Benim de 7 hafta oldu bir kulagimin ust kisminda acilma var digerinde yok ayrica acilan kulagim hala hissiz ust kismina dokundugum zaman cok hissetmiyorum sizin de oyle miydi?70 GUN felan oldu kulak üstünde açılma olması normal mi bide kulak ortası açılma olmuyor mu hiç sadece kulak memesi ve üst tarafta mı oluyor
Benm de 2 ay olcak nerdeyse ve sag kulagimin ust kisminda acilma var ins daha fazla acilmazsiz hangi doktora oldunuz? 2 aya yaklaştı bnm 57 gun felan oldu ama ustler biraz açılmaya baslıyor hani sizin gibi değil normal mi değilmi merak etmiyor değilim
2. de ne sorun oldu ben de olucam 2. yi ama tek kulakta sizin 2 kulakta da mı revizyon yapıldımerhaba arkadaşlar ben izmirde op.dr murat uygura oldum ve hayatımda bu kadar pişman olmadım yaptıgım bişeyde reviyona da gittim kulaklarımın içine etti iki kulakta birbirinden farklı guler yuzlu ilgilenşiyor lafta ama iş orda bitmiyor el becerisi gerekiyor yani agzı konuscagna eli konussaydı daha iyiydi ben 3 ameliyatı olmayı dusunuyorum ama önere bilceginiz doktor varmı ve o kadar bıktım ki kulak konusundan cok yapışık yapsın bile diye bilirim yardımm lutfen
geçmiş olsun okuyunca gerçekten üzüldüm, benimde merak ettiğim 3.de kulak kaldırırmı,2. de ne sorun oldu ben de olucam 2. yi ama tek kulakta sizin 2 kulakta da mı revizyon yapıldı
benim yarın yatış yapma durumum var muayeneye gideceğim salı gününe yaparsa salı günü yazarım 1 inde yaniarkadaşlar revizyon ameliyatı olanlar 2. ameliyat ilkine göre dahamı zor dahamı kolay biraz bilgi verirmisiniz olmayı düşünenler için.
geçmiş olsun umarım sonuc istediğin gibi ağrısız ve acısız olur, haberlerini beklicem, senin için dua edicem.benim yarın yatış yapma durumum var muayeneye gideceğim salı gününe yaparsa salı günü yazarım 1 inde yani
sağ ol canım acıdı agrıdı hatta bayıldım 2. yi bünyem kaldıramadı şu an iyiyim 1 saat oldu eve geleli ama bitmiş vaziyetteyim 3. ayda oldum ben iğne bu kez çok fena acıttı pişman oldum o an keşke olmasaydım dedim ameliyata da geç girdim saatlerce aç kalınca ameliyattan sonra bayıldım falan ağrı kesiciyi yuttum iyiyim şu an sonuç güzel olacak mı bilmem ama revizyon zormuş en azından 1 yıl geçmesi daha iyi olurdu belki ben acele ettimgeçmiş olsun umarım sonuc istediğin gibi ağrısız ve acısız olur, haberlerini beklicem, senin için dua edicem.