Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Arkadaslar banada yardimci olurmusunuz rica etsem
Bu ameliyati olmadab once icki icmemek ilac icmemek gibi sartlar varmi
Ornegin iki gun once bira icsem aspirin icsem etkisi olurmu
Yardimci olursaniz cok memnun olurum
Hepinize saglikli gunler dilerim
Arkadaslar bilgisi olan yanitlayabilirmi

Arkadaşlar istanbulda ameliyat olupta hastane veya doktor ismi onerebilecek kimse yokmu yada boğaziçi tip merkezinde ameliyat olupta memnun kalan yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar istanbulda ameliyat olupta hastane veya doktor ismi onerebilecek kimse yokmu yada boğaziçi tip merkezinde ameliyat olupta memnun kalan yardımcı olursanız sevinirim
Pazartesi günü Salih Emre üregen e oldum 4.günüm hiç sorun yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim

arkadaşlar 6 7 aydır yazmıyorum yazılanları da takip edemedim merak edenler varsa 8. ayımdayım ve kulaklarımdan çok memnunum sanki yıllar geçmiş gibi amaliyatın üstünden açılma hiç olmadı ama en az 6 ay geceleri bantla uyudum cesaret edemedim çıkarmaya 1 ay da gündüzleri taktım hiç dokunmadım kulaklarıma kuaföre bile gitmedim sert darbe alırsa biraz acıyor tabi kıvrım oluşturduğu yerleri benimki sadece geriye itme amaliyatı değildi kulak içi kıvrımını daa verdi zor bir süreçti ilk aylar ama geçti geçmiş halimi pek hatırlamıyorum bile kastamonuda oldum amaliyatı devlet hastanesi fiyatlarıyla burda oturduğum için başka şehirde doktor araştırmadım memnun kaldım çok şükür. olmak isteyenlere tavsiyem zor bi süreç olduğunu bilerek bu yola çıkın ama üstünden aylar geçince psikolojiniz inanılmaz değişiyor herşeyi unutuyorsunuz.. umarım hepiniz için herşey güzel olur

Merhaba kulaklarınızdaki son durum nedir yeniden revizyon ameliyatı oldunuz mu acaba bize gelişmelerden bahsedermisiniz

Arkadaşlar bilmiyorum benim gibi bu sorundan muzdarip olan var mı ama kulak memelerim olması gerekenden büyük, kepçe kulaklık veya yelken kulak diye tabir edilen dezenformasyonlar var mı, yoksa kulağım memeden dolayı yanlara doğru açık ve büyük göründüğü için mi kulaklarım açık hissediyorum bilmiyorum. Dolayısıyla kepçe kulak ameliyatına ihtiyacım olup olmadığını da bilmiyorum.
Ameliyat olduktan sonra en fazla 5-6 gün İstanbul'da kalabileceğim, acil durumlar dışında tekrar gel-git muayene vs. oluyor mu ? Yani her şey normal gelişirse, ameliyat olduktan sonra 1 haftada doktorla bütün ilişiğimi kesecek düzeyde süreç tamamlanır mı acaba.. Gerçekten artık sıktı sürekli fotoğraf çekinmekten kaçınmak, şapka, gözlük vs takamam yüzde kötü duruyor... Kulak yüzü çok etkiliyor. Radikal bir karar almazsak böyle gelir böyle gider. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

2 günde büyük sargılar alınıyor dikişler 10 günde alınıyor dikişleri herhangi bi hastanede de aldırabilirsin 2 gün sonra tenisçi bandına geçeceksin 2 gün yeter yani

2 günde büyük sargılar alınıyor dikişler 10 günde alınıyor dikişleri herhangi bi hastanede de aldırabilirsin 2 gün sonra tenisçi bandına geçeceksin 2 gün yeter yani
Çok teşekkür ederim, öyleyse süper olur benim açımdan ya ^^ Ortada bir sürü doktor ismi dolaşıyor artık birini seçeceğiz.

Arkadaşlar herkese merhaba...
Haftalardır ben de sizler gibi buradan yorumlara bakıp ameliyat için kendime bilgi ve cesaret toplamaya çalışıyordum ki, 3 gün önce ameliyatımı oldum! :)
Burada yazılanların bana çok faydası olduğu için ben de ilk fırsatta tecrübelerimi tüm detaylarıyla paylaşmaya karar verdim. :)
Ameliyatımı Esteworld'te Dr. Bülent Tekerekoğlu'na oldum. Benim sadece sağ kulağım kepçeydi, boyuyla veya kulak mememle ilgili hiçbir sıkıntım yoktu. Ameliyattan önceki randevumuzda ve ameliyat sürecinde hem doktorumun asistanı, hem de hastane çalışanları gerçekten çok yardımcı oldular. Herşey istediğim gibi gitti. Ameliyatı lokal anesteziyle oldum ancak ameliyata girmeden damardan sedasyon denilen bir ilaç veriyorlar. Hemşirenin tarifine göre "Ayık olacaksın, yaşadıklarını hatırlamayacaksın ve dünya yansa umrunda olmayacak" etkisinde bir şey. :) Gerçekten de öyle, inanılmaz bir rahatlık ve umursamazlık veriyor. Ameliyat esnasında kendimdeydim, dokrotumla ve yanındaki asistanlarla bol bol sohbet ettik, şakalaştık. Sanki ameliyat olmuyormuş hissindeydim, çoğu şeyi bir rüya gibi hatırlıyorum. Ameliyatım tam 1 saat sürdü. Yani girişim, ameliyatın bitişi ve sargı işlemi dahil. Kulağımın içinde bir tampon,dışında bir gazlı bez vardı sadece ve üzerine tenisçi bandı takıldı. Ameliyattan yaklaşık 3 saat sonra hastaneden çıktım. O ana kadar hiçbir acı hissetmemiştim ancak anestezi etkileri geçince ağrılarım başladı. doktorun verdiği ilaçları kullanınca toparlıyorsunuz, korkulacak bir şey yok. Bence en büyük sıkıntılarından biri gece uyuyamamak. Kulağınızın üzerine yatmamanız gerekiyor ve sürekli aynı pozisyonda yattığınız için sabah uyandığınızda yattığınız taraftaki gözünüzün şiştiğini görüyorsunuz. :)
Bu sabah ilk kontrolüme gittim, tampon ve gazlı bez çıkarıldı, doktorun verdiği merhemi günde bir kez sürmeye başlayacağım. bu aşamaya kadar biraz kesik acınız oluyor ama tampon çıkar çıkmaz ilacı sürünce hemen geçti benimki, bugün 3. günüm ve hiçbir acı duymuyorum. Bugünden itibaren 1 hafta boyunca gece gündüz sadece tenisçi bandını takacağım, daha sonra da 1 hafta sadece geceleri takmaya devam edeceğim. 2 gün sonra ( yani ameliyattan 5 gün sonra) duş alabileceğimi söyledi doktorum. Çok fazla morluğum yok, sadece kulağımın üst kısmı daha koyu renk şu an. Yine üst kısmında hissizlik var ama o da geçecek. Çenemi çok fazla açamıyorum, yemek yerken dikkatli olmakta fayda var. Bugün gördüğüm manzara karşısında gerçekten çok mutlu oldum, kulağım şu an şiş olmasına rağmen diğeriyle aynı gibi duruyor, şişlikler inince eşitlenecek zaten. Çok bir acı çekmedim ama ne çektiysem de değer. Artık saçlarımı özgürce toplayabilme fikri bile muhteşem. Bu arada, Ameliyat olduktan 2 gün sonra işe başladım, hiçbir sorun yaratmıyor.
Umuyorum yazdıklarımla sizlere faydalı olabilmişimdir. Sormak istediğiniz başka detaylar varsa onları da anlatabilirim. Yaşasın kepçe olmayan kulaklar! :)

Çok teşekkür ederim, öyleyse süper olur benim açımdan ya ^^ Ortada bir sürü doktor ismi dolaşıyor artık birini seçeceğiz.
seç gitsin birini öyle deli gibi para dökmeye gerek yok basit bi ameliyat ben devlette oldum memnunum büyük rahatlıkmış bunca sene olmadığıma üzülüyorum

bunlar da eski ve yeni haller

Eklentiler

• z - Kopya.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 458
  • 2015-08-05-3736.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 457
  • 2015-10-13-5460 - Kopya.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 430
  • fotoo - Kopya.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 453
bunlar da eski ve yeni haller
Çok güzel olmuş maşallah =) Cesaret veriyorsunuz gerçekten, ciddi anlamda bir doktorla görüşmemin vakti geldi, önce internet üzerinden sorularımı yazsam olur sanırım. Umarım yalnızca meme küçültme ile hallolur, hem fazla ücret vermekte istemiyorum dediğiniz gibi, hem de daha basit sonuçlanır her şey. Salih Emre Üregen'le görüşebilirim. Bir de shambala clinic diye biryer çıkıyor arama yapınca. Doğrudan benim istediğim ameliyatı anlatıyor, Hmmm...

fotonu ben gibi atabilirsen at merak ettim bakalım nasılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…