slm kızlar hep bu günü ve bu anı bekledim diyebilirim.evet amelitayatımı oldum...senelerce araştırdım okudum videolar izledim ve anormal korkuyordum ta ki bir yakın ablamı tanıdığı estetikçi çıkıncaya kadar bir gidip görüneyim dedim.doktor ve sekreteri kulaklarında hiç bir şey yok ki dediler,ama ben hep takıntılıydım kulaklarım normaldi ama üstü yelkendi azıcık ve sağ kulağım hafif öndeydi diğerine göre.hiç saçımı toplamazdım ne kadar acı bir durum ya topuza hasret yaşamak:)neyse ANKARA GAZİ HASTANESİNE GİTTİM bu sabah saat 11 gibi başladı ameliyatım öncelikle local anestezi yaptı iğneleri görünce tuhaf oldum, hastanede ameliyatlara giren bi akrabam vardı iğneler yapılırken birinin elini tutmaya ihtiyacınız var ben hastaneye tek gittim bu arada.neyse sol kulaktan başladı kulagı 4 yerine yapıyor igneyi o anlar felaketti dedim kalk git korkudan titriyordum ve yakınımın elini baya sıktım ama kızlar abartılacak bir durum yok iğnede, sadece heyecan ve korku yüzünde öyle oldum ee bilmiyosun bide nasıl bi duygu neyse igneler bitti çok şükür kalktım kulak hissi yok ama kulakları kocaman hissediyosun.üzerimi çıkartmadan yattım ameliyat masasına ve kesiyolar kulağımı ama hiçbir sızı agrı his yok HERŞEY İĞNEYE KADAR İĞNEDE SONRASI ZATEN HİS YOK bu arada sesleri duyuyorsunuz neyse benim ameliyatım 40 dk falan sürdü sanırım, kıkırdagı kesmedi doktorum çok kepçe olmadığım için dedim ki ameliyat olanlar açılma sorunu yaşıyorlarmış baya bi sıkı dikin dedim:)dikiş işlemide bitti tampon koydu ve sardı tabiki sesleri az duyuyorum dikkat etmek lazım:)ve ben arabama atladım markette alışveriş yaptım evime geldim bikaç sonra zonkladı haff sızım oldu şuandada yanıyo
Eki Görüntüle 1718789 Eki Görüntüle 1718790 gece bilemiyorum ne olur.hala inamıyorum bu bir hayaldi RABBİM beni affetsin inşallah ,ama şuda rahatlatıyor beni, şekil bozulmadı yatırıldı sadece bunada şükür.bu arada ben 24 gün yıllık izine ayrıldım süper denk geldi ,kızlar şuanda sargı var o yüzden ne nasıldır bilemiyorum.ama bu sorunu yaşayan sizleri çokkk iyi alıyorumm.burda an be an yazıcam perşembe sargılar açılcak meşhur bandaja geçicem:)dua edin olurmu bu gece agrım az olsun.