Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok kızmasınlar :) off nedir bu ailelere kabul ettirme olayıBende ailemden gizli olucam desteğinize ihtiyacım var bi kere konustum annemle kızdı bağırdı bidaha söyleme cesaretim yok sargılı gördükten sonraki tepkilerindende korkuyorum açıkçası :)
zaten sargı 2 gün kalıyo seni o halde görünce kızamaz 1-2 saat kızar sonra kabulleniyor evladısın sonuçta ben şu an 15 yaşında olmadığıma pişmanım hiç bi zorluğu da yok ilerde çocuğum olursa kulağı kepçe olursa hemen yaptıracağım bu estetik burun ameliyatı gibi estetik değil sadece geriye yatmasını istiyoruz burun ameliyatındaki gibi kavisli olsun yok küçük olsun gibi özel durum belirtmiyoruz sadece geriye yatsın olayımız bu annenle bu şekilde konuş hala kabul etmiyorsa sürpriz olur ben habersiz oldum ama sadece olacağım gün habersiz gittim yoksa bütün aile biliyo karşı çıkmışlardı ama kesin kararlıydımBende ailemden gizli olucam desteğinize ihtiyacım var bi kere konustum annemle kızdı bağırdı bidaha söyleme cesaretim yok sargılı gördükten sonraki tepkilerindende korkuyorum açıkçası :)
korkma cnm hiçbir zorluğu yok ameliyatın lokalle ol ameliyattan sonrası zor biraz ama o da geçiyo ben revizyon bile düşünüyorum lokalle sağ kulağımı daha iyi yatırmasını isteyeceğim sol çok iyi yatmışken sağ tam istediğim gibi olmadı ben olalı 2 ay oluyor 3. ayda revizyon olurum eylül ayındaArkadaşlarrr anneme soyledim şimdi :) ben kızacak diye korkarken korktuğuma uğramadım çok şükür.Başta biraz şaşırdı sonra bişey demedi :) çok sevinçliyim ailemin haberi olması çok iyi.Yarın randevum var çok heyecanlıyım şans dileyin lütfen :)
hayır sende açılma falan mı oldu geçen de sordunArkadaşlar ufak bi darbede hemen yirtilirmi içerdeki dikisler
hayır sende açılma falan mı oldu geçen de sordun
eğer hiçbir sıkıntı (kanama vs ) yaşamamışsan şişlikler 3 hafta içinde hemen hemen geçiyor 3 hafta sonra rahatlıkla kulagım açık gezdim bayramda vs çarşıdaKaç hafta sonra toplıcak kıvama geliyo etrafın anlamıcağı şekilde?
Albumune baktımda sargı ne kadar buyukmus ya öyle nası eve gidicem benevet 1 ay sonra sağ kulaktan revizyon oluyorum doktor da hak verdi bana sağ kulak tekrar olacak aynı acılar yeniden ama değerrrrrr
sanırım daha önce siz sormuştunuz sargılı hali nasıl diye onu düşünerek koydum fotoğrafı evet sargı aynen öyle haziranda oldum ben burda havalar daha soğuktu o zamanlar kapşonlu var üzerimde onu geçirmiştim kafama :) tekrar eylülde olucam inş havalar soğur aynı kapşonluyla revizyona gidicemAlbumune baktımda sargı ne kadar buyukmus ya öyle nası eve gidicem ben