Merhaba hepinize.Öncelikle eski hallerinin fotorafını atanlar gerçekten çok şanslıymışsınız çünkü bnim gerçekten bayaa kepçeydi bu kelimeyide sevmiyorum ama yapıcak bişey yok.Ama sanırım bn sizden biraz küçüğüm 14 yaşındayım ve devlet hastanesinde ücretsiz bir şekild oldum.Daha yeniyim ama bugün 11. günün ve ilk defa bugun saçımı kulaklarıma su değirmeden ve aşırı baskı yapmadan yıkayabildim.aslında geçen sne yaz tatilinde olucaktım annem ve babamla birlikte görüşmeye gittiğimizde doktorumuz izine ayrılacakmış sürekli gözetim altında olması gerekiyo dedi 15 tatili önerdi ama bnde teog sınavım var diye istemedim iyi kide o zaman olmamışım çünkü tam olarak iyileşmiyomuş 15 günde.Kısmet bu yazaymış üstelik liseye başlamadan olmam da bnim için avantaj oldu.bu yazda aynı şekilde doktorumuz milletvekilliğine adaylığını koydu ve izinliydi bu zamana kadar onu bekledik.Artık ümidimizi kesmiştik başaka bir plastik cerraha randevu aldık randevu aldığımız doktor hastalanmış annem danışmaya bnim doktorumu sorduğunda yeni başladı demiş. yani anlayacağınız nasibim istediğimiz doktormuş.ama bn kulak burun boğazcıya oldum çünkü onu tanıyoduk hem de ablamın 2 ameliyatını o yapmıstı babamlarda o doktoru istiyodu bn genel anesteziyle oldum bir gece hastanede yatiriyolar ertesi günde pansuman yapıp yolluyolar bız otobusle donduk eve ablamda annemde refakatçimdi halam eniştem iki yengem ve babamda ziyaretçim eğlenceliydi açıkcası sargılarımın ustunede tülden bir banadana bağladım oylede yapabilirsiniz belli olmuyo tarzınız oyle gibi davranın suan kulaklarımda herhangi bir sey yok.normalde 2 günde bir pansumana gidiyodum dün dikişlerim alındı ve 4günde 1 pansumana çıkardılar bnım hiç agrım sızım olmadı çok şukur antibiyotık kaşıntı hapı ve agri kesici içtim agri kesciyi iki gun once bıraktım igne falanda vurdurmadım agrım olmadıgı için sadece ilk gece uyuyamadım oda aşırı sıcaktı ve yan yatmaya alışıktım.sonuçtan ise memnunum sadece sol kulağım biraz açıkgibi beni ilk bakışta rahatsız etsede sonradan güzel geldi ama bn zaten aşırı derecede kepçe olduğumdan mükemmel bi sonuçta beklemiyodum sadece saçlarımı saldığımda kulaklarımın çıkmamasını istiyodum ama toplayabilirimde zaten okulda öncedende sürekli topluyodum rahat edemiyodum çünkü kulaklarım baskı ypıyodu ve arkadaşlarım bni öyle kabul etti en azından arkadaşım olanlar bazıları sürekli dalga geçiyodu.oyle iste...