafif bir acı saplanıyor o kadar. Zaten doktor ilaç falan veriyor, onları içince sorun kalmıyor. Bant hala kafamda ve yarın çıkması gerekiyor. Sonrasında bir şey takmam gerekmiyormuş. Bir ara sargıyı açıp baktım da kulaklarım çok güzel olmuşlardı, sadece biraz şişlerdi ama o da yakında iner.
Yani kısaca ameliyatın çok bir zorluğu yok. Sadece ilk günü atlatın gerisi kolay. Şu an tek sorunum kulaklık takamamam, kulağımın üstüne yatamamam ve kocaman bir bantla dolaşmam. Çok abest değil gerçi ama yine de sargıların olduğu yerler şiş duruyor.
Umarım siz de bu ameliyatı olursunuz ve rahata kavuşursunuz. Ben çok mutluyum. Sırf okullar açılmadan olmak uğruna şu an tatildeyim ve denize girmiyorum ama halimden hiç şikayetçi değilim

Arkadaslar banada yardimci olurmusunuz rica etsem
Bu ameliyati olmadab once icki icmemek ilac icmemek gibi sartlar varmi
Ornegin iki gun once bira icsem aspirin icsem etkisi olurmu
Yardimci olursaniz cok memnun olurum
Hepinize saglikli gunler dilerim

Arkadaşlar ıstanbulda ameliyat olupta doktorundan ve ameliyatttan memnun kalanlar doktor ismi verebilir mi acaba bende olmak ıstiyorum fakat korkuyorum biraz ayrıca doktor ercan candide ameliyat olan varmı yardımcı olursanız sevinirim

o doktora olma da kime olursan ol

Ben de çarşamba günü Tevfik Sozen e kepçe kulak ameliyatı oldum ..ilk gün çok az bi agrisi oldu ama aslında agri bile denmez..tatli tatli sizliyor denir ya aynen öyle sonrasında hic agri yok..olmak isteyenler hic ertelemesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…