Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Arkadaşlar ücretsiz ameliyat oldum ben kulaklarımda gayet güzel oldu , geçen hafta carşamba günü oldum yani aradan 5 veya 6 gün geçti , 2. günden itibaren sol kulagım kanamaya başladı sizdede oldumu geçiçimidir ?
Birde arkadaşlar ne tür yemekler yersem zarar vermez bana ? yutkundukca ve yemek yedikce kanıyor meret
Nerde ameliyat oldun hangi şehir ve doktor

merhaba benim kulaklarımda kepçe bayadır araştırıyordum en sonunda karar verdim ailemle paylaştım devlete hastanesine gittik doktor 13üne ameliyat tarihi verdi lokal anestezi için zorladı ben istemiyordum doktor hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden düzgün olmamasından korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım

merhaba benim kulaklarımda kepçe bayadır araştırıyordum en sonunda karar verdim ailemle paylaştım devlete hastanesine gittik doktor 13üne ameliyat tarihi verdi lokal anestezi için zorladı ben istemiyordum doktor hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden düzgün olmamasından korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım

Bebeğim lokal anestezide kulaga vurulan iğneler cok can yakıyor , ama emin ol lokal anestezi en iyisidir direk ameliyat oluyosun sarılıyor ve evine gidiyorsun , ben lokal oldum suan kulaklarımı cok cok beğendim saç modelleri filan aklıma geldikce daha da hoşuma gidiyor kulagım zaten

olmak isteyenlere tavsiye vermen ne güzel sincanda olanlar düşünürler
Canım merhaba bende ameliyat olmak istiyorum ama maddi açıdan yetersizim.Ameliyat için ücret ödedin mi,ssk karşılıyor mu? Bende rahatsızım bu durumdan ve gerçekten çok olmak istiyorum bu ameliyatı.Sincana gelebilirim ameliyat için.Bu arada geçmiş olsun canım

Arkadaşlar bende bu ameliyatı olmak istiyorum.Yalnız tereddütlerim var birincisi maddiyat tabi ki.Ankara'daki devlet hastanelerinde ssk karşılıyor mu bu ameliyatı? Çalışıyorum ve kaçıncı gün işe dönebilirim acaba çok uzun sürmez umarım ve ailem böyle bir karar aldığımdan habersiz onlara nasıl söyleyebileceğimi bilmiyorum.Nasıl tepki vereceklerini kestiremiyorum açıkçası gülmelerinden çekiniyorum :) ne gerek var da diyebilirler ama ben kulaklarımın görüntüsünden çocukluğumdan beridir sıkıntı çekiyorum.Bir de iş yerinden izin almak sıkıntı tel da randevu alıp aynı gün ameliyat isteyebiliyor muyuz ? Çok kafam karışık lütfen yardım edin.

lokalle ol acımıyo ki iğne de acıtmıyo ben revizyon olcam mesela yine lokal olacak

Bebeğim lokal anestezide kulaga vurulan iğneler cok can yakıyor , ama emin ol lokal anestezi en iyisidir direk ameliyat oluyosun sarılıyor ve evine gidiyorsun , ben lokal oldum suan kulaklarımı cok cok beğendim saç modelleri filan aklıma geldikce daha da hoşuma gidiyor kulagım zaten
en çok istediğim şey saç modelleri yapabilmek tek tip saçtan çok sıkıldım nerdeyse her gün saçımı düzleştiriyorum

Bide eriyen dikiş ve normal dikiş arasında fark oluyor mu. Benimki normal dikiş olcak 2 hafta sonrada alınıcakmış

Amelyttn ilk ciktgmda bn naptim diye bir pismanlik oldu. 7Bucukta ciktm gece 1e kadar uyuyamdm 2 kulağımda da agri oldu ama cok kotu degildi. Sıkıntı dha cok sargidan kaynaklandi bnm icin dik yatmak zorundasin falan ama agri kesici igne yapti hemsire ondan sonra uyuumusum. Sbh uyandgmda da hafif bir agri vardi o kadar. Yani cok korkulacak bir amt degil ama eger kepcelik cok fazla yoksa bence gerek de yok sonucta illaki zorlugu var.
cok doğgru soylemişsin.

lokalle ol acımıyo ki iğne de acıtmıyo ben revizyon olcam mesela yine lokal olacak
revizyon için nekadar süre beklemek gerekiyor.doktordan revizyon olmayı talep etmek için ne şekilde randevu talep etmemiz gerekiyor, bu konular hk.da bilgilendirme yaparmısınız, daha önce revizyon olan ve olmayı düşünüp araştıran arkadaşlar

Ne olduda rezivyon olacaksınız ki ? bir sorun mu yaşadınız ne yaptınızda oldu ben o hataya düşmeyim diye soruyorum
ben ameliyatan çıktığımda sağ kulağımı gördüm beğenmedim tamam artık eskisi gibi kepçe değil ama diğer kulağım tam yatmışken bu biraz kıvrık kalmış halen asimetrik yani belki düzelir demiştim ama yok yani bantla falan yatmadı zaten bant sadece koruyor dikiş tutsun diye yani bant takmasan da o kolay açılmaz kolay kolay kimsi 1 hafta takıyor geceli gündüzlü ben 15 gün taktım geceli gündüzlü yok yani sağ ameliyattan çıktığım gibi ha böyle de fena değil ama olmuşken tam olsun benim ameliyatım çok rahattı bıkmıştım kepçelikten iyi ki oldum ama doktor sağ kulağımı neden daha fazla yatırmadı anlamadım imkanı varken şimdi bi dah acı çekcem ama değer saç toplamak müthiş hele ki bu havalarda

revizyon için nekadar süre beklemek gerekiyor.doktordan revizyon olmayı talep etmek için ne şekilde randevu talep etmemiz gerekiyor, bu konular hk.da bilgilendirme yaparmısınız, daha önce revizyon olan ve olmayı düşünüp araştıran arkadaşlar
3 ay. benim 1 ayı geçti olalı eylül gibi olurum aynı doktora olacağım çünkü sol kulağımı çok iyi yaptı dikiş izim bile kalmadı

merhabalar , herşey tamam ama bazen ısırırken filan aniden acılar hissediyorum veya gülerken veya sağa sola dönerken , dikişler fiziksel hasar olmadıkca kopmaz değil mi

Arkadaşlar lütfen yardım edin Ankara'da devlet hastanelerinde bu kepçe kulak ameliyatını ssk karşılıyor mu?

Arkadaşlar lütfen yardım edin Ankara'da devlet hastanelerinde bu kepçe kulak ameliyatını ssk karşılıyor mu?
81 ilde de devlet 18 yaş altını karşılıyor 18 yaş üstüne ise paranla oluyosun ya da doktorla git görüş o yönlendirecektir seni zaten kulağının ihtiyacı ve psikolojik olarak hazırsan çoktan hastaneye gidip görüşmen lazımdı burda sorman fazla cesur olmadığını gösteriyor bence

oldun mu cnm ameliyat anlat gelince
evet az önce geldim eve ameliyatın iğne kısmı biraz acıttı gerisinde bişey olmadı sadece sesleri duydum 1 saat kadar sürdü şuanda da kulaklarım uyuşuk. Etkisi geçince ağrır büyük ihtimal doktorda ilaç yazmadı sağlık ocağındaki hekim yazdı. Onları aldım ne zaman kullanmam gerekiyor ilaçları uyuşukluğu geçer geçmez içmeyi düşünüyorum

X